dzikki Posted November 4, 2004 Report Share Posted November 4, 2004 Mogat ja potrafie strzelic tak pytongiem, ze lamie na pol kazdy maszt. No niestety nie pokaze ci bo z tego powodu nabawilem sie masztowstretu i jak zobaczy jakis to normalnie koniec. Poza tym robie tez z guana nietoperzy repliki haubic ale niestety nie bylo chetnych to wypuscilem wszystkich dawcow materialu. Quote Link to post Share on other sites
Mogat Posted November 5, 2004 Author Report Share Posted November 5, 2004 To fajnie dzikki bo g36 ma gość z warszawy a xm 177 gość z kielc a zreszta co was tak interesuje to wszytko to jest post o e-zinie a nie zbiór moich pomysłów Quote Link to post Share on other sites
Medium Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 Kiedyś jeszcze w szkole poznałem wiersz pasujący jak ulał do tej sytuacji: Aleksander Fredro Trzeba by Dawnymi czasy, jak pewna wieść niesie, Czterech podróżnych zabłądziło w lesie, Mróz był tak mocny, noc była tak ciemna, Że chęć podróży stała się daremna. Ogień więc rozłożyli I dnia czekać uradzili. -- Trzeba by -- rzecze jeden i poziewa -- Przynieść więcej drzewa. -- Trzeba by -- rzecze drugi Legając jak długi -- Rozszerzyć ogniska, By wszystkich grzało z bliska. -- Trzeba by -- zamruczał trzeci -- Czym zasłonić od zamieci. -- Trzeba by nie spać -- bąknął czwarty, Na łokciu oparty. Tak każdy powiedział, Co wiedział, I myśląc jeszcze o lepszym sposobie, Zasnął sobie. Cóż z tego: ogień zgasł, a nieostrożni Pomarli podróżni. -- Gdzie bez czynu sama rada, Biada radźcom, dziełu biada. Pozdrawiam Medium PS. To żadna złośliwość tylko najpierw trzeba coś zrobić, a dopiero później o tym mówić, teoretyzowanie już w czasach Fredry było oceniane raczej nisko. Quote Link to post Share on other sites
Mogat Posted November 5, 2004 Author Report Share Posted November 5, 2004 wiec tak proponuje wstrzymac komentarze do czasu ukazania e-zinu jak zdaze to w niedziele sie pojawi Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 Z tego co mówiłeś to ma to być magazyn zamieszczony w necie.Masz juz jakąś konkretną "lokalizacje" dla niego? pozdr Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 12, 2004 Report Share Posted November 12, 2004 wiec tak proponuje wstrzymac komentarze do czasu ukazania e-zinu jak zdaze to w niedziele sie pojawi Dobrze, ze nie powiedziales ktorej niedzieli. Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 No i po raz kolejny skończyło się tylko na słowach. Quote Link to post Share on other sites
PA Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 Dobrze, ze nie powiedziales ktorej niedzieli. Pewnie niedzieli palmowej. A na e-zina nie trzeba miejsca w sieci, wystarczy go wrzucić na ftp w postaci np.pdf i już. Ale kolega mogat to pewnie jest na etapie wymyślania formatu dla e-zina :P Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Dywan Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 no dobrze mineło póltora miesiąca.. gdzie moge obejrzec tego e-zina? :) :wink: Quote Link to post Share on other sites
Zaitsev Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 PA dopisz do listy cudów Mogata tego zina, ale ja wierzę w niego, pewnie zaszkodziły mu te płatki mydlane. Co za dużo to niezdrowo. Quote Link to post Share on other sites
SPAT-Biłgoraj Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 UWAGA e-zin nie powstal ale ja stworzylem strone z newsami LINK JEST TUTAJ zaglądajcie bedzie aktualizowana jak tylko cos noewgo sie pojawi Quote Link to post Share on other sites
rekin Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 hmm ... jakos tak srednio ci dziala ta stronka :? Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 23-01-05 16:36 phpBB : Critical Error Could not connect to the database I to by było na tyle... Weq Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Tja... :wink: Za to u mnie wyświetla się tylko prosty komunikat Explorera: "Akcja anulowana". :? Quote Link to post Share on other sites
__Havoc__ Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 A mi dla odmiany sie otwiera :) I jeśli będzie częściej aktualizowana niż newsy na wmasg.pl to chętnie będe zaglądać :D Quote Link to post Share on other sites
SPAT-Biłgoraj Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 to byly problemy z serwereem niezalezne odemnie.ale juz jest ok Quote Link to post Share on other sites
? Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 w sumie fajna stronka tylko troche mało materiału - bedzie lepiej 8) (mam nadzieje) skad wziołes forum (chodzi mi oto czy forum sciaga sie z jakiejs strony ja sondy z www.sonda.pl czy trzeba jakos płaatne domeny kupywać aby miec takie forum) <----- Troche spontanicznie ale chyba zrozumiecie :?: :| Quote Link to post Share on other sites
Brytan Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Przykład zinu airsoftowego z USA http://www.fpszine.com/default.asp lub z UK http://www.safezonemagazine.co.uk/?ukasc Wiem że chodzi o e-zin ale może te przykłady w czyms pomogą. Pzdr all, Brytan Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 a mnie sie niepodoba. wole wmasg tudzież przeglądanie zachodnich e-zinów które jednak są szybsze w udzielaniu informacji. Quote Link to post Share on other sites
PB_Aves Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Tu znajduja sie najświerzsze newsy ze swiata ASG Problemy ze stroną kodową i z ortografią, czy tylko z ortografią? Pozdrawiam Aves Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts