Vender Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Gra nie jest zła posiadam ją na x-a i gra się całkiem fajnie. Fabuła nie jest powalająca ale sposób jej opowiedzenia już tak i niektóre misje są naprawdę fajne. P.s. A znaleźliście/odgadliście zakodowaną wiadomość ? :D Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 A właśnie, co tam trzeba zbierać? Te tajne materiały... Kartki jakieś? Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Kurde mi się zaczęło ciąć nawet na 800x600 :/ Sprzedaję to... PS: Na PW jakby ktoś chciał :) Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Jutro będę miał Black Opsa, więc chłopaki dołączam się do rozmowy. Razem z kilkoma osobami, najprawdopodobniej będziemy robić klan w COD'a więc jakby ktoś chciał to niech pisze ale od razu mówię, że sprawa z klanem może nie wyjść. Pozdrawiam A i pytanie do was. Czy w Black Ops jest M4? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Jest jakiś AR15. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Optymalizacja to nie jest specjalność Treyszajsa. W MW2 śmigałem na najwyższych a tu d*upa, poza tym w "Powracającej pamięci" zawsze freezuje mi w momencie kiedy Hudson wywala Masona na podłogę i celuje weń z Colta... ma ktoś tak? Jeszcze dorzucę, iż jedyna mapa w multiplayerze jaka mi działa to Nuketown:D Jak ktoś chce pograć ze mną to dodajcie mnie do znajomych na Steamie- Kazmierczak1996 Tak jak kolega grzechotnik powiedział... takim M4 w BlackOps jest Commando- AR15 Pozdrawiam KaziK Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Z tą opytmalizacją chodzi o to, że gra niedawno wyszła i dlatego. Muszą patche wydać itp. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 W bajki wierzysz? Od premiery upłynął prawie miesiąc i przez tyle czasu sztab programistów nie mógł się ogarnąć? Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Wiesz w COD4 było bardzo podobnie, ja wieże że w końcu naprawią błędy i tak zrobią. Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Wierze bo wiara!:D Zarobili zielone i oleją użytkowników! Kto teraz robi gry na PC?! Liczy się Xbox i tyle, gra na PC staje się tylko miłym dodatkiem:D Grałem na Xbox i czułem się jakby to była zupełnie inna gra, brak lagów, wszystko dopracowane... Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 (edited) A właśnie, co tam trzeba zbierać? Te tajne materiały... Kartki jakieś? Intel (te tajne materiały) to co innego po ich zebraniu w menu kampanii masz zakładkę intel i tam masz takie informacje a jest jeszcze wiadomość zakodowana. UWAGA !! -> Nie otwierać jak nie chcesz psuć sobie zabawy---> na początku każdej misji masz Transmisje np 58-00 i nazwę np. ECHO są to szyfry. Liczby to szyfr cezara każda litera alfabetu ma swoją liczbę np. 1-A 2-B itd. A nazwy ECHO XRAY itd. trzeba ułożyć jedno pod drugim i wziąść pierwsze literki i po dopasowaniu wszystkiego mamy wiadomość, ot wszystko. Edited November 30, 2010 by Vender Quote Link to post Share on other sites
Patrick Bateman Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Grałem na Xbox i czułem się jakby to była zupełnie inna gra, brak lagów, wszystko dopracowane... Nic nie jest dopracowane...lagi, rozłączanie, przypadkowość trafień i strzały z dupy...robię kolejny prestiż i widzę coraz więcej dziadostw. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Kurde mam Blue Screena po załadowaniu mapki w multiplayer, tak samo w singlu ;/ Wiecie co zrobić? Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Patrick Bateman: Może z czasem wychodzi, zagrałem kilka gier tylko. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 http://callofdutyblackops.pl/aktualnosci/nowy-patch-na-pc-juz-w-drodze/ Zapraszam do czytania :) Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 http://callofdutyblackops.pl/aktualnosci/co-poprawi-latka/ a tu dokładniej. Nadzieja dla tych, którzy mają problem z tz. klepsydrą przy włączaniu gry. Jak to usunie ten problem to wtedy kupuję bo jest przynajmniej większa pewność, że pogram. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Rozwiązanie dla błędu krytycznego DirectX w black Ops: Start->Uruchom->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->Control->Session Manager->Memory Managemend->Po prawej znajdujemy PagedPoolSize klikamy 2 razy i w Dane wartości wpisujemy 10000000 klikamy Ok i resetujemy kompa. Sprawdzałem działa, jednak u mnie pojawił się problem z wczytywaniem, czyli usuwa to tylko błąd Directx'a Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Kurde mi się zaczęło ciąć nawet na 800x600 :/ Sprzedaję to... PS: Na PW jakby ktoś chciał :) Jak masz zamiar sprzedać grę na Steama? :) Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Da pewnie konto ale rzadko ktoś kupuje w ten sposób. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Podam hasło i login... Po co płacić 30zł za głupie pudełko które się będzie kurzyło na półce... Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Wszyscy narzekacie jakie to Black Ops jest straszne, mnie się ani nie tnie, nie mam żadnych problemów z grą. Bardzo mi się podoba, kończę już 2 prestiż bez problemu. Najlepiej wszystko zwalać na wydawców itp. nie patrząc na możliwości swojego komputera :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Wszyscy narzekacie jakie to Black Ops jest straszne, mnie się ani nie tnie, nie mam żadnych problemów z grą. Bardzo mi się podoba, kończę już 2 prestiż bez problemu. Najlepiej wszystko zwalać na wydawców itp. nie patrząc na możliwości swojego komputera :zastanawia: Jesteś wyjątkiem w morzu ludzi narzekających na zmarnowaną stówkę:) i5, GTX460, 2gb RAM= "Crysis" na prawie najwyższych, a w BO lagi jak... (sprzęt mojego kolegi) Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) Człowieku tak ciężko jest ogarnąć to, że jak tobie działa to nie znaczy, że działa każdemu. Ludzie mają karty gtx4xx, 4GB RAM, procesory czterordzeniowe i im się np gra włączyć nie chce nawet bo czarny ekran i dopa. Na co zwalić jak nie na twórców? Gra ma kaprysy i u jednych chce się włączać, a u innych nie? Wyszła miesiąc za wcześnie bez beta testów i jest.. kot w worku. Może pójdzie może nie. Gra jest spoko, świetne single wspaniałe mutli. Ale optymalizacja? Stfu! Edited December 7, 2010 by Hawk995 Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Jesteś wyjątkiem w morzu ludzi narzekających na zmarnowaną stówkę:) i5, GTX460, 2gb RAM= "Crysis" na prawie najwyższych, a w BO lagi jak... (sprzęt mojego kolegi) GT 220, 4gb ramu, 4x 2.60 i jakoś nie miewam zacinek czy innych tego typu rzeczy -.- Może gra ma kaprysy, ja tego nie dostrzegłem. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Zależy, jak na Viście jedziecie to gra będzie miała problemy. 2GB ramu to baaaardzo mało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts