orkin Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 To zależy od terenu na którym toczy się rozgrywka, do lasu to rzeczywiście za jasne, ale z kolei na polanie/terenie niezalesionym to brązowe rzucałoby się w oczy Quote Link to post Share on other sites
Nuska Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) 8) Edited May 23, 2008 by Nuska Quote Link to post Share on other sites
sebios Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 W cholerę za jasne moim zdaniem. Leżąc na ziemi będziesz się rzucał w oczy - leśna ściółka jest znacznie ciemniejsza i w większej części brązowa. :) Ja bym usunął w całości ten jasnozielony, fosforyzujący makaron ;) , dodał dużo brązowego i trochę oliwkowego/ciemnozielonego. Ale rób jak uważasz, może na Twoim terenie się akurat sprawdzi. :) oj mój kamo ma pod spodem braz i naturalna jute i kolory do suchej trawy.. wiec wystarczy jak obrócę;] ale jak pisałem to na ta pore jest było przeznaczone:) Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Sorry sebios ale ledwo rozumiem co napisałeś... Wyczytałem jednak, że chcesz obracać ghillie. Mam rozumieć że będziesz się czołgał na tej makaroniastej stronie?? a oto moje ghillie: http://www.krainatapet.pl/tapety/piosenkar...bczewska_39.jpg co prawda zimowe ale fajne. Co myślicie?? Umówmy się że tego nie widzę.. ale next tego typu skąpe ghille suit'y zostaną wywalone ;) Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 No Doda w zimowym skąpym ghillie sexownie nawet wygląda xD Quote Link to post Share on other sites
sebios Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Sorry sebios ale ledwo rozumiem co napisałeś... Wyczytałem jednak, że chcesz obracać ghillie. Mam rozumieć że będziesz się czołgał na tej makaroniastej stronie?? a oto moje ghillie: http://www.krainatapet.pl/tapety/piosenkar...bczewska_39.jpg co prawda zimowe ale fajne. Co myślicie?? Umówmy się że tego nie widzę.. ale next tego typu skąpe ghille suit'y zostaną wywalone ;) chodzi ze to Ghile jest 2 strone bo robione na worku z juty...czyli można w teranie z sucha trawa obrócić i założyć juta do góry a zielonym do dołu... Quote Link to post Share on other sites
dcm_Marecheq Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 frozenfish jest pośród tych paprotek w tle. Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 cholera myślałem że mnie nie będzie widać... Quote Link to post Share on other sites
marysia Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) frozenfish wpadaj do mnie i koniecznie, ale to koniecznie zabierz "zimowe camo" ze sobą 8) Moje zimowe maskowanie. M14 i jej "śmiertelna suknia" ;) Edited June 5, 2008 by marysia Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 WOW Zimowe kamo rewelacja. marysia - podzielisz sie jak takie cudo zrobić / zdobyć ;) Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 To komercyjny kamuflaż, zapewne ze stanów. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Wygląda jak większość tzw "realtree" dla myśliwych. Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Wszystko fajnie ale te liście na karabinie... No nic nie ważne. Moja Emma ma na sobie sukienkę z siatki do kamuflowania ciężarówek, skrzyń ze sprzętem i młodocianych snajperów. Skoro żadnemu fotografowi nie było dane mnie zobaczyć, to znaczy że chyba dobrze się maskuje. :) Quote Link to post Share on other sites
marysia Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Wszystko fajnie ale te liście na karabinie... No nic nie ważne. Co poeta ma na myśli ?? Co jest złego w tym, że kamuflaż jest komercyjny? Tzn, że wasz, który jest wykonany na starym mundurze jest bardziej PRO? Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Co z tego czy komercyjny czy nie, czy ze starego munduru czy z prześcieradła? Mialem okazje sie strzelać z Marysią kilka razy i musze przyznac ze kamo jest naprawde efektywne. Z 30m naprawde ciezko było go dostrzec jak lezał miedzy gałązkami koło drzew, nie tylko jak lezał ale nawet na stojąca. Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Bardzo fajna skórka. Aż mnie kusi, żeby coś podobnego na M24 zamontować. ;) Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Nie wiem... Troszkę mi przypomina mundur afrykańskich sił specjalnych na którym namalowane są żyrafy słonie i bawoły... Wiesz co mam na myśli??:) Nie ważne czy komercyjny. Jeśli lepszy od niekomercyjnego to o co chodzi??:) Quote Link to post Share on other sites
Side Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Chodzi o to, aby dobrze maskował. Dlatego mi również się podoba ten patent. Edited June 8, 2008 by Side Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 hej Marysia, skąd masz ten zestaw?" Quote Link to post Share on other sites
marysia Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Odzież kupiłem w sklepie myśliwskim. Odzież szwedzkiej firmy SWEDTEAM. Maskowanie na karabin zrobiłem z materiału, który sie nazywa "leafcamo". Udało mi się jakiś czas temu kupic dosłownie 0,5 mb. Wytarczyło na zamaskowanie pasa i karabinu. Tak wygląda moje maskowanie, jeszcze w trakcie uzupełniania. Przyznam szczerze brakuje mi czasu i pomysłów. Edited June 9, 2008 by marysia Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 No powiem marysiu że całkiem całkiem! Troszkę więcej natyralnej roślinności i jesteś niewidzialny nietykalny niewykrywalny itp... Quote Link to post Share on other sites
sebios Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 frozenfish wpadaj do mnie i koniecznie, ale to koniecznie zabierz "zimowe camo" ze sobą 8) Moje zimowe maskowanie. M14 i jej "śmiertelna suknia" ;) Mi sie bardzo podoba:) a szczególnie TO Maskowanie na Broń:) Quote Link to post Share on other sites
adam1 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Hm to moze ja tez zamieszcze zdjecia:D Hm mam 3 zdjecia Stroju i 1 broni ale co do broni to jeszce zostaje do zrobienia bo Trza troche z niej wycisnac:D i dokupic jakoms optyke a to troche kosztuje moze ktos wie gdzie idzie dostatac wmiare tanio Boczny mataz do AK ?? oto zdjecia http://plutoadam.w.interia.pl/snajper1.jpg http://plutoadam.w.interia.pl/snajper2.JPG http://plutoadam.w.interia.pl/snajper3.JPG http://plutoadam.w.interia.pl/snajper4.JPG Hm mile widziane komentarze:D Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Na trzecim zdjęciu wyglądasz jak "Bigfoot" z filmów rzekomo nakręconych w Wietnamie ;) Quote Link to post Share on other sites
kampfhund Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Adam1 niezłe wdzianko. Niżej moje po gnieceniu i poprawkach, oraz następna produkcja w toku. Nowa bluza jeszcze w trakcie zaplatania, chusta na twarz i kapelusz zapożyczony ze starego. Farbujecie jutę we wzorki? Tak mnie ostatnio naszło, żeby troszkę urozmaicić. Amerykańskie kamuflaże dla myśliwych są bardzo "zaawansowane" - wzorzyste, zwłaszcza te realtree (Jak dla mnie to na +) Przed pocięciem. Naturalny kolor to nakładka na M1 holenderska (wyprodukowane przez byłego właściciela hełmu) Pozdrowienia dla domorosłych producentów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts