Snopek94 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1931 Ma to ktoś?? Co o niej myślicie?? Pozdro :) Edited October 31, 2009 by Snopek94 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 syf. Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Ja mam w m4 i nie narzekam :) Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Proponuję poczytać to : http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=35182&st=320 Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted November 6, 2009 Author Report Share Posted November 6, 2009 Dzięki :D Temat do kosza. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Dobra. Bierz. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ravenkan Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 A wg. mnie niezbyt dobra. Z autopsji, nie wyczytane. Miałem z nimi styczność dwa razy, w obu przypadkach była do kitu. Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted November 6, 2009 Author Report Share Posted November 6, 2009 (edited) Dzięki Baton :) Wole nie ryzykować, nie biorę MadBulla wezmę systemke PS Do kosza temacik Edited November 6, 2009 by Snopek94 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 jeszcze bym proponował żeby wypowiadające sie osoby miały większe doświadczenie z preckami niż jbu, madbull i vanaras :wink: Quote Link to post Share on other sites
Buck Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Syfna Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 (edited) jeszcze bym proponował żeby wypowiadające sie osoby miały większe doświadczenie z preckami niż jbu, madbull i vanaras :wink: Akurat mam JBU w FAL`u i znam co najmniej jednego usera Black Pythona Madbulla i mam systemę do porównania i systema jest dużo cieńsza od powyższych :). Więc mogę się wypowiadać czy nie? :-P I zupełnie nie rozumiem w takim razie dlaczego się mnie pytają co ja mam tam założone u siebie w replice, że mam takie skupienie - KM Head, Promyk?... Takie tam sranie w bambus na dobrą sprawę na takich odległościach na jakie strzelamy ;-). Pewnie, że promyk jest 150 razy lepiej wykonany, nie mówiąc o PDI, tylko czy jest sens.., Jak mam skupienie na 50m mieszczące się w formacie A5, czasem w A6 to po co mam płacić 3x więcej na za lufę co mi da skupienie o 5% czy 10% lepsze? ;-) EDYTA: Zapomniałem: używałem promyka. Edited November 7, 2009 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 kupisz drugą MB i będzie jak stock. To jest wyznacznikiem jakości: powtarzalność poszczególnych sztuk. Leżała u mnie dość długo lufa JBU której nie dało się zamontować bo nacięcia na niej te pionowe służace do blokowania jej w komorze HU były nacięte bodaj 3mm za blisko czy tam za daleko. Super lufa! Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 A do czego ta lufa jest? Sprawdziłeś? Nie wszystkie lufy są w standarcie Marujowskim robione i mają nacięcia tam gdzie powinny mieć - wpadłeś na to? Co do strzelania z JBU podpytaj Kolegę o niku _majster_ , on widział na BHD w Krakowie jak FALA przestrzeliwałem świeżo po wymianie gumy hopa, też się nie mógł nadziwić, że JBU jest w środku ;-). Jak prostujecie na kolanie lufy przed założeniem, to później tak Wam strzelają ;-). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 tuksiak, wiem co to MIAŁĄ być za lufa. Wiem co było kupione. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 A to przepraszam. Ja się z czymś takim nie spotkałem akurat. Akurat MB łatwo rozróżnić, bo on opisany jest, ale znane mi są z dawnych bardzo czasów, sprzedawania chińskich stokowych luf jako np. Systemę ;-). Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 (edited) Tuksiak, na 50-ciu metrach masz skupienie z FALa mieszczącze się na kartce A6..?! Proszę Cię... ;-) Pozdrawiam, Lambert Edited November 8, 2009 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Dobra przesadziłem ;-), A4 czasem, ale to rzadko A5 i nie na auto. Quote Link to post Share on other sites
Don Drzewuu Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Nie wiem co wy macie z tymi lufami, bo mój Madbull jest pod każdym względem wyśmienity :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 kup promyka i porównaj. Tylko tyle :) Quote Link to post Share on other sites
Don Drzewuu Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Wiedziałem, że ktoś to napisze... :poddanie: Madbull kosztował mnie 110zł, i dostałem lufę dzięki, której z 60m trafiam w drzewo, idź se porównuj z promykiem. PS> Oczywiście nie sugeruje, że Prometheus jest słabszy od Madbulla, broń Boże, po prostu w moim wypadku nie widzę potrzeby kupna takiej lufy. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 ja monowałem MB i były problemy z trafieniem w cokolwiek... Loteria. Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Nie no, trafić w drzewo to kwintesencja celności. Jak mówią wyżej,madbull to loteria, mam znajomego co z ICSem i Madbullem w środku ma sznurek przez jakieś 30-35 , a inny w każdą stronę świata po 20... Quote Link to post Share on other sites
Eliśium Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Mam mad bulla 509 generacja 2 leci znośnie cena adekwatna do jakość jak ma się mało kaski to MB wystarczy przy braku wiatru bez problemowo trafia w kartkę papieru do 50 m. Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Mam pytanko, czy Wasze opinie dotyczą pierwszej czy drugiej generacji luf MB? Bo zastanawia mnie zdanie specow : "ręcznie kontrlowana pod względem jakości. Sprzedawane przez nas lufy są w wersji II." Sorry, że odkopuje ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts