goren Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 (edited) Czy ktoś wie gdzie w Polsce (a najlepiej w Warszawie) można przeprogramować radio Motorola Saber Systems? Ewentualnie czy ktoś się orientuje gdzie znajdę jakiś sensowny, kompetentny opis takiej operacji oraz sprzętu i oprogramowania do tego potrzebnego? Edited November 27, 2009 by goren Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Myślę, że Yuri może pomóc :) Quote Link to post Share on other sites
goren Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Do niego nie mam zaufania. Jakieś alternatywy? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=280393643679 Quote Link to post Share on other sites
goren Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 To właśnie Yuri zdaje się ;) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 https://ssl.allegro.pl/item823869889_progra...yaesu_icom.html Ten facet to taki trochę "Magik" od Motoroli, czy robi Saber'y nie wiem, ale warto spróbować. Quote Link to post Share on other sites
goren Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Dzięki za linka. Dowiem się czy jest w stanie się tym zająć. Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 To przy okazji daj znać czy koleś podejmuje się programowania SABERów ;) Pzdr Quote Link to post Share on other sites
goren Posted December 21, 2009 Author Report Share Posted December 21, 2009 Powiedział, że osprzęt ma do tego ale musi dokładnie sczytać i zobaczyć cóż to dokładnie za radio. W moim wypadku okazało się, że to co chciałem zaprogramować już jest w radiu więc z usług człowieka nie korzystałem. Quote Link to post Share on other sites
Troll Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 hmmm... także mam pewny problem z moim Saberkiem. Można prosić o podanie namiaru na tamtego człowieka jeszcze raz ? Albo jeżeli ktoś wie gdzie mogę przeserwisować radyjko w Warszawie to także będę bardzo wdzięczny, bo nie jestem do końca pewny czy to wina programowania czy techniki :) Quote Link to post Share on other sites
brok Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 http://www.avanti-radio.pl Może spróbuj tutaj. Handlują motorolkami i prowadzą serwis. Quote Link to post Share on other sites
Troll Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 próbowałem - serwisu Motoroli nie prowadzą, z handlem też cienko... (pomijając zamieszanie z mailem do nich - nawet nie wiedzą kto mi właściwie odpisywał :P dopiero jak poszedłem do nich to wyjaśniłem wszystko) Quote Link to post Share on other sites
tomekz Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Wszystkich zainteresowanych zaprogramowaniem Motorolek (saber oraz system saber) zapraszam na pw. Quote Link to post Share on other sites
NAWE_Jack Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 (edited) Polecam usługi TomkaZ. Korzystałem wiele razy, zawsze 100% zadowolenia. Magik, jeżeli chodzi o wszelką elektronikę, SABERki w szczególności :uśmiech: @Goren, pytałeś kiedyś kto mi Cavalvy do SABERa podpinał, właśnie Tomek. Edited April 20, 2010 by NAWE_Jack Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts