Trzmiel Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Witam, ostatnio pojawiła się możliwość zakupu masek bezpośrednio u producenta, co znacząco obniża koszt. Jeżeli znajdą się chętni na 18 masek to cena z przesyłką do Polski wyniesie 24,2 euro/szt. Ewentualne opłaty celne będą rozłożone równo na każdą sztukę maski. W kraju możliwość wysyłki pocztą polską, kurierem lub odbiór osobisty. Chciałbym aby w tym temacie zgłosiły się ewentualne osoby chętne. Więcej szczegółów podam jak znajdzie się chociaż kilku chętnych. Link do masek - Klik W grę wchodzą maski STALKER w kolorze oliv! T. Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Powiem tak, na 8 paczek które ściągałem z chin ani razu nie dostałem naliczonych opłat. Jak będzie z rosji to nie wiem. Trzeba się liczyć, że dostaniemy dopłatę 25%. I tak wychodzi stosunkowo tanio. U dystrybutora koszt maski to 29euro + 22euro wysyłka. Jeśli zgłosi się jeszcze kilka osób to po weekendzie rozpocznę rozmowy z producentem. W gwoli ścisłości obowiązywać będzie przelicznik walut z medium za pośrednictwem którego będę płacił. Koszty dzielimy uczciwie. Do wglądu będą wszystkie dokumenty. Każdy dostanie kopie rachunku (jeśli będzie dołączony). Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Na razie mamy chętnych na 14 masek. Potrzebujemy jeszcze 6 osó. Ceny masek idą w górę, obecnie w detalu to 120zł + przesyłka(20 euro) i opłaty. Na dzień dzisiejszy koszt zakupu hurtowego maski z przesyłką do ok 100zł +przesyłka krajowa + ew, opłaty, więc jest sporo taniej. Chciałbym aby osoby które już się zgłosiły potwierdziły ilość zamawianych masek najlepiej przez PM. Ogólnie transakcja będzie przebiegała wg. schematu. 1/2 kwoty jako zaliczka przed wysłaniem pieniędzy do producenta, reszta płatna w terminie 3 dni od wysłania pieniędzy. Kurs wymiany zgodny z MoneyBookersas. Uwaga, obecnie można nabyć te maski jedynie w rosji, więc może to być jedyna okazja aby w miarę tanio je sprowadzić! T. Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 Lista chętnych: JarekM 2szt. lukaasz 1szt. Marcin_eM 1 szt. krugerheini 10 szt. Szczery 1szt. Trzmelor 3 szt. Prosiłbym moda o usunięcie zbędnych postów. T. Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 (edited) Lista chętnych: JarekM 2szt. lukaasz 1szt. Marcin_eM 1 szt. krugerheini 10 szt. Szczery 1szt. kaszel 1szt. Trapez 1 szt. Trzmelor 3 szt. Jedną osobę mogę dopisać do listy rezerwowej :P Edited May 29, 2010 by Trzmielor Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 Witajcie, na dzień dzisiejszy maski mogą być gotowe do wysyłki po 19.06 jeśli się sprężymy, to będziemy ujęci w tej partii. Osoby zainteresowane proszę o kontakt ze mną na PW w celu uzyskania danych do przelewu. Byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie mi adresów e-mail i numerów telefonów. T. Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Osoby z listy proszę o regularne sprawdzanie maili. Nasz zamówienie może być realizowane dopiero po 20 z powodu wyjazdu ekipy z brassguard na Berget. Wszystkie informacje możecie znaleźć na stronie http://brassguardequip.com/ T. Edited June 6, 2010 by Trzmielor Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Proszę o dokonywanie wpłat, wszystkie potrzebne dane wysłałem do Was w mailu. Chciałbym aby były one dokonane do 16 czerwca. T. Link to post Share on other sites
Yuri Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Hej, zamówienie trwa/nie odbyło się/zakończyło się ? Link to post Share on other sites
JarekM Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 z tego co wiem jest "in progress" Link to post Share on other sites
Marcin_eM Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Udało się komuś z zainteresowanych skontaktować z Trzmielorem? Link to post Share on other sites
JarekM Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 kiedy ? pisałem do niego ok. 25 czerwca, fakt, trochę już czasu minęło od jego ostatniej odpowiedzi :) Link to post Share on other sites
Marcin_eM Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Ja 26 czerwca ;) bez odpowiedzi niestety. Wczoraj próbowałem się dodzwonić, ale chyba ma wyłączony telefon (dzwoniłem z zagranicy). Link to post Share on other sites
JarekM Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 poczekajmy chwilkę, jest weekend. Link to post Share on other sites
Yuri Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Any news ? Link to post Share on other sites
Marcin_eM Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Na dzień 20 lipca maski były gotowe do wysyłki od producenta, miał pójść drugi przelew. Tego dowiedziałem się z maila (adresowanego do wszystkich biorących udział w zamówieniu). Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 Oj, widzę że sporo mnie ominęło. Mieliśmy spore opóźnienie bo czekaliśmy długo na realizację. Pierwszeństwo miały zamówienia od sklepów i odbiorców hurtowych. Odpowiedziałem na wszystkie maile i PW które do mnie dotarły. Jak pisałem paczka jest w kraju w warszawie i z informacji z trakingu (podałem wszystkim numer) przeszła już przez urząd celny :-P Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 Maski dziś do mnie dotarły. Proszę wszystkich o sprawdzenie maili! Chciałbym jak najszybciej je do Was porozsyłać. T. Link to post Share on other sites
fortek13 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Panowie, czy ktoś w najbliższym czasie planuje ponowne zamówienie tych masek? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
lukasp Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Jest polski odpowiednik, który ja produkuję http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=101818 kontakt PW, gg pzd Łukasz Link to post Share on other sites
Recommended Posts