Chris Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 Konkurencja dla Orkana:) Kamizelki na siatce, z uchwytami ewakuacyjnymi, sniper padami, z codury, z napami. Idealne kopie amerykanskich kamizelek eagla. Do wyboru: Tac V1 n - to te na zdjeciach gromu Tac 10 - kamizelka szyta na zamowienie 10SFG Tac V 1 n B Cross Draw - z kabura integralna Kamizelki szyte na miare, szybko i solidnie. Ceny DUZO NIZSZE od Orkana. Szczegoly na priv Do zakupow powyzej 500 komasowka gratis:) Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 czy szyjesz tez inne rzeczy związane z oporządzeniem taktycznym? kabury, ładownice etc? Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted August 20, 2004 Author Report Share Posted August 20, 2004 czy szyjesz tez inne rzeczy związane z oporządzeniem taktycznym? kabury, ładownice etc? Jak najbardziej. Powiedz co chcesz a bedzie ci dane;) Fotki dostepnych od reki przedmiotow na PRIV Quote Link to post Share on other sites
Yayo Posted September 20, 2004 Report Share Posted September 20, 2004 Mam pytanie w jakiej cenie są te kamizelki i z czego jest wykonana podkładka zapobiegająca się ślizganiu kolby. A tak wogule to są zdjęcia kamizelek Eagle a mugłbyś przesłać mi tych szytych przez ciebie na adres michaltb@tlen.pl dzięki. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 20, 2004 Report Share Posted September 20, 2004 Idealne kopie amerykanskich kamizelek eagla. Chris, nie przyjmuj tego jako ,,atak" konkurencji (bo i tak juz kamizelek a la Eagle już nie będę robił), ale nie rób ludziom wody z w głowie. Masz orginalne kamizelki Eagle by móc robić ich wierne kopie? Bo ze zdjęć jakie zamieściłeś na http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=7607...highlight=eagle wynika że twoje kamizelki są podobne do Eagle, ale napewno nie są ich wierną kopią. A wystawienie swojej kamizelki na allegro jako kamizelki Eagla http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29571186 uważam za conajmniej nieporozumienie (jeśli to wystawił jakiś twój klient to przepraszam) Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted September 21, 2004 Author Report Share Posted September 21, 2004 Chris, nie przyjmuj tego jako ,,atak" konkurencji (bo i tak juz kamizelek a la Eagle już nie będę robił), ale nie rób ludziom wody z w głowie. Masz orginalne kamizelki Eagle by móc robić ich wierne kopie? Bo ze zdjęć jakie zamieściłeś na http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=7607...highlight=eagle wynika że twoje kamizelki są podobne do Eagle, ale napewno nie są ich wierną kopią. A wystawienie swojej kamizelki na allegro jako kamizelki Eagla http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29571186 uważam za conajmniej nieporozumienie (jeśli to wystawił jakiś twój klient to przepraszam) Witam W zadnym razie nie przyjmuje tego jako atak. Nie mam 5 lat zeby nie zdawac sobie sprawy z pewnych rzeczy. O tym, ze nie uwazasz mnie za konkurencje, swiadczy Twoja niedawna propozycja. Co do oferty na allegro, to nie wyrazilem sie wystarczajaco dokladnie. W tytule napisalem eagle, zeby zwrocic uwage potencjalnych kupujacych, jednak pierwsza rzecza jaka zawsze podkreslam jest to ze kamizelki wykonuje ja i nie sa to orginaly. Co do idealnych kopii...Wlasnego egzemplarza kamizelki eagle nie mam, jednak przeszedl taki przez moje rece przy wykonywaniu pierwszego egzemplarza, ktorego zdjec nie posiadam bo szybko znalazl kupca. Tak w ogole to zdjec posiadam mam tylko pare, a te zamieszczone w wymienionym przez Ciebie topicu to jedna z wersji, w ktorej dokonalem takich zmian, jakie uznalem za sluszne. Podsumowujac wiec, potrafie przyznac sie do bledu, jakim bylo nie zaznaczenie w nazwie aukcji, ze jest to kopia, (swoja droga blad ten naprawialem od razu). Za konstruktywna krytyke dziekuje i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 edit Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 ...słodzicie sobie aż niedobrze się robi! ma być konkurencja, twarda walka o klienta, obniżki cen-wszyscy na tym zyskamy ;) a Wy tu jakiś agreement szykujecie-precz z porozumieniami, monopolami itd!!! Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted September 22, 2004 Author Report Share Posted September 22, 2004 ...słodzicie sobie aż niedobrze się robi! ma być konkurencja, twarda walka o klienta, obniżki cen-wszyscy na tym zyskamy a Wy tu jakiś agreement szykujecie-precz z porozumieniami, monopolami itd!!! Zadnego agreementu nie bedzie bo nie ma konkurencji :twisted: Wprowadzamy monopol....Orkan Independent Company szyje dla wojska, Chris Tactical Industries dla cywili :twisted: /joking mode off Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 edit Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 o yeeeeahh Hubert!!! ugryź go!!!!...............nie w ucho to mu się jeszcze spodoba;)) pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
SMD Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Hehe..dziś dostałem zamówione niedawno u Chrisa szelki szturmowe. Wykonanie dobre i cena przystępna, sporo taniej niż na FA. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted September 24, 2004 Author Report Share Posted September 24, 2004 dziekuje dziekuje przedmowcom:) ah prosze wiecej komplementow:) :lol: Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 odebrałem swojego strika od mości chrisa ... jestem wery zadowolony mam jedna kamizelke od friko i jak sobie porównuje to chyba friko mnie już nie interesuje jako producent :] Quote Link to post Share on other sites
kapciuh Posted November 4, 2004 Report Share Posted November 4, 2004 DOstalem dzisiaj kamizelke tacv10 od Pana Chrissa i.... chociaz czekalem troche dlugo ( na siatke musielismy tyle czekac), to i tak sie oplacalo bo jak brzmi przyslowie- Cierpliwosc Wynagradza, kamizelke zrobil z jajem- pelna regulacja, no i oczywiscie mozna sie dogadac( zmodyfikowac na wlasne rzyczenie w moim przypadku) Ogolem polecam w 100% i wiem ze w przyszlosci ( mam nadzieje ze niedalekiej jak pozwola finanse 8) ) zwroce sie w sprawie nastepnej uslugi krawieckiej :) FAKTYcznie- dobra robota za dobra cene :!: Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 odebralem wczoraj Tac V1n od Chrisa, kamizela przeszla juz chrzest bojowy, i sprawdzila sie swietnie, jest b ladnie wykonana z dobrej jakosci materialu, siatka jest mocna i wytrzymala, cena umiarkowana i jak na taka jakosc bardzo konkurencyjna w stosunku do wyrobow innych szyjacych (fotke dam pozniej) moge z cala pewnoscia polecic Chrisa jesli chcecie cos uszyc z oporzadzenia Quote Link to post Share on other sites
sgt.Barnes Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 do chrisa. czy możesz przesłać mi zdjęcia i ceny chest rigów jeżeli takie szyjesz mikelip@poczta.onet.pl Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 Witam, Czy moglibyście wrzucić jakieś bardziej dokładne zdjęcia tych kamiezelek autorstwa Chrisa? Przy tak pochlebnych recenzjach chciałbym zobaczyć te cuda... Przy okazji jakieś uwagi z uzytkowania - jak ladownice, klamry, siatka, chwyt ewakuacyjny sie sprawują? Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted November 14, 2004 Report Share Posted November 14, 2004 Witam, Czy moglibyście wrzucić jakieś bardziej dokładne zdjęcia tych kamiezelek autorstwa Chrisa? Przy tak pochlebnych recenzjach chciałbym zobaczyć te cuda... Przy okazji jakieś uwagi z uzytkowania - jak ladownice, klamry, siatka, chwyt ewakuacyjny sie sprawują? Pozdrawiam :) zdjecia jescze nie mam ale dam w najblizszym czasie 1. ladownice - ladownice (w tac v1 6 miejsc na magi Mek)sa dopasowane a magazynek wchodzi gladko, sa sciagniete tasma i dobrze sie zapinaja na rzepa 2. siatka jest mocna, nie ma raczej mozliwosci zeby ja naderwac np o galaz 3. chwyt evac - jeszcze nikt mnie nie ewakuowal ;) ale wyglada na mocno wszyty w strukture kamizelki i mysle ze pociagniecie za niego nie powinno stanowic problemu, oczywiscie przy jakims super pociagnieciu siatka moze sie urwac ale jest naprawde mocna i np na plecach jest 2 warstowowa Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted November 14, 2004 Author Report Share Posted November 14, 2004 Witam Zdjecia pojawia sie niedlugo, prawdopodobnie z nowa strona. Prosze o cierpliwosc. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 zrobilem mala rzecz u Chrisa - male, ale cieszy :D kopia STRIKE small radio pouch :) bardzo ladnie wykonane, z dbaloscia o szczegoly, ladny odcien materialu - niemalze identyczny z oryginalem polecam - bo to dobry wyrob, a troche juz sprzetu przez rece przepuscilem ;) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 heh... Panowie, tylu z was zakupilo sprzt u chrisa... moze jednak znajdziesie JEDEN z cyfrakiem i wywali kilka fotek tu? :D bardzo jestem ciekaw jak to wyglada, bo wiedze zachwytom nie ma konca... Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted November 24, 2004 Report Share Posted November 24, 2004 w piatek bede mial paraclete od Chrisa - po sobotnim strzelaniu powinny byc jakies fotki - wiec twoje zyczenie bede spelnione Quote Link to post Share on other sites
Glauberyt Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Czy ktoś wie gdzie można kupić <oryginalnego> Patterna'83 w kolorze 'nutria brown' :?: Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Czy ktoś wie gdzie można kupić <oryginalnego> Patterna'83 w kolorze 'nutria brown' :?: raz widzialem na allegro - wersje holenderska - ale w oryginalnym kolorze - to bylo jakies ponad pol roku temu i potem ani razu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts