AramilMaster Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) Witam mam zamiar zakupić P90 firmy WELL i tak myślę czy warto cena jest konkurencyjna. Boję się tylko że replika będzie "pluła" kulkami. To jest link do broni: http://www.allegro.pl/item933099969_karabi...lektryczny.html Edited March 3, 2010 by AramilMaster Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Pluła to mało powiedziane... Quote Link to post Share on other sites
AramilMaster Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 Hmm to jest dość wymowne. :-P Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Hmm? Kup szotguna AGM. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Tak jak napisał Mamlas - nie warto tej repliki zupełnie, bo strzelać (o ile można to tak nazwać) to ona będzie na około 10 metrów, a z czasem ten zasięg będzie się zmniejszał coraz bardziej ;). Taki urok plastikowego wnętrza (gearboxu) elektrycznej repliki. Jeśli chciałbyś jakiś automat, to najtańsza replika, której będziesz używał z przyjemnością, to ta: http://www.taiwangun.com/pistolety_maszyno...galaxy-106.html Jej zasięg jest około 5-krotnie większy od tamtej z Twojego linku ;). Reszta elektryków zdatnych do użycia i czerpania przyjemności z gry zaczyna się od około 300 złotych. Jeśli nie masz takiej kwoty - zainteresuj się dobrą repliką sprężynową. Najczęściej polecane są shotguny 003 z firmy AGM. Kosztują około 50-60 złotych, a frajdę zapewniają dużą. Aha, i unikaj kupowania przez Allegro. Bardzo często w sklepach internetowych znajdziesz wszystko taniej niż tam (zaskoczony? ;)). Polecam również sprawdzić sobie listę sklepów polecanych na WMASG, żeby nie zaliczyć jakiejś wtopy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 LogaN ładnie wszystko wyjaśnił , ja od siebie dodam ze jeżeli masz +18 lat to za te pieniądze jakiś alkochol lepiej kup :) Elo i nie kupuj tego "kill zona" Quote Link to post Share on other sites
AramilMaster Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 Dzięki wszystkim za odpowiedź teraz jestem zaciekawiony AK-47 Tactical :killer: . Ta na pewno będzie działać poprawnie. :-o Quote Link to post Share on other sites
Shad0vv Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Miałem (nie?)"szczęście", i miałem tą replike na składzie kiedyś. Najbardziej do niej pasuje określenie "WTF?" ale trochę nie wypada. Nie warto jej kupować nawet za 1 zeta. Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 za zeta bym kupił , zawsze to jeden obrazek więcej na ścianę :) Quote Link to post Share on other sites
maciekm457 Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 No na pewno ten AK bedzie niz te ,, P90,, najbardziej to podobaja mi sie te opisy sprzedawcow na allegro :D :-o Quote Link to post Share on other sites
niedzwiedziek51 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Dla mnie elektryki Wella to żart, miałem kiedyś MP5 Wella i był to żart, kulki leciały na max. 5m. Zero jakości... Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 (edited) Dla mnie elektryki Wella to żart, miałem kiedyś MP5 Wella i był to żart, kulki leciały na max. 5m. Zero jakości... A teraz otwórz google, zaznacz "grafika", wpisz "złota łopata" i popatrz na pierwszy obrazek. :icon_razz2: Edited October 28, 2011 by Terkov Quote Link to post Share on other sites
niedzwiedziek51 Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 A teraz otwórz google, zaznacz "grafika", wpisz "złota łopata" i popatrz na pierwszy obrazek. :icon_razz2: Za dużo Minecrafta ;) Quote Link to post Share on other sites
klepczar Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 http://asgw.pl/post49398.html?hilit=cze%C5%9Bkomat#p49398 w tym temacie "tiuningowałem/recenzowałem" tą replikę. Wszystkim którzy mieliby zamiar toto kupić polecam przeczytać temat;] Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Mam pytanie: Jak to rozłożyć? Rozkręcam, ale blokuje mi to zatrzask magazynka. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Odkopuje.... Ja niestety połamałem zatrzask ale mi to nie przeszkadza bo obecnie przerabiam to coś na magi od emki. Coś na wzór fn2000 tylko o wyglądzie p90. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Mam pytanie: Jak to rozłożyć? Rozkręcam, ale blokuje mi to zatrzask magazynka. Jak ja tu trafiłem? :zastanawia: Jak by ktoś chciał to rozbierać to przed szarpaniem jak pacan należy cofnąć zatrzask i upewniając się, że nic go nie blokuje i lekko podważyć. Gb siedzi tam sztywno... o ile można to nazwać gb. Edited January 15, 2014 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
MrSkaterVV Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Kup lepiej w tej jakiegoś shotguna w tej cenie lepiej cię to wyjdzie. Dobrze ci radze. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Następny górnik się znalazł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts