Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 A jeszce jedno napisałeś żę po pokazie wsiadamy w samochody i jedziemy postrzelać hmmmm....... tylko że ja np. będe pociągiem lub PKS, więc jak zabraknie miejsc u kogoś to ....... lipa ? Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 1, 2004 Author Report Share Posted August 1, 2004 Borne jest jedno :) Proponuję sprawdzić na www.pilot.pl Co do transportu to będę busem, spróbujemy rozdzielić niezmechanizowanych między samochody aby zapewnić jakiś transport. Regulamin obowiązujący na zlocie to przykładowy regulamin WMASG. Quote Link to post Share on other sites
bartazz Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 Mam jeszcze pytanie , w jakim to będzie Bornym sulinowie w której części polski bo znam 3 borne :). Borne jest jedno Proponuję sprawdzić na www.pilot.pl a ja z ciekawosci sprawdzilem i juz wiem o co chodzilo Borne Sulinowo jest jedno, ale wszystkich Borne jest trzy: http://www.pilot.pl/index.php3?Z_CITY_NAME...orm_t=1&lang=pl :wink: a teraz wam szczena opadnie ile my mamy odpowiedników: http://www.pilot.pl/index.php3?Z_CITY_NAME...orm_t=1&lang=pl :D (mój to ten: http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=417&lang=pl :wink: ), oprocz tego sa rozne Chełmna, Chełmiec*(odmieńcie to sobie bo nie umiem tego odmienić :wink: ) itp., i jak tu sie nie pogubic :D :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 Kiedyś przez tą plątanine nazw straciłem 3 godz. podróży. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 ja tez pragne QBS Cie bardzo pochwalić ale przestrzec, załatwiłeś pięknie 60 miejsc, ale co zrobisz jak bedzie wiecej osob? Moze jakas konkretna lista obecnych? Pamietaj ze korpus wpisał sie pierwszy :P i moja delikatna prośba o jakiś plan całego zlotu. Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Właśnie może by wszystkich podliczyć tych co jadą napewno i tych niezdecydowanych.Przyłączam się do prośby Zjawy o plan imprezy. ==Nie mogę się doczekać :) ==== Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Witam QBS, jeżeli zrobicie tą listę obecności, to wpisz od razu mnie i BT. Na razie nie mam innych stuprocentowych jadących, ale myślą nad tym panterra i Dziadek. A właśnie, w sprawie Dziadka: jak będzie z nieletnimi? Pozdrawiam (z góry zastrzegam, że odpowiadam dopiero w piątek, jak przyjadę do domu) Quote Link to post Share on other sites
Kłos Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 na 100% mozesz zapisac 3 osoby z ast, jezeli ktos jeszce bedzie chetny to napisze Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 2, 2004 Author Report Share Posted August 2, 2004 Plan zlotu: Przyjazd: Zaczynamy się zbierać od godziny 16 w piątek. W piątek zapoznanie z terenem i scenariuszem + jakiś grill dla chętnych. Sobota: Wstajemy - Ok 9 zaczynamy kilkugodzinną, długą akcję - kończymy o godz. 16 i jedziemy na teren zlotu pojazdów militarnych, tam zabezpieczamy i udzielamy pokazu od godz. 18 do 20. Po godz. 20 zaczynamy się "integrować" w lokalu, który uprzednio wybiorę. Liczba magiczna 60 zostaje zmieniona na 80. Niedziela - Strzelanie dla chętnych, ok godz. 15 apel zakończający zlot i wyjazd do domu. UWAGA! SCENARIUSZ SOBOTNI JEST TO WALKA W MIEŚCIE - WYPOSAŻAJCIE SIĘ WIĘC POD WALKĘ CQB/MOUT. PRZYDATNE MOGĄ BYĆ LATARKI (WALKI W PIWNICACH) ZAŚ DLA SNAJPERÓW ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WEJŚCIA NA DACH. Sprawa nieletnich: Proszę o telefon od rodziców/opiekunów. Minimalna bariera wiekowa to UKOŃCZONE 16 lat. Wymagana pisemna zgoda rodziców. Nikt nie bierze odpowiedzialności za KinderKommando - jeśli jesteście wystrczająco odpowiedzialni to możecie jechać, jeśli Wasi rodzice stwierdzą, że nie - to przykro mi. Tel. do mnie: 600 906 992. ------------------------------------------------------- Jako, że odwiedzi nas większa grupa ludzi z Szczecina daje Wam wytyczne jak dojechać aby oszczędzić drogi. Drogą nr 10 na Piłę, aż dojedziecie do Wałcza. Tam na skrzyżowaniu skręcacie w lewo - nie pamiętam dokładnie które to skrzyżowanie - przykro mi. Ale kierujcie się na Szwecję (nazwa miejscowości) ew. popytajcie ludzi. W Szwecji skręcamy w lewo na Nadarzyce. Z Nadarzyc do Bornego tak jak w opisie wyżej. -------------------------------------------------------- A tutaj trochę o zlocie, pod który nasz zlot jest podpięty: www.infologis.pl/~zlot/?lang=1&cat=0&art_id=18 Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 wpadne. na 80%. jesli nie naprawie karabinu to jako reenactor. Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Szczecin deklaruje 2 os. na 100% i kolejne 3 na 50% tyle że te 3 wpadną tylko na sobotę. Ps. Jaki byłby mniewięcej koszt imprezy ,,integracyjnej,, :wink: ?? Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 3, 2004 Author Report Share Posted August 3, 2004 Jaki byłby mniewięcej koszt imprezy ,,integracyjnej,, :wink: ?? To zależy jak bardzo jesteś się w stanie "zintegrować" :lol: Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 w zwiazku z propozycja (jak najbardziej moralna ;)) ktora otrzymalem zamierzam pojawic sie w sabat... rozumiem ze ewentualnie bedzie gdzie zalec po imprezie integracyjnej? zajmuje malo miejsca... ;) Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Mam pytanko czy mial by sens przyjazd w niedziele rano lub w nosy z sob. na niedz? Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 QBS, złotko ty moje- będe jechał pociągiem, ale z Katowic nie ma bezpośredniego połączenia do Bornego, więc gdzie najlepiej jechać, żeby potem podskoczyć kolejnym pociągiem, tudzież PKSem do Bornego? Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Kapral złotko ty moje mamy ten sam problem , i będziesz musial zrobić tak jak my czyli Szczecinek potem busik. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 no to tak jak myślałem. Tylko te zajebane busy jeżdżą pewnie raz kyrwa na ruski rok. No nic. Można by sie w tym szczecinku spiknąć jakoś konkretniej Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Słuchaj my będziemy w szczecinku około godz.14-15 jeszcze się dokładnie określe, mogli byśmy się umówić na dworcu kolejowym.A busy jeżdżą co pół godziny tak mi powiedział QBS .Poza tym jak będzie nas więcej to chyba cena biletu będzie mniejsza i będzie milej :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Truskaw Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Green Pigz from Kutno deklarują na 100% przyjazd 10 osób. Będziemy w piątek wieczorem - jedziemy samochodami. pozdrówka Truskaw Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 ja rowniez przybede wraz z grupa trzymajaca wladze zapowiada sie ciekawie i napewno tak bedzie Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 5, 2004 Author Report Share Posted August 5, 2004 Kapral misiaczku zrób tak - PKP do Jastrowia, z Jastrowia do Bornego PKS lub do Szczecinka PKP, ze Szczecinka do Bornego bus'ami prywaciarzy :) Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 No panowie szykuje się naprawde dobre spotkanie. Trzeba będzie podziękowaś QBS w jakis nietypowy sposób , podajcie propozycje : -schlać go do nieprzytomności ?? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 eee mial byc nietypowy... moze niepozwolic mu pic przez caly weekend? :) Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Bardzo ciekawa i interesująca propozycja :D Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Tja, tylko pytanie, czy QBS potraktuje to jako nagrodę :wink: A z informacji frontowych (czyli - wróciłem do Poznania, trzymam rękę na myszce, tfu... pulsie 8) ) wynika, że FST wystawi co najmniej cztery osoby do Bornego. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts