Prezes_____ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Nie widze sensu Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 No to tam kable są dobreeeeeee. Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Taak pytanko jak to z oznaczeniami na M4 USMC bo jakoś tak mi to farbą zalatuje takie białe ale głowy nie dam uciąć a zamierzam kupić. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 W sensie czy są namalowane ? Tak no to chyba norma. No i nie widać co mówi ten orzeł (niby coś napisane ale do dupy). xD Quote Link to post Share on other sites
lopez Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 napisy są stłoczone i wypełnione farbą. Moje eMka już ciśnie pół roku, wszystko jest ołkej. FPS nie spadły dalej 420 się utrzymuje. Jedynie na zimę miałem problem gdyż komora nie podawała kulek zbytnio a jak podała kulka leciała na hmm 15m. Zrobiło się ciepło promienie UV przygrzały w metal body i jest już ołkej xD Kumpel swoją natomiast wysyłał już 2 razy do serwisu, głównym powodem były styki i łożyska które poszły do wymiany. Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 OŻ no kurde mogłem jednak zamawiać M4 usmc a nie colta... Ale lipa... Quote Link to post Share on other sites
joseph_m1 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Dotarła do mnie wczoraj emka GP wszystko ładnie pięknie tylko jedno mnie trochę niepokoi a mianowicie kiesy oddaje strzał silnik wydaje odgłos jak by w coś uderzał. To normalne? replike kupiłem w asgshopie więc chyba powinno być wszystko ok Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Czasem silnik obija się o chwyt- może to dlatego. Quote Link to post Share on other sites
joseph_m1 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 też mi się zdawało... ale wolałem zapytać. Quote Link to post Share on other sites
lopez Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 G&P ma specyficzny dźwięk, też tak mam. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 W chwycie trochę miejsca jest. Owińcie silnika jakaś taśmą "z misiem" i po problemie. Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Panowie, mam m16 spr/a pełen stock.Chcę wymienić w niej komorę hu, ale nie ma już nigdzie komór king arms i prometheus. Pytanie moje est takie - jaką komorę zamiast tych podanych wyżej mógłbym wsadzić. Stockowa GP nie kręci mi najlepiej. Dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Sgt. Paul Jackson Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Jak nie ma jak jest. ;) A to co? http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=1559 Wystarczy poszukać. ;) Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ale cena... Przed podwyżkami ta komora stała za 120zł... :D Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Jako jedynym im się ostała tego typu komora no to co- dusimy anorektyczne portfele młodych airsoftowców i studentów! Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Panowie, to nie est dyskusja na temat duszenia kieszeni. Ponownie proszę o podanie informacji na temat komory. Promyk odstrasza swoją ceną, na pewno go nie kupie za takie pieniądze. Co myślicie o komorach systemy i deep fire ? dają rade ?Któa z nich lepsza ? Quote Link to post Share on other sites
Sgt. Paul Jackson Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 No cena "troche" wysoka. ;) Ale są też inne komory lepsze niż te od G&P. Ja osobiście miałem w eMce G&P Systeme, która była całkiem spoko i Guarder, która moim skromnym zdaniem lepsza od Systemy no i mamy w zestawie gumke i dystanser. ;) Ale to i tak nie to co King Arms. ;] Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 No to systema :) Jutro idzie zamówienie, jeszcze raz dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Komora Guardera jest bardzo dobra. Tak samo jak plastikowa G&G. Obie znacznie lepsze od G&P, w szczególności guarder. Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 A co myślicie o komorze firmy Element ? Myślę o wsadzeniu jej do repliki przygotowanej bardziej pod parasnajperkę. Quote Link to post Share on other sites
Sgt. Paul Jackson Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Element jest w sumie dobry jak za tą cene.. ;) Ale chyba lepiej dorzucić to 30zł i kupić Guardera. ;] Używam jej do tej pory w m16 i musze powiedzieć, że jest zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 No generalnie do snajperki nie dał bym niczego innego niż KA. Na lufie komorze i batce się nie oszczędza taka zasada.... Quote Link to post Share on other sites
Sgt. Paul Jackson Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 No tak zgadza się, nie oszczędza się na tych częściach/akcesoriach. King Arms też racja-najlepszy. Ale są też inne dobre komory HopUp do eMek, które są coś warte. ;) Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Ta- gumke, która jest bardzo wrażliwa na uszkodzenia i dystanser który jest o kant dupska rozbić. King Arms --> Prometeush --> Systema i reszta. A na samym końcu G&P i chinole. Takie ja mam odczucia. Quote Link to post Share on other sites
lopez Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Racja KA najlepsza lecz ja nie miałem problemów nieszczelności. Ale gumka do wymiany jest odrazu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts