SGOD_Tiger Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 W mocno już chyba nieaktualnym cenniku jaki dostałem od Pitera (koniec maja) była cena 350 zł, a dla porównania w Arizzon promocyjna cena na Fatboya wynosi w tej chwili 333 zł :) Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Piter z tego co wiem od tego pierwszego cennika ma bardzo poobniżane ceny. Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Ja mam w miare swiezy cennik wiec jak ktos potrzebuje to PW, tyle tylko ze z Piterem cos nie bardzo mozna sie skontaktowac, slabo odpisuje na maile itp...bede musial zamowic bezposrednio w USA chyba Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 ja poprosze - bielejec@mnc.pl Poczekaj kilka dni, Piterowi urodziła się córka więc nie nadąża pewnie. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 No wlasnie, coreczka go zjadla calkiem ale wierz mi, ze jak kupisz u Pitera to nie pozalujesz. Z US i tak bedziesz dluzej czekal wiec co za roznica... Quote Link to post Share on other sites
Baca Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Zwłaszcza, że za kilka dni ma nową dostawę :) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 to ja tez poprosze o cennik delta_team@poczta.fm Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 OK po 17:30 wysle :) Piter powinien mi dac znizke za akcje promocyjna ;) Quote Link to post Share on other sites
fllopi Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 jeżeli moge się załapać to tez bym prosił o cennik fllopi@post.pl z góry dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Holman, moze jak masz możliwość to podwieś go gdzies po prostu bo sie nieopatrznie zdradziłeś :lol: Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Ekhe khe khe to fakt :) Ok wrzuce go na ftp i bede mial spokoj ;) Linka dam tu. Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Ma :) http://www.holman.neostrada.pl/asg/maxpedition.doc Kazde sciagniecie kosztuje 50 zl ;) Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 No to wg. tego cennika Fatboy u Pitera jest niestety jeszcze droższy :roll: A tak BTW to coś mi tu nie gra. Holman - na cenniku który zamieściłeś jest data 17.05.2005 !!! a ja przecież podawałem, że korzystam z cennika właśnie z maja. Dla porównania wpakowałem teraz na serwer cennik, który otrzymałem od Pitera 18.05.2005 - tu jest link do cennika (.pdf) Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Coz bedac w pracy nie wiedzialem z jaka data mam cennik w domu :) Wiem natomiast ze dostalem go od Pitera tylko pare dni temu wiec traktuje go jako obowiazujacy obecnie. Plac 50 zl za sciagniecie i nie dyskutuj ;) Quote Link to post Share on other sites
Nic Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Pisałem tydzień temu do Pitera, również dostałem cennik z 18.05.05, ale na początku maila dodane było jeszcze: Aktualna promocja:- powyżej 149zł upust 2% - powyżej 299zł upust 4% - powyżej 599zł upust 6% Quote Link to post Share on other sites
fllopi Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 czy ktoś z posiadaczy fatboya mugłby zaprezentować pakowność tej torby z myślą o wyjściu na miasto? Myśle o takich rzeczach jak kapownik, cdplyer/mp3 itd, portfel, drugie śniadanie itd.. Da się tak jakoś rozsądnie go zapakować? Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Mam Thermita, i choć w mieście jeszcze go nie nosiłem, to mam już pewne pojęcie o jego możliwościach: - koszenie trawy - do głównej komory dwie butelki mineralnej 0,75; do kieszeni czołowej klucze (duży pęk), do ładownic vicek M-3 i monokular (nad domem mam korytarz powietrzny, a ja maniak jestem :D) - wycieczka w Tatry - ładownice bez zmian, mapa foliowana idealnie mieści się "pod grubym zamkiem", do kieszeni czołowej cyfra i baterie, do głównej apteczka, i mineralna 0,5. Miejsca było jeszcze sporo. Mam wrażenie, że w tych komorach są malutkie czarne dziury :P Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 czy ktoś z posiadaczy fatboya mugłby zaprezentować pakowność tej torby z myślą o wyjściu na miasto? Myśle o takich rzeczach jak kapownik, cdplyer/mp3 itd, portfel, drugie śniadanie itd.. Da się tak jakoś rozsądnie go zapakować? Fatboy jest zaskakujaco pakowny, o... Reszta tutaj: http://guns.com.pl/maxped_fatboy.html Bawilem sie fatboyem, jest zajebisty na miasto ale ja jednak potrzebowalem czegos ciut wiekszego i wzialem pygmy falcona... EDIT: Okruch ja tez mam korytaz nad dachem, i wyobraz sobie jak air force one nisko lecial tutaj... Quote Link to post Share on other sites
mwist Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Czy mógłbym ponowić prośbe do Bulvy aby wrzucił do tego tematu (oczywiście w miare możliwości), zdjęcia proteusa zamontowanego na condorze? Takie rzeczy to niby na pw, ale wiem że ktoś o to już wcześniej prosił. pozdrwiam Quote Link to post Share on other sites
fllopi Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 @LD_cynik na miasto mam odpowiednik grota 25l. Szukam teraz czegoś zgrabniejszego. Ale bardzo mnie interesuje czy da sie tam wpakować blok A4 niezaginając go - ale z tego co widze ze zdjęć aż takie opcji tam niema :( ps, czemu tu na forum niema moda szybkiej odpowiedzi?? Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 Światło takie sobie troche eksperymentowałem z oswietleniem/ISO :D na normalnych ustawieniach A tak pozatym czuje się urażony bo wszyscy chcą oglądac maxpedition w tym temacie a nikt nie prosi o moją nagą sesje :cry: Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Bulva świetny materiał poglądowy i wszystko ładnie pięknie ale ... czy nie próbowałeś podpiąć Proteusa z boku Condora tyle, że pionowo ??? Mnie np. taka opcja najbardziej interesuje 8) Gdybyś znalazł chwilkę to napisz czy to jest wykonalne a jak będziesz mógł jeszcze fotkę takiego układu wpakować to wogóle będzie super :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 Wiesz wykonalne napewno jest, moża np przykleić :lol: albo przywiązać hehe, ale żeby się trzymało tak pewnie i porządnie i żeby nic się nie przesuwało to sie nie da raczej, bo taśmy molle idą wszystkie poziomo. Jedyne co mi do głowy przychodzi to uszyć np taką przejściówke jak jest molle/alice, na taśmy pion/poziom. Quote Link to post Share on other sites
super Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 a jak wyglada z ta najnowsza kiesznią?? :wink: (co do przejściowki zawsze możemy cos pomysleć) Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Panowie a nie dałoby się tego zrobić bez żadnych przejściówek np. przekładając przez taśmy Condora pas główny Proteusa: Niestety nie mam jeszcze Condora i Proteusa i nie mogę sam pokombinować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts