Taps Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Podziękowania dla Orgów za włożony wysiłek w przygotowania, za Radiooperatorów. Za możliwość spotkania znajomych z wielu ekip z którymi spotkanie na co dzień blokuje "czasoprzestrzeń". Podziękowanie za klimat w obozie i szeroko pojętą dezintegrację ;-) Szuk-ran ka-thii-ran a-la hus-nu is-tig-ba-lu-kum I'-la al-li-gu ga-ri-ban. Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Wrzucajcie tu linki do fotek i filmików!!! Widzę, że w internecie już się pojawiają ale mało kto daje tu do nich linki. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Ciekawe jak Ci wrzucę 3GB filmu :D W najbliższym czasie wideo relacja z zlotu. Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Oj panie operatorze kamery, damy radę :D Oto moje krótkie filmiki: Link to post Share on other sites
AWR_Zawala Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Miło było znów Was spotkać. Dobrze się bawiłam w tak doborowym towarzystwie - za co bardzo dziękuję :-P . Pozdrawiam cały TF 6 Andurii, który rewelacyjnie się spisał w terenie. Panowie zasługujecie na pochwałę za dobre zorganizowanie i zdyscyplinowanie. Nawet, gdy chcieliście półgodzinną przerwę w tym bezustannym chodzeniu, a dostaliście 10 minut, nikt nie narzekał i równo po upływie tych 10 minut wszyscy byli gotowi do dalszej drogi. Szkoda tylko, że czas z Wami zleciał mi tak szybko... Dziękuję również wszystkim tym, którzy złożyli zlotowe namioty oraz zostawili po sobie porządek i zadbali o swoje śmieci. Mieliśmy dzięki temu mniej pracy w niedzielę, w porównaniu do roku poprzedniego. Aśka Link to post Share on other sites
Fizia Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Witam , To my tobie dziękujemy że wytrzymałaś z nami i naszymi dowcipami myślę że współpraca była owocna i czas aby całe klany zaczęły współprace na szerszym polu :) A co do zlotu napiszę jak do końca przetrawię chodź napiszę że atmosfera wewnątrz obozu i podobozu najlepsza Pozdrawia, Fizia Link to post Share on other sites
Fellblade Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Aśka! Było miło Cię poznać! Team Delta! dziękuję, że mogłem odpocząć, wybiegać się, nastrzelać, odreagować codzienność. Było godnie! FST! nigdzie już z Wami nie jadę, jesteście beznadziejni... Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Świetna impreza i tyle! Patent z radiotelegrafistą przyklejonym do każdego TFu jest bardzo dobry, fajnie wyszła dynamiczna rozgrywka moderowana na bieżąco, takoż elastyczne i mobilne respawny. Można narzekać, że zabrakło rozbudowanego scenario, czy realizmu działań, ale liczyła się dobra zabawa! Z minusów... brak baru w czwartek ;-) Pozdro dla TF2 Orilli (ZPW!) i całej reszty, nie zapominając o naszej biesiadnej kompanii w postaci ruskich wariatów i Siergieja. Do zobaczenia za rok! Link to post Share on other sites
suharinho Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Przybyłem, zobaczyłem... kulkę wychapałem. Świetna impreza. Nie podobał mi się brak oznaczenia kolegów i koleżanek z Orilli, przez to kilka razy zawahałem się nie chcąc pozbawić życia towarzyszów broni (jak już znaczymy to wszystkich :uśmiech: ) i rozgrywka końcowa - rzeźnia. Po za tym impreza świetna, wspaniała atmosfera, ludzie.. Również podobał mi się pomysł z żandarmami. No po prostu gitez majonez, wszystko po 5 zł. Pozdrawiam TF2 An... Przemek Edited June 1, 2010 by suharinho Link to post Share on other sites
MJ6 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Trochę zdjąć http://picasaweb.google.pl/115258851875364...feat=directlink Link to post Share on other sites
bart201 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 kilka fotek od olsztyniaków http://picasaweb.google.com/straszydlo.cd/Tomaszowo201002# Link to post Share on other sites
Jack Fenrir Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Wielkie dzięki dla DELTY za świetną imprezę w imieniu TF2 Orilii. Miałem prawdziwą przyjemność dowodzenia TF i patent z łącznikiem i moderacją gry wyszedł naprawdę dobrze. Dziękuję ZPW i GOSTNP za super postawę i karność uważam , że manewry wychodziły nam niemal profesionalnie , świetnie się z wami współdziałało-oczywiście dzięki również "niezrzeszonym" . Mam nadzieję , że w przyszłym roku uda się kolejna edycja choć podobno już nie na tym lotnisku... Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 >>KLIK Braciszek wrzucił niezmontowany materiał z kamery którą kręciłem w sieć. Więc jeśli ktoś brał udział w zawodach to na 70% się tam odnajdzie. Link to post Share on other sites
ticzer Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Zlot zdecydowanie udany. Z mojej strony to 1 raz w Tomaszowie, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Świetna atmosfera w TF no i oczywiście radiotelegrafista jak wcześniej było mówione. Brakowało mi trochę informacji na temat po co coś zdobywamy albo bronimy, jaka jest sytuacja ogólna i czy wygrywamy bądź nie. Poza tym pełna rewelacja. Dzięki DELCIE za wysiłek włożony w organizację tego zlotu Link to post Share on other sites
Jacek Sidi Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Poszukuje fotografa który robił zdjęcia na ognisku po zabawie. Szczególnie zależy mi na ujęciu "Sidi z grilla" :D Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Niki Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z armwrestlingu? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 W ogóle jakoś mało zdjęć jest ;-) Link to post Share on other sites
capri Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Średnie są te fotki, ale zawsze jakieś ;) http://picasaweb.google.pl/piotrcapri/Armw...feat=directlink Link to post Share on other sites
bart201 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 niestety Capri link nie działa albo albumu brak.... Link to post Share on other sites
Taps Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Brak udostępnionego albumu ;-) Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Nowy filmik :D Link to post Share on other sites
capri Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Brak udostępnionego albumu ;-) A logowaliście się do Picasy? Wg ustawień albumu jest widoczny, ale wyłącznie dla zalogowanych. Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Jestem zalogowany i dalej nic nie widac :/ Link to post Share on other sites
Foka Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 U mnie tak samo. Link to post Share on other sites
Recommended Posts