Macias13_84 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Ma może ktoś doświadczenia z tym sklepem? Jak z przesyłka? EDIT: Zła kategoria !! Edited July 23, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Zamawiałem od nich i nie było żadnego problemu. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 zamawiałem - i bezproblemowo towar dotarł szybko. Quote Link to post Share on other sites
Xeratus Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) Witam, Nie rozumiem dlaczego ceny w tym sklepie są tak atrakcyjne ? Nie to, że mi nie odpowiadają :) przeciwnie :) Dziwnie to jednak wygląda: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?currency=USD&products_id=764&language=en w porównaniu do: http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Precision_Barrels_AEG_AEP_Prometheus_EG_Barrel_509mm_for_M16A1_M16A2_M16VN_AUG.htm cena znacząco niższa w czeskim sklepie :) Zamówiłem Prometheus Barrel 509mm od Czechów :) zobaczymy. Edited January 27, 2011 by Xeratus Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 I jak lufa? Jak wygląda sprawa ze zwrotem podatku? Przymierzam się do zamówienia od Czechów, chciałem się dowiedzieć ile wyniesie mnie przesyłka i oprócz kwoty do zapłacenia jest tam też kolumna dph 20%, co jak się dowiedziałem w google oznacza mniej więcej zwrot podatku. Jak to wygląda przy zamówieniu pocztą? Będę się musiał tłuc po urzędach celnych, żeby go uzyskać, czy może naliczą mi go automatycznie na granicy (w co wątpię, ale pomarzyć nie zaszkodzi)? Quote Link to post Share on other sites
Xeratus Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Lufa dotarła, wszystko okej. Przesyłka to 200 koron. O zwrocie podatku Ci nie powiem bo się tym nie interesowałem. Quote Link to post Share on other sites
Felipe7 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Wiem że stare, ale ku przestrodze dodaje odpowiedź sklepu na moje zapytanie: Hello, I am sorry, but there is delay with the shipment from my supplier. BTW, I am not sure if it is original. Some customers told me it is maybe repplica. Jan Chyba AirsoftPro.cz Edited May 13, 2012 by Filip2142 Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Już prawie półtora roku temu pisałem do Jana (właściciela sklepu), że te lufy to podróbki. Wprawne oko wyłapie różnicę w 10s. Tanio oryginalne promyki miewa rsov.com Niemniej sklep porządny. Właściciel nigdy na zapytania mejlowe - nie upierał się że ma oryginalne lufy (wcześniej kosztowały u niego jakieś 30$). Najprawdopodobniej są to te lufy: http://www.acmgear.com/precision-barrels-c-9_80_71_74.html Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Też mogę polecić ten sklep, super kontakt, i najważniejsze, rozmawiasz z człowiekiem który ma pojęcie o airsofcie, i o tym co sprzedaje. Quote Link to post Share on other sites
Kris-bb Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Polecam - przesylka doszla w czasie jak czasami nasze polecone piorytety w Polsce :D ... przedmiot dobrze zapakowany. Meilem zostalem poinformowany o numerze przesylki gdzie najpierw sledzi sie go na Czeskiej stronie poczty, a nastepnie u Nas w kraju ;] Plus dla sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts