Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Medal of Honor w Afganistanie

Recommended Posts

Guest Mati13k

Gdzie w tym MOHu potrzeba umiejętności? Chodzisz z palcem na LPM i tyle. Nawet kucać nie można bo to nie ma sensu, celności i tak nie doda. A brak możliwości położenia się na mapach o takiej konstrukcji to porażka. W tych wieżach wartowniczych na kontroli bazy nie da się chwilkę nawet postać...

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

W sumie jak pograłem trochę to gra jest w porządku. Wolę jednak CoD MW2 i pewnie BO bo dają większą możliwość kombinowania, np. z czujnikami pulsu w MW2. Tutaj jak ktoś się dobrze zakampi to ciężko obczaić gdzie się zaszył i kosi grupami przeciwników. Może brak różnych nierealnych dodatków podnosi realizm ale to chyba nie dla mnie.

Guest Mati13k

grzechu - tutaj sam znak jest jak np. w MW, ale jest śmiesznie zrobiony. Jest po prostu "narysowany na szybce", nie ma takiego efektu jak w MW2 gdzie kropkę widać dopiero po złożeniu się do broni albo ostrym przechyleniu kamery.

trapez - tutaj nawet teleport nie odjąłby tej grze realizmu. ;D

Tragicznie się kołysze celownik snajperski/luneta przy celowaniu. Rozumiem, że jakiś realizm musi być, ale bez przesady. W BFBC2 aż chcę się snajpić, tutaj się odechciewa..

To chyba dobrze. Snajpienie powinno być tylko dla wytrwałych. trollface.gif

Multi jest na silniku Frostbite, a singiel ma być na Unreal Engine 3, więc nawet jeśli beta Ci działa dobrze to singiel już niekoniecznie. No ale nie wiem który system jest bardziej wymagający. Frostbite ma więcej funkcji do niszczenia otoczenia, a UE3 chyba ładniej wygląda. Myślę, że nie będzie wielkiej różnicy w wydajności.

Trapez, przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, przemyśl, zinterpretuj. Jak to nie pomoże to sprawdź sobie znaczenie słowa MOŻE.
Twoją wypowiedź przeczytałem kilka razy zanim cokolwiek do mnie trafiło. Po kolejnych próbach można Twoją wypowiedź zinterpretować jeszcze w taki sposób, że singiel w BO jest tak denny, że nie przebije żadnego z innej gry. Jeśli jednak miałeś na myśli to, że singiel w MoH może zostać przebity przez singiel z BO albo na odwrót, to powinieneś napisać: Nie widzieliśmy jeszcze singla MOH, a może on przebić ten z BO. Tudzież na odwrót, bo nikt oprócz Ciebie nie ma pojęcia o co Ci dokładnie chodziło.

Poczekajmy z wypowiedziami typu "MOH jest lepszy; nie BO bije na głowę MOHa" 12października wychodzi MOH w stanach na pewno pojawią się jakieś recenzje, filmiki na necie i wtedy zobaczymy co tak naprawdę sobą reprezentuje ta gra. Każdy deweloper będzie zachwalał swój produkt a nie ma jak zobaczyć coś takim jakim jest faktycznie (filmiki z prawdziwego singla od normalnych graczy).

Poczekajmy z wypowiedziami typu "MOH jest lepszy; nie BO bije na głowę MOHa" 12października wychodzi MOH w stanach na pewno pojawią się jakieś recenzje, filmiki na necie i wtedy zobaczymy co tak naprawdę sobą reprezentuje ta gra. Każdy deweloper będzie zachwalał swój produkt a nie ma jak zobaczyć coś takim jakim jest faktycznie (filmiki z prawdziwego singla od normalnych graczy).

Właśnie coś znalazłem :) sigleplayer

cześć 3

Singiel wydaje się być klimatyczny, dopracowany i wart wydania tych 120 złotych, przynajmniej po obejrzeniu tego gameplaya. Poza tym wydaje mi się, że lepiej by było gdyby danger close zrobiło multi, bo jednak DICE pewnie zbyt się obawiało, że stworzy coś co zagrozi pozycji Bad Company 2 i wyszło co wyszło.

Edited by aciepk

Grałem w betę i bardzo mi się podobała, kolekcjonuję i mam wszystkie części MOH i COD, więc kupię i tą. Dla mnie beta MOHA to coś pośredniego pomiędzy BFBC2 a MW2, grafika miodzio... Dla klimatu proponuję przeczytać książkę pt. Przetrwałem Afganistan.....

Natomiast obawiam się wysypu wszelkiego rodzaju cheaterów, którym skutecznie, przynajmniej jak dla mnie, udało się zamordować multi w BC2...

U mnie w domu dominują dwie sieciówki: młody gra w CODMW2, a ja ujeżdżam COD4...