rafik1213 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Gra ktoś gierka fajna ma teraz t28 i armatę 85 mm link do gry http://www.cdaction.pl/news-13990/world-of...duzo-kodow.html Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Gra jest beznadziejna i tyle w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
ziomnet Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 tak ja gram gra świetna gdy sie ją rozgryzie :D Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Mnie denerwuje jedno bo mam kV artyleria zanim to bydle się ruszy to już mnie artyleria rozwala, ale mam zisa 107 mmz penetracja 179 na stokowych pociska nie jest źle. Chce ktoś spolszczenie do niej bo posiadam . Edited August 19, 2010 by rafik1213 Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Nowy festiwal lagerów i cheaterów czas zacząć. Gra dobra na 10 minut. W sam raz dla dzieciaków expiaków. Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 A mi się podoba. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Jakimi czołgi macie ja mam kv z wieża kv2 i armata zis 107 . Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Jakimi czołgi macie ja mam kv z wieża kv2 i armata zis 107 . Ja mam czołg SJP (akronim od słownik języka polskiego), a działo ma ulepszoną gramatykę... Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Nie znam ale wiem ze szajs . Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Młody widać jesteś i głupi :/. Jak ktoś ma zacięcie do grindowania w stylu azjatyckich mmo to może się zainteresować, ja odpadłem. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Rafik - polska języka trudna języka, co nie? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 jenzyka* ... Ludzie, nauczcie się pisać nowomowołdresowoł... ;-) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Gra jest rewelacyjna. Polecam także starszym graczom! Quote Link to post Share on other sites
El Matador Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Bardzo fajna gra. :) Mam już czołgi VK3601(H) (średni czołg), T34 (RUDY! - też czołg średni), Churchilla (czołg ciężki, lecz dość słaby, lecz można nim łatwo zdobyć psoro kasy), Hetzera (niszczyciel czołgów) i SU-26 (artyleria). Całkiem fajnie się gra, jedynie matchmaking czasami lekko kuleje, lecz można to wytrzymać, tym bardziej, że każdy czołg w zależności od klasy ma swoją rolę na polu bitwy (lekkie czołgi niszczą artylerię dzięki swej dużej szybkości [szybkiego trudniej trafić] i wykrywają wrogów, by zajęli się nimi ciężsi koledzy, średnie bronią artylerię lub wspomagają ciężkie, ciężkie czołgi atakują, niszczyciele czołgów urządzają zasadzki, zaś artyleria kampi w bazie i z dużego dystansu niszczy wrogów), więc nie jest tak źle. :) Na stronie CD Action rozdają kody do gry za darmo (na razie gra jest w fazie testów beta), więc wystarczy odebrać ze swojej skrzynki mailowej kod do gry, pobrać ją i można grać. :) Naprawdę grę polecam. Wczoraj wypuścili patcha dodającego do gry języki polski i niemiecki, więc nie znający angielskiego narzekać nie będą. :) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Bardzo fajna gra, dobra grafika, wreszcie nowe podejście, a nie ciągle FPP. Dobry (wysoki) poziom symulacji. Poza tym nawet jeżdżąc pierwszym, najsłabszym czołgiem nie jest się bez szans i spokojnie w czasie jednej bitwy można zniszczyć kilka czołgów przeciwnika. Nie podoba mi się tylko to, ze strony konfliktu nie są dzielone wg krajów pochodzenia czołgów :( EDIT: Aha, tylko spolszczenie jest póki co tragiczne. Jeśli ktoś ogarnia z angielskim radzę zostać przy oryginale. Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Bawiłem się chwilę na closed beta. T1 był świetny. Najlepszy balans w całej grze. Potem zaczyna być z tym słabo. Postanowiłem DPSować tank destroyerami... cóż ... dochodziło do idiotyzmów że na planszy były 2 tank destroyery, parę medium tanków a finalnie reszta to chmara heavy tanków. Takie se... Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Fajnie się w to gra, i jak się zdaje nie łatwo tak trafić i nie za każdym razem. Niedługo ma wyjść patch z amerykańskimi czołgami i usuwający problem przeskakiwania niektórych czołgów. Na razie mam T-34, A-20, SU-18 i BT-2 z czego tym ostatnim najlepiej mi idzie :wink: być może dla tego, że jest szybki i łatwo się nim poruszać. T-34 to tej pory parę razy grałem ale gra się trochę jak niszczycielem czołgów bo większość pojazdów typu IS-3 ma mnie tzw. "hita". Polecam, w końcu coś innego niż ciągłe siekanki w stylu COD'a, nieszczęsnych rycerzy czy magików itp. Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Pogrywam nieco, na ten moment wożę się Tigerem II, VK3601(H) i (dopiero kupiłem) T-34. Choć gra często mnie denerwuje (coś takiego jak balans nie istnieje, a radzieckie czołgi są nieporównywalnie lepsze od niemieckich), to jednak gra ma to coś, co sprawia że jednak gra się dalej. Szkoda że w pełnej wersji bez opłat praktycznie nie będzie się dało grać (bez premium gra to katorga), bo wszystko zapowiada się genialnie. Bitwy historyczne, gigantyczne kampanie, bitwy z podziałem na strony etc. Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Dokładnie w pełnej wersji bez premka bedzie gra bedzie katorgą...zasadniczoto nie wiem czy wogole dotkne pelnej wersji bo gdy mialem czas i grywalem codziennie (choroba bywa przydatna) dochrapałem się do JagdPantery....ale drugi raz przez taką męczarnie nie mam ochoty przechodzić ;) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 goose to ma być mmo z mikro płatnościami - płacisz jest szybciej, nie płacisz jest wolniej, ale możesz się nadal bawić. Nie akceptujesz takiego układu to nie graj. Nie pisz o katordze, bo jakoś ludzie z ktorym gram, mimo posiadania wozów z tierów 8-10 nadal bawią się np. w coś takiego http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/12329-historical-battles-in-the-training-battle-environment/page__p__159261__hl__shifty__fromsearch__1#entry159261 Gra jest świetna min. dlatego że bitwy trwają kilka minut i przynoszą niezłą frajdę. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 No właśnie nie jestem pewien jak to będzie w pełnej wersji - część wyposażenie (czołgi, niektóre rodzaje amunicji) są za złoto, a nie kredyty. W pełnej wersji nie będzie codziennie darmowego złota - tylko za kasę. Więc z tym graniem "za darmo" może być ciężko. Ceny też niestety bardziej na rynek zachodni, a nie Polski :( O ile pamiętam konto premium wyjdzie ok 30-40 zł za miesiąc. Normalnie gry kosztują 100-200 zł. Czyli najdalej po pół roku gry premium gra się robi horrendalnie droga. A to tylko konto, bez dodatkowej kasy na amunicję czy wyposażenie. Gra jest świetna, zapowiedź pełnej wersji jest na jesień, czyli pewnie ok. miesiąca. Na pewno będę grał w pełną, ale zobaczę jak to się będzie sprawdzało bez płatności albo z minimalnymi. Jeśli się nie da grać będę musiał zrezygnować. PS w tej chwili trzymam oba podstawowe czołgi o dodatkowo mam SU-18, AT-1 i wczoraj kupiony BT-7 (gram od ok tygodnia). Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ja już się psychicznie przygtowałem na 30 zł miesięcznie. Póki co gra wciągneła bardzo dużo moich znajomych. Pykamy razem wieczorami. Nawet tych co do tej pory grali cały czas tylko w CS 1.6. 30-40 zł za konto na miesiąc to chyba światowy standard w MMO. Weź pod uwagę że jak juz zdobędziesz dany wóz, dkupisz moduły to więcej golda i exp nie będzie Ci potrzebne. Mam KT, hummela , leoparda, vk3002db. Zbieram na Panterę. Przed patchem jeżdziłem jagdpanterą i ferdinandem. Frajda jak cholera. Jak tylko będzie dostępna ta opcja zakładam klan dla ludzi w wieku 20+, m.in. w celu grania quasihistorycznych rozgrywek. Dam znać w tym wątku. http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/9/336825829.jpg Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Będziesz potrzebował golda na amunicję :) Ale klanem (jak ja nienawidzę tego słowa) jestem zainteresowany :) Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Chwile w BETĘ pograłem po czym byłem zmuszony strzelić formata na kompie z powodu pewnej usterki. Fakt, że grałem tylko kilka godzin nijak nie osłabił mojej chęci na tą grę :D I tak wolę mniejszy kaliber :P Ale pograć pogram. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Jeśli ktoś jest zainteresowany, to w poniedziałek 11.10 w Warszawie odbędzie się spotkanie z deweloperami gry. Panowie przyjeżdżają do nas w ramach tournee po Europie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts