Kiwi Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Na bazie CA870 Maruzena, upgrade'owany częściami GP. Na początku wyglądał tak: Teraz wygląda tak: Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 A oto moja bestia - G&P M870 Sheriff + dedykowana szyna pod optykę + EOTech 552. Bardzo praktyczna, pomijając względy estetyczne (choć mnie się tam podoba w tej konfiguracji :mrgreen: ) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Mój Maruzen 870 w wersji Charger. Ze względów budżetowych na dniach pojawi się na alledrogo. Quote Link to post Share on other sites
Volve55 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) moja bestia customowy remington m870 maruzena na shellsy. https://picasaweb.google.com/109588117247182325029/Remington870Maruzen?authkey=Gv1sRgCN7A5ZO6kte7wAE od początku: nie jestem fanem zbierania łusek i nie zamierzam tego robić ale jestem wielkim fanem strzelb zakupiona jako uszkodzona byla to strzelba m1100 czyli semi auto niestety kupiłem uszkodzona i by ja uratować dokonałem niezbędnych przeróbek(replika była wrakiem na 10 strzałów 7 zaciec w tym zasiegu nie było jak strzelało się więcej niz 3 kulkami) dokonałem kilka przeróbek wewnętrznych zaczynając od naprawy wyrzutnika łusek oraz przeróbkę na pump action(dźwięk jest urzekający tak samo jak wylatujące łuski) z modyfikacja zaworu gazowego co zwiększyło moc o około 50 %, modyfikacja wężyka gazowego oraz skrócenie go(zwiększyło to moc), zmodyfikowałem zaworek gazowy jest teraz efektywniejszy i znacznie wzrosła przepustowość dzieki czemu(gazożer) mogę śmiało powiedzieć ze z ta replika na jednej kulce zasięgiem dorównuje aeg na 400 fps które replika strzelby posiada celowałbym około 450 fps na 0.20. Z repliki najwygodniej jest używać(testowane na green gazie w ciepłe dni) kulek 1 x 0.25 lub wyżej jako slug,3 x 0,25 ma zadowalający zasięg oraz skupienie, na około 25 metrach spokojnie trafia w człowieka,kilka do 6x0.20 na 25 metrach max. także po tych przeróbkach zasięg stanowczo wzrósł to samo liczba fps. Zewnętrznie dodałem uchwyt zawieszenia w chwycie home made trzyma sie mocno wygląda świetnie,z szyn ris od m4 oraz z chwytu od benelli m4 zrobiłem chwyt ris na którym umieszczone są 2 x larue hand stop oraz 3 okładziny przerobione metoda stippling,dodane celowniki przeziernikowe od benelli m4 oraz szyna ris. Kolimator aimpoint micro t-1. Z powodu wysokich kosztów shellsow oraz braku dostępności w Polsce skonstruowałem(pomysł przypadkiem podsunął kolega miodus) repliki które sprawdzają się świetnie(choć wyglądają jak wyglądają) oraz waza dużo więcej niż plastikowe oryginały maruzena, mieszczą do 8 kulek naraz.side saddle oraz chwytak na shelsy także home made.tak aby nie zbierać shellsow, mieści około 20 sztuk i ma niski profil takze nie wyglada to jak worek wzmocniony od wewnątrz plastikowym szkieletem. uwaga nie polecam tych przeróbek chyba ze ktoś ma zaplecze z warsztatem.sam planuje wymianę suwadła zamka na wykonany w garażu stalowy(w fazie projektowania) zdjęcia jakie sa takie sa bo to telefon oraz replika nie ma kilku czesci przez to ze trwają modyfikacje. jeśli masz oryginalne łuski maruzena(niebieskie) chętnie je od Ciebie odkupie,to samo metalowe body,plastikowe ładownice na shellsy oraz akcesoria do strzelb kontakt na priv Edited April 12, 2012 by Volve55 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Shotgun A&K 870 Drewno woskowane, olejowane. Korpus zaoksydowany, lufa w oksydzie błękitnej. Do dopracowania - stalowa stopka kolby, skrócenie maga, by chował się w korpusie. Quote Link to post Share on other sites
BoNi3k1985 Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 To i ja i się dorzucę do wątku ;) Moja 870-tka :) Produkcja SY/A&K, full metal + drewno Seryjnie dają do niej wystające magi ale pasują do niej krótkie magi G&P, więc jakby ktoś miał na zbyciu to piszcie ;) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 (edited) G&P M870 Sheriff Medium, kompletny custom :icon_wink: Edited July 8, 2015 by rumak Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 CM.350L z czółenkiem od Benelli DE Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 CM.350LMN (N = niebo lepsze tworzywo kolby i czółenka) ze skróconym frontem Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 gdzie dorwac tę wersję MN? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts