Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Call of Duty - Black Ops

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jutro będę miał Black Opsa, więc chłopaki dołączam się do rozmowy. Razem z kilkoma osobami, najprawdopodobniej będziemy robić klan w COD'a więc jakby ktoś chciał to niech pisze ale od razu mówię, że sprawa z klanem może nie wyjść. Pozdrawiam

A i pytanie do was. Czy w Black Ops jest M4?

Optymalizacja to nie jest specjalność Treyszajsa. W MW2 śmigałem na najwyższych a tu d*upa, poza tym w "Powracającej pamięci" zawsze freezuje mi w momencie kiedy Hudson wywala Masona na podłogę i celuje weń z Colta... ma ktoś tak? Jeszcze dorzucę, iż jedyna mapa w multiplayerze jaka mi działa to Nuketown:D Jak ktoś chce pograć ze mną to dodajcie mnie do znajomych na Steamie- Kazmierczak1996

Tak jak kolega grzechotnik powiedział... takim M4 w BlackOps jest Commando- AR15

Pozdrawiam KaziK

A właśnie, co tam trzeba zbierać? Te tajne materiały... Kartki jakieś?

Intel (te tajne materiały) to co innego po ich zebraniu w menu kampanii masz zakładkę intel i tam masz takie informacje

a jest jeszcze wiadomość zakodowana.

UWAGA !! -> Nie otwierać jak nie chcesz psuć sobie zabawy--->

na początku każdej misji masz Transmisje np 58-00 i nazwę np. ECHO są to szyfry. Liczby to szyfr cezara każda litera alfabetu ma swoją liczbę np. 1-A 2-B itd. A nazwy ECHO XRAY itd. trzeba ułożyć jedno pod drugim i wziąść pierwsze literki i po dopasowaniu wszystkiego mamy wiadomość, ot wszystko.

Edited by Vender

Rozwiązanie dla błędu krytycznego DirectX w black Ops:

Start->Uruchom->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->Control->Session Manager->Memory Managemend->Po prawej znajdujemy PagedPoolSize klikamy 2 razy i w Dane wartości wpisujemy 10000000 klikamy Ok i resetujemy kompa.

Sprawdzałem działa, jednak u mnie pojawił się problem z wczytywaniem, czyli usuwa to tylko błąd Directx'a

Wszyscy narzekacie jakie to Black Ops jest straszne, mnie się ani nie tnie, nie mam żadnych problemów z grą. Bardzo mi się podoba, kończę już 2 prestiż bez problemu.

Najlepiej wszystko zwalać na wydawców itp. nie patrząc na możliwości swojego komputera :zastanawia:

Wszyscy narzekacie jakie to Black Ops jest straszne, mnie się ani nie tnie, nie mam żadnych problemów z grą. Bardzo mi się podoba, kończę już 2 prestiż bez problemu.

Najlepiej wszystko zwalać na wydawców itp. nie patrząc na możliwości swojego komputera :zastanawia:

Jesteś wyjątkiem w morzu ludzi narzekających na zmarnowaną stówkę:)

i5, GTX460, 2gb RAM= "Crysis" na prawie najwyższych, a w BO lagi jak... (sprzęt mojego kolegi)

Człowieku tak ciężko jest ogarnąć to, że jak tobie działa to nie znaczy, że działa każdemu. Ludzie mają karty gtx4xx, 4GB RAM, procesory czterordzeniowe i im się np gra włączyć nie chce nawet bo czarny ekran i dopa. Na co zwalić jak nie na twórców? Gra ma kaprysy i u jednych chce się włączać, a u innych nie? Wyszła miesiąc za wcześnie bez beta testów i jest.. kot w worku. Może pójdzie może nie.

Gra jest spoko, świetne single wspaniałe mutli. Ale optymalizacja? Stfu!

Edited by Hawk995

Jesteś wyjątkiem w morzu ludzi narzekających na zmarnowaną stówkę:)

i5, GTX460, 2gb RAM= "Crysis" na prawie najwyższych, a w BO lagi jak... (sprzęt mojego kolegi)

GT 220, 4gb ramu, 4x 2.60 i jakoś nie miewam zacinek czy innych tego typu rzeczy -.-

Może gra ma kaprysy, ja tego nie dostrzegłem.