Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] M4/M16 [G&P]

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Czy do tej repliki pasuja magazynki BOYI lub SRC??

Mam SR16 URX i używam magazynków Classic Army - polecam je bo o dziwo siedzą w gnieździe lepiej jak G&P. Co do magazynków BOYI to kolega kolega używa mid capów tej firmy i sobie je bardzo chwali. O magazynkach SRC nic nie wiem.

Pozdrawiam Chlor.

Ja używam kulek MadBull. Od jakiegoś czasu nie używam P&J choć jeszcze nigdy nie zacięły mi się w żadnej replice. Po prostu z doświadczenia wiem, że czasami nie warto oszczędzać bo to się mści i więcej kosztuje. MadBull'e polecam.

pozdrawiam Chlor.

Czy używa ktoś w swojej M-ce takiej lunetki:

Luneta 4x20 Colt:

http://allegro.pl/item1081466312_profesjon...6_gfc_wwch.html

Jak wrażenia? Nadaje się do czegoś, czy to tandeta jest i lepiej do ACOGa dozbierać?

W rozsądnej cenie (jak dla mnie 350 - 400 zł z przesyłką), to znalazłem tylko coś takiego:

http://www.tarcza.sklepna5.pl/pokaz_produk...d=199&cow14

Niestety, o sklepie żadnego info nie znalazłem i trochę obawiam się u nich kupować... Możecie doradzić jakaś optykę do M-ki (koszerną, rzecz jasna :mrgreen: )

Edited by adam84

Zbieraj na ACOGa jeśli ten ci się podoba. Luneta 4x20....no właśnie, oko 20mm to troszkę mało. Poza tym wydaje mi się, że ta luneta bardziej stylistycznie pasuje do replik karabinów typu M16VN lub XM177 i podobnych a ACOG bardziej do M4. Jeśli chodzi o sklep "Tarcza" to sprzedają oni swoje lunety i celowniki na allegro a jeśli się czegoś obawiasz to kup tam.

Pozdrawiam Chlor.

• 2 weeks later...

Podpisuje się pod pytaniem kolegi. Dopiero dziś zwróciłem uwagę, że tu nie ma tak jak w innych replikach, że wykręca się imbus i odkręca sam tłumik płomienia.

Czy ktoś wie jak odkręcić tłumik? Prośba o pomoc.

Pozdrawiam Chlor.