rafik1213 Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 [...] Ale 500golda to jednak fajny prezent Quote Link to post Share on other sites
19bam88 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Spirit to na Shermanie liczone jako podwójny ? :D A 500 golda to do 2 stycznia będziemy dostawać :) Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 ja na 2x dostałem 3500expa na is3 Quote Link to post Share on other sites
19bam88 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 No to ja wczoraj dostałem fenomenalne 10 expa (50% boosta) na vk4502 :D był gigantyczny lag po którym znalazłem się w rogu mapy zahaczyłem o skałę i linie ograniczenia mapy i tak spędziłem całą grę. Dobra wiadomość to ta że nic nie straciłem z hp czy pocisków :D Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Ten bonusowy gold miał jednego buga - jak ktoś od dawna nie logował się do gry i wszedł po 20 to dostawał 500 golda za każdy dzień nieobecności, nie tylko od 20tego :) Jak ktoś od miesiąca się nie logował to dostał niezłego gratisa ;) Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted December 23, 2010 Author Report Share Posted December 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x48LiVDK5SA&feature=player_embedded Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 (edited) to na Shermanie liczone jako podwójny ? :D Tak, pierwsza walka w danym dniu. Właśnie zainstalowałem patcha. Szkoda że nie było soft-wipe, tak t54 chciałem kupić :icon_cry: Edyta: Jezu, gość który podkładał głos jako załogant powinien dostać nagrodę w kategorii "głos najbardziej wyprany z emocji". Najlepiej jakiś porządny mikrofon, bo chyba komórką nagrywał swoje wypowiedzi. Tak, tak, teraz załoga mówi po Polsku... :icon_confused: Edited December 23, 2010 by Spirit Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Na szczęście można włączyć wersję angielską gry :D Swoją drogą twórcy muszą nas bardzo nie lubić, skoro spośród wersji angielskiej, niemieckiej, polskiej i czeskiej, jako jedyni zostaliśmy ukarani swojskim lektorem... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Jako, że na WMASG pojawiła się spora grupa osób bawiących się w WoT założyłem forum, zapraszam do zapoznania się z kilkoma poradami: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/357-world-of-tanks/ Forum nie ma na celu zastąpić forum deweloperskiego, ani polskiego, ma być głównie miejsce umawiania się na wspólne granie. Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 (edited) Gierka jest miodna, jakby co mój klan "Black Devils" dalej poszukuje nowych graczy. Obecnie walczymy równiez w Battle League w dywizji Champions, gdzie mamy w czwartek drugie starcie w barażach, po czym nastapi walka w drzewku pucharowym. Jakby ktoś był zainteresowany zostać członkiem naszego klanu niech pisze na PW lub u nas na forum ;) Link do podforum klanowego: http://wayofwar.org/forumdisplay.php?f=554 Ogólnie to na razie luźna grupa, ale wyniki w lidze pokazały, że udaje nam się zgrać i odnosić sukcesy. Edited December 28, 2010 by goliat1939 Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Trenujecie? Jak wyglądają treningi? Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Zbieramy się w pokoju treningowym w 15-20 osób i testujemy różne warianty rozgrywki, w różnych skłądach. Jak opracujemy coś sensownego, to sprawdzamy plan w sparringu (mamy kilka zaprzyjaźnionych teamów). Od najnowszego patcha doszły walki w kompaniach, więc korzystamy również z tego, a przy okazji często bardziej doświadczeni gracze biorą tych co niedawno zaczęli do plutonu i tłumaczą co i jak. Naturalnie wszystko na TS/Mumble, bo bez tego ani rusz. Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 BLack Devils 1:0 WMASG :D Bardzo przyjemna gra Panowie :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 A miło było. Ledwo udało Ci się uciec mi spod lufy :) Z tym WMASG to lekka przesada, większość osób z teamu nie ma tu nawet konta :) Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Rozumiem. Cały czas szukamy wyzwań, więc jakby co zapraszam kiedyś na mały sparring :) A to fakt, już myślałem, że mnie masz, szczególnie, że dość sporo przeżyłeś. Potem już różowo nie było, bo zaczęły się kompanie 7x Maus... kompletnie to psuje zabawę, szczególnie jak chce się robić teamy "w miarę ligowe". Edited January 2, 2011 by goliat1939 Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Bitwa z Wami była dla nas miłym zaskoczenie w porównaniu do takich bitw: Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 My też odpuściliśmy po 5-6 bitwach chyba. Szczególnie nas zabolał pojedynek z kompanią klanu Pirates (cyborgi nie ludzie) :) Dzisiaj pewnie też zbierzemy jedną albo dwie kompanie, to może znowu się spotkamy w ramach rewanżu ;) Quote Link to post Share on other sites
Dundee Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Foczas, uważaj na haubice ;) Dundee obserwuje... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 My w kompaniach rzadko gramy, na razie to jest bez sensu. Dundee to Ty drżyj przed moim autobusem :) Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Wiem właśnie. Choć wczoraj grupa IS-7 się zdziwiła jak ich dwoma JagdTigerami rozwaliliśmy na Ensku :teeth: Edited January 3, 2011 by goliat1939 Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 (edited) Kompanie są jakie są, można czekać aż wprowadzą ograniczenia tierów/punktów i słabsze teamy będą mogły grać. Póki co zostaje grindowanie wysokiego tieru na bitwach randomowych, a maksować T9/10 w kompaniach. Maniacy wyciągają ponad 2tys. bitew w miesiąc i 30-100k expa dziennie... Edited January 6, 2011 by ZuBeR Quote Link to post Share on other sites
Kargan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Towarzysze czołgiści a powiedzcie - ta gra to darmowa instalka + płatne serwery czy jak to wygląda ? Bo klienta właśnie ściągam :happy: Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Darmowa, gdy będzie release to gra będzie się opierać na mikro płatnościach, a więc żeby mieć lepszy tank (a właściwie móc go utrzymać) to trzeba będzie kupić sobie golda. Coś jak w Navy FIeld czy Battlefield Heroes. Z tego co na razie wiadomo miesięczne premium będzie kosztowało jakieś 2500 golda czyli około 10 USD. Quote Link to post Share on other sites
Kargan Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 A jak się zarejestrować na http://game.worldoftanks.com/registration/ bo chcą jakiegoś Invite Code :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Wchodzisz na http://www.cdaction.pl/news-13990/world-of-tanks-kody-do-wersji-beta-bardzo-duzo-kodow.html i rejestrujesz się na stronie (najlepiej na jakiegoś spam maila, bo przysyłają od czasu do czasu newsletter). Dostajesz kodzik i podajesz go na stronie World of Tanks podczas zakładania konta. Enjoy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts