Guest Mati13k Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Gdzie w tym MOHu potrzeba umiejętności? Chodzisz z palcem na LPM i tyle. Nawet kucać nie można bo to nie ma sensu, celności i tak nie doda. A brak możliwości położenia się na mapach o takiej konstrukcji to porażka. W tych wieżach wartowniczych na kontroli bazy nie da się chwilkę nawet postać... Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Czy albo ja jestem ślepy czy ten holo to ściema? Bo jak oglądam filmy na YT (oprócz trailerów) to EOTech nie ma kropki :biggrin:. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Z tego co pamiętam to w Becie miał więc i tutaj ma. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 W sumie jak pograłem trochę to gra jest w porządku. Wolę jednak CoD MW2 i pewnie BO bo dają większą możliwość kombinowania, np. z czujnikami pulsu w MW2. Tutaj jak ktoś się dobrze zakampi to ciężko obczaić gdzie się zaszył i kosi grupami przeciwników. Może brak różnych nierealnych dodatków podnosi realizm ale to chyba nie dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 grzechu - tutaj sam znak jest jak np. w MW, ale jest śmiesznie zrobiony. Jest po prostu "narysowany na szybce", nie ma takiego efektu jak w MW2 gdzie kropkę widać dopiero po złożeniu się do broni albo ostrym przechyleniu kamery. trapez - tutaj nawet teleport nie odjąłby tej grze realizmu. ;D Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Grałem u kolegi w MW2 i ten mutli wcale nie jest taki super moim zdaniem, między innymi dlatego, że czasami łatwiej jest do kogoś podbiec i z kosy strzelić niż trafić karabinem. Takie moje odczucie tej gry. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Tragicznie się kołysze celownik snajperski/luneta przy celowaniu. Rozumiem, że jakiś realizm musi być, ale bez przesady. W BFBC2 aż chcę się snajpić, tutaj się odechciewa.. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Spoko loko parkie :D Od takich rzeczy są patche. Ludzie słuchają graczy wbrew pozorom więc coś z pewnością poprawią :D Ja tak czy siak zagram w singla na pewno i w multi choć chwilę :) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Tragicznie się kołysze celownik snajperski/luneta przy celowaniu. Rozumiem, że jakiś realizm musi być, ale bez przesady. W BFBC2 aż chcę się snajpić, tutaj się odechciewa.. To chyba dobrze. Snajpienie powinno być tylko dla wytrwałych. Quote Link to post Share on other sites
Teo Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ŻADNA inna gra nie przebije lądowania w Normandii w wykonaniu MoH (czy szeregowca Ryana). Przebiła.Nazywała się Call of Duty. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Mam pytanko: jako, że jestem słaby w dziedzinie sprzętowej to: czy jeśli open beta mi poszła na kompie to czy sama gra też pójdzie tak singiel jak i multi? Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Multi jest na silniku Frostbite, a singiel ma być na Unreal Engine 3, więc nawet jeśli beta Ci działa dobrze to singiel już niekoniecznie. No ale nie wiem który system jest bardziej wymagający. Frostbite ma więcej funkcji do niszczenia otoczenia, a UE3 chyba ładniej wygląda. Myślę, że nie będzie wielkiej różnicy w wydajności. Quote Link to post Share on other sites
dominoo182 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Gra w stylu strzelanek z kioskow za 10 zl, tylko ze w cenie ponad dziesiec razy wiekszej :/ trzeba czekac na Black Ops Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 UE 3 pierwszą młodość ma już za sobą, jeżeli nie spartolą optymalizacji, to singiel nie powinien sprawiać problemów. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Domino nie widzieliśmy jeszcze singla, który może przebijać ten z black ops. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Domino nie widzieliśmy jeszcze singla, który może przebijać ten z black ops. Czy dobrze rozumiem, że Ty już w BO grałeś skoro twierdzisz, że nic nie przebije jego singla? Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 A widzialeś singla w black opsie? To po co takie pierdzielenie kotka przy pomocy młotka. Nie grałeś w singla z black opsem a już robisz z niego króla SP. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Trapez, przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, przemyśl, zinterpretuj. Jak to nie pomoże to sprawdź sobie znaczenie słowa MOŻE. Quote Link to post Share on other sites
dominoo182 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 dlatego trzeba czekac na BO, bo tanczace sztachety z singla MOH mnie nie zachwycily ;) Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Trapez, przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, przemyśl, zinterpretuj. Jak to nie pomoże to sprawdź sobie znaczenie słowa MOŻE. Twoją wypowiedź przeczytałem kilka razy zanim cokolwiek do mnie trafiło. Po kolejnych próbach można Twoją wypowiedź zinterpretować jeszcze w taki sposób, że singiel w BO jest tak denny, że nie przebije żadnego z innej gry. Jeśli jednak miałeś na myśli to, że singiel w MoH może zostać przebity przez singiel z BO albo na odwrót, to powinieneś napisać: Nie widzieliśmy jeszcze singla MOH, a może on przebić ten z BO. Tudzież na odwrót, bo nikt oprócz Ciebie nie ma pojęcia o co Ci dokładnie chodziło. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Moja wypowiedź odnosiła się do posta doimnoo, który napisał o Mohu, że nie jest lepszy od kioskowych gierek :). Nie ma sensu tego ciągnąć bo i tak do niczego nie dojdziemy tą kutnią. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Poczekajmy z wypowiedziami typu "MOH jest lepszy; nie BO bije na głowę MOHa" 12października wychodzi MOH w stanach na pewno pojawią się jakieś recenzje, filmiki na necie i wtedy zobaczymy co tak naprawdę sobą reprezentuje ta gra. Każdy deweloper będzie zachwalał swój produkt a nie ma jak zobaczyć coś takim jakim jest faktycznie (filmiki z prawdziwego singla od normalnych graczy). Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Poczekajmy z wypowiedziami typu "MOH jest lepszy; nie BO bije na głowę MOHa" 12października wychodzi MOH w stanach na pewno pojawią się jakieś recenzje, filmiki na necie i wtedy zobaczymy co tak naprawdę sobą reprezentuje ta gra. Każdy deweloper będzie zachwalał swój produkt a nie ma jak zobaczyć coś takim jakim jest faktycznie (filmiki z prawdziwego singla od normalnych graczy). Właśnie coś znalazłem :) sigleplayer cześć 3 Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 (edited) Singiel wydaje się być klimatyczny, dopracowany i wart wydania tych 120 złotych, przynajmniej po obejrzeniu tego gameplaya. Poza tym wydaje mi się, że lepiej by było gdyby danger close zrobiło multi, bo jednak DICE pewnie zbyt się obawiało, że stworzy coś co zagrozi pozycji Bad Company 2 i wyszło co wyszło. Edited October 9, 2010 by aciepk Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Grałem w betę i bardzo mi się podobała, kolekcjonuję i mam wszystkie części MOH i COD, więc kupię i tą. Dla mnie beta MOHA to coś pośredniego pomiędzy BFBC2 a MW2, grafika miodzio... Dla klimatu proponuję przeczytać książkę pt. Przetrwałem Afganistan..... Natomiast obawiam się wysypu wszelkiego rodzaju cheaterów, którym skutecznie, przynajmniej jak dla mnie, udało się zamordować multi w BC2... U mnie w domu dominują dwie sieciówki: młody gra w CODMW2, a ja ujeżdżam COD4... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts