nazgul45 Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 aż tak źle? planuje tam zakup koli...:( Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/64700-machinegunpl/ Quote Link to post Share on other sites
aligator73 Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Panowie, czy mi się wydaje czy Spec podupada?...zadzwoniłem do speca i zarezerwowałem sprzęt. Powiedziałem że za 1,5h jestem po odbiór.... Zrobiłem 70km po nic.... Już kiedyś mnie takie coś spotkało w innym sklepie (komputerowym), dlatego teraz najpierw kupuje przez stronę, a potem spokojnie odbieram. W Specu nawet jak potrzebuje podkładki to wchodzę na stronkę, loguje się, dodaje do koszyka, składam zamówienie i z numerem zamówienia dopiero do sklepu - jakoś nigdy się nie zawiodłem. Przez telefon czasami można różne cuda usłyszeć ;-) miałeś pecha, ale takie jaja to się wszędzie mogły zdarzyć. Ciesz się, że nie kupowałaś niczego na gunsport, dopiero doceniłbyś sklep stacjonarny :cool: Najważniejsze, że są na miejscu - i dlatego ja tam na Speca nie narzekam. Kiedyś tam mnie lekko zgrzali, ale powód banalny. Czasami coś się sper..... na te przysłowiowe "5 min" przed akcją i jest gdzie uderzyć. Jak zapomnisz o kulkach (co się zdarza moim znajomym nagminnie) to Ci w piątek czy sobotę nikt nie dośle. Co do obsługi to nigdy nie opieram się na tym co słyszę w sklepie, bo zawsze istnieje obawa, że ktoś może chcieć upchnąć coś co np nie idzie. Dlatego najpierw google i sprawdzam co kupić, a potem dopiero jazda do sklepu. Co do sklepu z mundurami i szpejem na Dąbrowskiego a Kościelna to potwierdzam porażka - obsługa jak w społem 20 lat temu i ceny z kosmosu. Edited May 21, 2012 by aligator73 Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Jakby kogoś interesowało, to w ten weekend w Kostrzynie Wlkp. jest jakiś kiermasz militariów, z magazynów MON, ale i helikony itd. Quote Link to post Share on other sites
Drzewo Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Hej, gdzie można na terenie Poznania napełnić butle co2 z zaworem on/off ? Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Mógłby ktoś polecić jakiegoś godnego uwagi serwisanta w poznaniu? Potrzebowałbym wymiany sprężycy, przesmarowania i oceny zużycia części w AUGu JG. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Jeżeli ktoś szuka pomocy odnośnie serwisu służę pomocą. Wszelkie info na priv. Quote Link to post Share on other sites
Drzewo Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) Gdyby ktoś potrzebował naładować butle CO2 można zrobić to od ręki w "Iskra" na krańcowej ( 9 - 15 ) ( butla ~ 1l - 13zł ) Edited February 7, 2013 by Drzewo Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Orientuje się ktoś czy w camouflage sa kurtki Helikona Commander albo Delta? Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Wiem że nie dawno była dostawna helikona ale czy są kurtki nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Ktoś kiedyś wspomniał, że na Łukasiewicza jest sklep modelarski, gdzie można zakupić kable modelarskie z metra. Ten sklep istnieje i ma nadal te kable w ofercie? I czy ktoś wie, gdzie jeszcze takie kable można dostać w Poznaniu? Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 http://www.modelmotor.pl/webpage/kontakt.html to jest za ogrodami. Niedawno kupowałem u nich kable silikonowe. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Kupiłeś 14AWG czy 18AWG? Na pierwszy rzut oka jak wyglądają jeżeli chodzi o jakość? Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Ja kupiłem 14AWG. Mogłyby być troszkę cieńsze, ale 18AWG są aż za cienkie. W środku mnóstwo cienkich, giętkich drucików, nic się nie łamie dzięki temu. Silikonowa gruba osłona też jest niczego sobie. Generalnie kable bdb. A i żebyś się nie pomylił - 2,1mm to jest średnica wewnętrzna, nie wlicza się w to silikonowa osłona. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, zapraszam na pw. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Właśnie odebrałem naprawiony zestaw słuchawkowy do ww radia. Naprawiałem na ul. 23 Lutego 8 w Poznaniu w serwisie RTV: http://goo.gl/maps/XuS4M Termin krótki, bo oddałem o 17:00 20 maja a dziś (21 maja) odebrałem o 11:00. Cena: 25 zł usługa, 3 zł końcówka. Podejrzewam, że inne słuchawki też będą w stanie naprawić. Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 A napełanianie green gasem, w poznaniu jest możliwe na miejscu? Chyba istenieje coś takiego jak napełaninie, butli gazowych (takich do campingów) propanem, więc jeśli mieli by tam przejściówke albo cuś :P Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Że tak pozwolę sobie nie airsoftowo spytać, znacie jakieś miejsca gdzie można kupić używane rowery w Poz? Im więcej tam tego będzie tym lepiej, ot taki komis rowery :D Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Że tak pozwolę sobie nie airsoftowo spytać, znacie jakieś miejsca gdzie można kupić używane rowery w Poz? Im więcej tam tego będzie tym lepiej, ot taki komis rowery :icon_biggrin: A zakładacie grupke ASG na rowerach :> Jak tak to się dołączam. Jeździć na strzelanki rowerkiem i po pobliskich budynkach ;p Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Też mówie nie Airsoftowo :P, ale owszem zdarzało się jeździć na strzelanki na rowerach xD Quote Link to post Share on other sites
Michu Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Gdzieś można w Poznaniu dostać racje MRE? Poza tymi z Arpolu. Quote Link to post Share on other sites
Kofeina Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Francuskie w Kamuflażu. Quote Link to post Share on other sites
Michu Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Francuskie w Kamuflażu. Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Jest jakieś miejsce w Poznaniu gdzie można wypożyczyć mundury historyczne z okresu II wojny światowej? Niemieckie i najlepiej Rosyjskie przy okazji. Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Jest w Poznaniu jakiś serwisant, który ogarnia repliki gazowe? Konkretnie Glocka 17 KSC. Mam z nim ostatnio spore problemy... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts