blaisek Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Witam, za dużo roboty aby ogarniać wszystko na bieżąco. Z PW mam na dzień dzisiejszy tak: 1. Airsoft Team Brave Wolves 2. Grupa Dywersyjna 3. Gorzowska Grupa Rozpoznawczo- Szturmowa 4. Grupy Bravo 6 5. Jeden kolega niezrzeszony :) 6. NSA - tzn. byłe NSA :) 7. ATG 8. KSKG I to chyba wszystko. GROT, namioty wojskowe będą przywiezione przez orgów więc jakiś się pożyczy. (mam taką nadzieję :) Jeżeli ktoś jeszcze, dawać PW Nocleg w weekend w którym przygotowujemy obóz mamy w podziemiach Pętli Boryszyńskiej - tylko proszę o rozsądek i spokój aby nie było z tego draki. Żarełko również będzie dla wszystkich, którzy przyjadą pomóc. Pozdrawiam Słuchajcie, ze względu na to, że dużo jeżdżę ostatnio po Polsce, każdy kto ma taką potrzebę, mogę wysłać mój numer komóry na PW. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Błażeju jutro przedzwonię do Ciebie i zapytam się o różne szczegóły bo mam wątpliwości i dopiszę jeszcze jedną osobę :) Oczywiście 1.GD będzie 7-8 maja :) Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) A czy ktoś prócz kilku chłopaków z GGRS-u i LTRH planuje zostać od pn- nd ? Bardziej o airsoftowców mi chodzi... Bo ode mnie z 6-8 chłopaków zostaje na miejscu (reszta dojedzie na czas imprezy). Gdyby znalazło się jeszcze paru chętnych, można by było zastanowić się nad jakimś ciekawym, małym milsim-em, killing house-em lub WSW z niespodziankami. W końcu trzeba będzie jakoś czas urozmaicić, w sposób inny niż spożywanie nektaru bogów, granie na gitarze i w brydża... P.S. Z naszego sztabu poszło już podanie, do naczelnego zwierzchnika (u góry) o dobra pogodę na czas zlotu. Prosiłbym nie winić Nas, jeśli prośba nie zostanie wysłuchana. Edit: Ale szatański post. ];-) Edited April 1, 2011 by Jacek GROT Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Skrócenie zlotu do dwóch dni z powodu kosztów. 13-14 maja. Więcej info - http://www.bunkry.lubrza.pl/zlot-boryszyn Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Skrócenie zlotu do dwóch dni z powodu kosztów.13-14 maja. Więcej info - http://www.bunkry.lu...l/zlot-boryszyn Podsumuje to tak: W sercu żal, w wątrobie ulga... Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Podsumuje to tak: W sercu żal, w wątrobie ulga... Nic dodać nic ująć :biggrin: To jeżeli będzie tylko dwa dni to musimy wywalić 7. piękny obóz :maniak_luzik: Edited April 12, 2011 by CzaroSW Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ja tam mam zamiar już od 7 do końca zlotu aktywnie spędzać czas, wypocząć i dobrze się bawić, więc ten jeden dzień mnie nie zbawi ;) Link to post Share on other sites
darek755pl Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 (edited) No jasne ja też przyjadę od początku 7 maj pomagać ,do końca zlotu (15 maj) ! obozuję na miejscu i pomagam ! Edited April 18, 2011 by darek755pl Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ja także będę od samego początku do samego końca. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) Coś się Błażej nie odzywa ale tak napiszę ,bo nie wiem czy z każdym już miał kontakt ,żeby każdy w miarę możliwości załatwił dodatkowe narzędzia na 7. typu piła, łopata itp. co może się przydać do budowy ,aby dwójka nie robiła a czterech się patrzała jak to bywa na polskich budowach :happy: Edited April 19, 2011 by CzaroSW Link to post Share on other sites
MariushK Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Postaram się przywieżc agregat , piły , pilarki , wkętarki , wiertarki itp . Link to post Share on other sites
yroli Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 ATBW też raczej w całości przyjedzie wcześniej pomóc. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 ATBW też raczej w całości przyjedzie wcześniej pomóc. Pisałeś już to Mati z 3 razy :) No Mariusz niezły arsenał, oby więcej takich :) Link to post Share on other sites
yroli Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Pisałeś już to Mati z 3 razy :) No Mariusz niezły arsenał, oby więcej takich :) Czaro to aktualizacja taka;] Link to post Share on other sites
MariushK Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) Spoko grila tez wezmiemy :D Nie takie rzeczy się budowało nasze obozy na Tomaszowie czy PanzerFauscie . Oparły się wszytkim żywiołom i były jedynymi suchymi miejscami :D Edited April 19, 2011 by MariushK Link to post Share on other sites
darek755pl Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 ATBW ma jeszcze jakieś 30 worków z piaskiem. i sprzęt też wezmiemy :) Link to post Share on other sites
mikunda Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 L.R.R.P. SZOP przyjedzie z 100 workami, z tego około 90 ma już przeznaczenie. No i siłą roboczą i narzędziami. Grilla też weźmiemy ;). Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 G.G.R.S. - zabieramy jakieś 120 worków i inne potrzebne ustrojstwa :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Armagedon981 Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 (edited) To co teraz konkurs: Kto przywiezie więcej worków? Edited April 20, 2011 by Armagedon981 Link to post Share on other sites
yroli Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 To co teraz konkurs: Kto przywiezie więcej worków? W nagrodę weź łopatę i napełnij wszystkie. Link to post Share on other sites
wroobelchannel Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 czyżby to to samo miejsce,bo nie jestem ogarnięty: pzdr Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Tak to te bunkry ale nie wiedziałem ,że takie coś jest organizowane. Airsoft w bunkrach jeszcze reko ww2 :zastanawia: Link to post Share on other sites
wroobelchannel Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Znam ten film od dawna,ale trzeba przyznać że stylizacja,repliki i pojazdy tworzą śliczną całość... pzdr Link to post Share on other sites
puncerny Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Posiadam polskie racje S-3 w cenie 4zl. Termin waznosci to 03.2012r. Jest mozliwosc dowiezienia na Boryszyn, prosze zgadywac sie na wieksze zamowienia (min 10szt) z powodow transportu.Wysylka poczta tez mozliwa lecz wczesniej sprawdzcie cennik poczty, waga jednej racji to okolo 400g plus opakowane (np karton). Mozliwy odbior osobisty w Miedzyrzeczu.Tel 506 389 055. Lub PW tylko do 04.05.11r. Pozniej tylko kom.Liczba porcji jak do tej pory nieograniczona. Link to post Share on other sites
darek755pl Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 Czołem . Boryszyn jak dla niektórych już za 7 dni ! jak już wcześniej pisałem ja przyjeżdżam w pierwszą sobotę i zostaję do drugiej niedzieli. Podejrzewam że w sobotę przybędę tak około 11:00 . Co dalej? jak tam z resztą ,.. gdzie się spotykamy? ilu nas będzie(czy ma być) już od soboty ? pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts