konrado345 Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Szukam plecaka z miejscem na replikę w cenie około 100zł na weekendowe wypady. Więc znalazłem coś takiego: http://www.taiwangun.com/wyposazenie_takty...a_c_m-1770.html Szukam opinii na temat plecaka. Pomoże ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Chińszczyzna - zanim włożysz replikę, plecak się rozpadnie. A kamuflaż przypomina nie wiadomo co. Za tą cenę możesz pomarzyć o dobrym plecaku snajperskim. Już lepiej pokrowiec. Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Może ja się nie znam ale gdzie to jest Woodland? Plecak do 100 zł? Za 100 to można co najwyżej pokrowiec na wędkę kupić. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Ta, kumpela się dała nabrać. Na samą replikę jeszcze jak cię mogę, ale w piątek załadowała parę rzeczy więcej i... oba ramiączka się urypały. Szycie typowo chińskie: nierówne i niestaranne. Szajs to jest. Za stówę to albo pokrowiec, albo plecak z demobilu, solidny, i kawał szmaty / worek do owinięcia tej części repliki, która wystaje z plecaka. Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Swego czasu hicior w Toruniu - wiele osób kupiło... a potem psioczyło, że taki szajs. Quote Link to post Share on other sites
Jamprra Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Dopisz jedno zero i można już coś szukać. Quote Link to post Share on other sites
Daxtar Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 (edited) Fakt te plecaki snajperskie od krakmana są nie poręczne, nie wygodne mało pakowne. Kieszeń na replikę nie ma żadnych pasów mocujących, przez co występują luzy, dlatego podczas zwykłego marszu replika w kieszeni lata jak chce. Z mojej strony polecam PSW-3 w tym plecaku dużą zaletą jest pakowność i system modularny całego plecaka, równiesz same wykonanie kieszeni na broń długą. http://www.specops.pl/index.php/offer,plecaki,psw-3_multicam Edited April 13, 2010 by Daxtar Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Fakt te plecaki snajperskie od krakmana są nie poręczne, nie wygodne mało pakowne. Kieszeń na replikę nie ma żadnych pasów mocujących, przez co występują luzy, dlatego podczas zwykłego marszu replika w kieszeni lata jak chce. Z mojej strony polecam PSW-3 w tym plecaku dużą zaletą jest pakowność i system modularny całego plecaka, równiesz same wykonanie kieszeni na broń długą. http://www.specops.pl/index.php/offer,plecaki,psw-3_multicam O cenie jeszcze wspomnij, bo z tego co wiem, kosztuje to nie mało :-F Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Proponowanie PSW-3 jako plecaka, który ma służyć do noszenia szpeju na strzelankę i z powrotem, człowiekowi który rozważa zakup plecaka za 100 złotych jest mocno niepoważne ;) Quote Link to post Share on other sites
Daxtar Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 No cóż za dobre trzeba dużo zapłacić... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Polecasz? A masz? Używasz? Od jak dawna? W ręku chociaż miałeś? Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Kup niemiecką celtę, wytnij z niej takie kawałki materiału, żeby zakryły replikę, daj do szewca i niech ci uszyje worek. Ja tak zrobiłem, do tego muszę teraz jeszcze tylko doszyć szelki. Najlepiej poproś o podwójny szew. Jako szelki, możesz wykorzystać szelki od Alice, widziałem takie rozwiązanie, i sprawdzało się zajebiście. I zamkniesz się w kwocie 50 zł. Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 A masz? Używasz? Tak, tak, o ile mi dobrze wiadomo koncesjonowany plecak, którego cena jest zgaduje... Nie najniższa ^^ W ogóle ktoś z wmasg ma takowy plecak? Albo jakikolwiek inny model psw? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 http://www.defcon.com.pl/product-pol-3031-...Wyborowego.html Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 http://img62.imageshack.us/img62/3176/koncesjonowany.jpg Zdjęcie mojego autorstwa, z dzisiaj. Katalog mają nieaktualny? Pisze przecież "produkt jest dostępny tylko dla jednostek podległych MON / MSWiA." Pozdrawiam szaszłyk Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Tak, tak, o ile mi dobrze wiadomo koncesjonowany plecak,Powiedzmy, że jest trudny do kupienia. którego cena jest zgaduje... Nie najniższa ^^Ogólnie mówiąc - grubo poniżej 5 tyś ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Powiedzmy, że jest trudny do kupienia. Ogólnie mówiąc - grubo poniżej 5 tyś ;) http://www.defcon.com.pl/product-pol-3031-...Wyborowego.html :-P Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Nawet Admini nie są nieomylni. Ale to było dwa posty wyżej. ^^ Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Sorry, ale Sam, nie mając ochoty kupować pokrowca, z głupoty kupiłem ten plecak wraz z kumplami, łącznie 4 szt. Gdy ładnie się trzymał przez pierwszy miesiąc użytkowania, postanowiłem zaryzykować i zabrać plecak na wypad trzydniowy w góry, plecak załadowany po brzegi, upchałem 30kg sprzętu, jedzenia, replikę i inne pierdoły. Jednemu Kumplowi odpruły się plecy :-F a drugiemu szwy od zamka z kieszeni głównej poszły... Powiem że miałem nie małe szczęście, jako że Mój plecak bez żadnych problemów wytrzymuje trzeci miesiąc, a traktowany nie jest łagodnie :twisted:. A czuje że wytrzyma jeszcze trochę czasu, ale za taką kwotę plecaka do szkoły nie kupisz :wink: . Ale to tak jak z replikami, raz masz szczęście a raz pecha... Pozdrawiam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 To ile te plecaki średnio trzymają przy obciążeniu 6-7kg bo zwykle tyle ze sobą zabieram. Jak go przymierzałem u krakmanów w sklepie to wyglądał całkiem nieźle ale nic w niego nie wkładałem. Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ja pierdziele, mało wywodów już tu jest? Gówno, szajs, chłam, badziewie, tandeta. Nie kupować. Koniec. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts