Szymon23 Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Witam! Chciałem dowiedzieć się czegoś o producencieTEJ repliki oraz o samej replice (żywotność, osiągi, ocena użytkownika). Czy opłaca się ją kupować na dobry początek, czy lepiej nie marnować kasy i kupić jeden z dość dobrze ocenianych shotgunów Mossberg firmy AGM (np. model 003)? Pozdrawiam Szymon23 Link to post Share on other sites
arend Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Przecięż widać w opisie że GFC Guns :mrgreen: To trochę fabrycznie rasowane ACM robione tylko dla Wrocławiaków. Tyle że ta cena jakoś mnie dziwi. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 A mnie nie, bo to pewnie ten metalowy ;-). Fajna replika, żeby nie cięcia budżetowe, to już dawno bym nabył. Dokładnie ten: http://shop.ehobbyasia.com/other-gun/shotg...tgun-8870a.html Jak doliczysz wysyłki, cła i inne takie, to ten od Ganfajerów, jest sporo tańszy ;-). Link to post Share on other sites
wiedzmin1994 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) A tak ogólnie to ten shotgun ile czasowo może wytrzymać przy wystrzelaniu miesięcznie ok 300-400 kulek? Wie ktoś? I jak z naprawą? Jest zrobiony tak, że nie da się go naprawić (lub jest to nieopłacalne) a może jednak "normalnie" go zrobili? Można do niego dostać niewystajace magazynki? Z wystającym wygląda źle. Edited December 30, 2010 by wiedzmin1994 Link to post Share on other sites
Vitto Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Rozważam zakup tej pompki jest tylko jedno ale. Czy mi się tylko wydaje czy ona nie ma żadnych przyrządów celowniczych? ^.- Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Nie ma. Jeśli to ma być Twoja pierwsza replika, to lepiej weź 003 AGM. Link to post Share on other sites
Recommended Posts