RuN_ Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Dzisiaj sprawdzałem na strzelance jak działa mag to nic nie podawał (nasmarowałem itp.), potem jakoś sobie poradziłem i po wystrzeleniu kilku magów innych low bateria ledwo co chodziła moc tak jak by spadła i reakcja na spust też. Bateria i wszystko sprawne. Nie wiem nawet nie mogę go na gwarancje oddać bo był na 2 strzelankach po 4 -5 h i nic więcej z niego nie strzelałem. Kupiłem i okazało się być jedno wielkie G. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 A może ona po prostu się rozładowała? xD "Nie wiem nawet nie mogę go na gwarancje oddać bo był na 2 strzelankach po 4 -5 h i nic więcej z niego nie strzelałem." Tego to już nie kumam ... Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 No że towaru nie mogę zwrócić. :D Nie, batka była sprawna z 1700 zostało jeszcze 1100 mha. No nie wiem taki dźwięk był jak by ledwo co nogła ta batka uciągnąć, Tak samo zasięg nie wiem czemu ale jakoś słabiej strzela. I pytanie mam czy magi DBoys pasują do G&P? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Lowy to loteria hi capy jak zresztą wszystkie raczej tak. Quote Link to post Share on other sites
heini Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Dzisiaj sprawdzałem na strzelance jak działa mag to nic nie podawał (nasmarowałem itp.), potem jakoś sobie poradziłem i po wystrzeleniu kilku magów innych low bateria ledwo co chodziła moc tak jak by spadła i reakcja na spust też. Bateria i wszystko sprawne. Nie wiem nawet nie mogę go na gwarancje oddać bo był na 2 strzelankach po 4 -5 h i nic więcej z niego nie strzelałem. Kupiłem i okazało się być jedno wielkie G. A jaką masz tę baterię? Z jakich kulek strzelałeś? Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) Kulki G&G i made by ASGSHOP ,a bateria to Sanyo 8.4 1700 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=152 o taka. Edited June 14, 2009 by RuN_ Quote Link to post Share on other sites
heini Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 No to nie wiem... A skąd Ty to kupiłeś? Bo jeśli w sklepie, to niby dlaczego nie możesz go oddać? Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Nie no to i tak jest tylko przejściowe bo wszystko z środka wylatuje :D. I czy stockowy szkielet wytrzyma M140 na auto? Czy wzmocniony trzeba kupować? Edited June 15, 2009 by RuN_ Quote Link to post Share on other sites
Sgt. Paul Jackson Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Jakiś czas Ci wytrzyma. Ja od pół roku jade na M150 ale tylko semi i jakoś narazie nic się ze szkieletem nie dzieje. :P Ale to dopiero 8k kulek przez moją emke przeszło. :P Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 A moja eMka wczoraj straciła zęby- nie wiem czy na tłoku czy na zębatce, ale padła. Puszczałem serie nagle magiczny dźwięk "łuuziiłu", replika stygnie, sprawdzam czy wszystko ok, tym razem bez kulek- "łuziiłuł pyk pyk". No i tyle. Leci na asgshop- ledwo trzecia strzelanka. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) Ale wyrazy dźwiękonaśladowcze fajne :wink: Troszkę szkoda, ciekawe czy coś może zależeć od tego gdzie się kupiło, bo moich dwóch kolegów kupiło na wgc, mają repliki rok, duży przebieg, i teraz gwóźdź programu :-P , działają wyśmienicie. Edited June 16, 2009 by Prezes_____ Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ta nowa seria nie jest jeszcze sprawdzona po prostu. Sam miałem przez prawie rok WGC Customa z wgc, który jest niemal 100%ym G&P i działał świetnie i bezawaryjnie. Jednak wole sam serwisować replikę i wiedzieć co w niej siedzi. No, ale jak jest gwarancja i można za darmo coś wymienić to nie zaniecham skorzystać. Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Też znam 2 osoby co mają G&P z tej starszej serii i już roczek a nic się nie posypało. A tu jak na złość ja trafiam na wielkie G... Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Nie róbmy sensacji i nie oczerniajmy repliki. Nie spodobała Ci się?- odeślij i poproś o zwrot gotówki i kup np King Armsa- tam wykonanie stoi na wyższym poziomie. Śmiem nawet twierdzić, że na najwyższym. Nie wiem jak z PTW, ale nie biorę ich pod uwage. Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Czemu? Powiedziałem też że pomimo niedociągnięć jest to dobra replika. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 A ja mam takie pytanko, jak ściągnąć zębatkę z silnika? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Imbus odkręcasz a później sparta xD Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Macie może jakieś sposoby na wypadające piny? Quote Link to post Share on other sites
Arek3870 Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Obwiń go taśmą izolacyjną i wbij go do karabinu mi to pomogło do teraz siedzi Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Lepsza będzie taśma teflonowa. Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 wyciągnij, połóż na imadle i potrzaskaj z umiarem młotkiem. Wejdzie bez problemu i nie ma szans by wypadł. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Hmm- tego raczej nie polecam... Możesz zrobić parę nacięć na końcu (wzdłuż pina) tak aby kawałki metalu wzdłuż rowków zablokowywały się w gnieździe. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Można kupić KA i nie mieć problemu xD Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Pod względem body tak. Kurde- dlaczego nie ma emek "Coalition G&P/KA"- GB, lufa wewn. i zewn. G&P body komora itp KA. To by było coś! ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts