Xyanek Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Witam, decyduje sie na tuning swojego SWD od Real sworda, i zastanawia mnie jedna rzecz, szukałem na necie zębatek do tego GB i jakoś niemogłem znaleźć. Mam zamiar wstawić spr. M150 ewentualnie m140. Chyba ze takie obciążenie wytrzyma stock, ale wolał bym nie ryzykować. I przy okazji druga sprawa, słyszałem o tym ze stockowa gumka HU jest niewymiarowa, i przy wymianie na np Systemy lub guardera, potrafi podawać po 2 kulki i powstają nieszczelności, chciałbym tego uniknąć, myślicie ze da się ten problem rozwiązać? A moze jakas podkładke pod lufę dac? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 A czy przez przypadek nie dostałeś zapasowych przy karabinie razem z tłokiem? A po drugie jest temat o RS-ie. Quote Link to post Share on other sites
ramiel Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) W tym GB mogłyby pasować zebatki (1% szansy) od revolution gearboxa systemy, ponieważ tam są też 4 zebatki. Edited October 28, 2009 by ramiel Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 http://shop.ehobbyasia.com/upgrade-part/pa...sets/index.html Chyba tylko 2 ale są, tłok też mają. Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Po kolei: Zębatki spokojnie wytrzymują m140(150 też powinny pociągnać) Tłoki pasują też inne z przedłużonych gb (z v2 long(sr25,ca 25 itp) i gb v4(psg-1)) Jednak tutaj przydała by się wymiana, był przypadek padnięcia tłoka przy m140+ modify, u mnie przy m140 guardera tłok się trzyma, jednak widać ślady używania przebieg z 400-500 sztuk. Z wymianą gumki nie miałem żadnych problemów. P.S 1 m140 da ci około 520-550 fps P.S 2 Kilka dni temu pisałem do Capri w sprawie części do SWD, nie mają i nie wiedzą, kiedy będą mieli. Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Tutaj znajdziesz trochę tego: http://www.landwarriorairsoft.com/cgi-bin/...;PR=-1&TB=A Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) Gunfie nie jest przypadkiem dystrybutorem części RS na Polskę? Tam też znajdziesz co nieco do RS. Edit. Tia... pomyliłem się... tam aż są 4 części do rs... Edited November 13, 2009 by kermit Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts