Guest tomek0237 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 http://allegro.pl/baseballowka-czapka-baseball-flecktarn-9-50-zl-i1370313499.html Link to post Share on other sites
arend Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Zdecydowanie nie. Jest zbyt mało taktyczna a i będzie kupowana na alegro a nie w sklepie z demobilem. ;p Oczywiście że się nadaje. Do asg mało rzeczy się nienadaje. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Szerokość daszka musi stanowić 1/3 obwodu czapki. Tu masz regulację więc może się udać ale lepiej zmierz bo inaczej nie będzie się nadawała. I ważne: musisz (ale to koniecznie musisz) założyć taki temat jeszcze w kilku działach bo na razie tylko 2- przez to czapka może poczuć się niedowartościowana a niedowartościowana czapka nie nadaje się na strzelanki. Link to post Share on other sites
yroli Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Szerokość daszka musi stanowić 1/3 obwodu czapki. Tu masz regulację więc może się udać ale lepiej zmierz bo inaczej nie będzie się nadawała. I ważne: musisz (ale to koniecznie musisz) założyć taki temat jeszcze w kilku działach bo na razie tylko 2- przez to czapka może poczuć się niedowartościowana a niedowartościowana czapka nie nadaje się na strzelanki. Spokojnie bo jeszcze czapka popełni samobójstwo...Tomek0237 kup sobie może lepiej kapelusz,co? Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Nie, nie nadaje się bo musi być za 400 zł i w MultiCamo z Crye... Boże widzisz i nie grzmisz :icon_confused: Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Nie, nie nadaje się bo musi być za 400 zł i w MultiCamo z Crye... Boże widzisz i nie grzmisz :icon_confused: Aż mnie oczy zabolały. Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Błąd był celowy- głupie pytanie, głupia odpowiedź :) Pewnie teraz siedzi i szuka nowego produktu.... Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Nic tylko czekać aż ktoś zapyta czy te gacie albo skarpetki nadają się do ASG ... :sciana: Ludzie, co się z tym światem dzieje?? :icon_rolleyes: :bialaflaga: Edited December 22, 2010 by MAJOR762 Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 http://allegro.pl/kalesony-getry-chlopiece-najtaniej-128-134-e-i1361836697.html Witam! Czy te kalesony nadajom się na ASG. Bo nie wiem czy nie będą za krutkie. Doradźcie mi, korzysta z nich ktoś morze? Nie podwiewa? Mówisz i masz ;) Link to post Share on other sites
szewczyk Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 kurcze no nie nie możesz się w nich strzelać bo są zbyt wyblakłe i ich szycie jest nie zgodne z konwencją genewską szkoda trochę bo fajne :biggrin: Link to post Share on other sites
siannko Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 ależ przecież te autka na jednych z nich są prze taktyczne dzięki nim nikt nie odróżni cię od zwykłego auta! a jeżeli obrócisz je na drugą stronę dostaniesz kamuflarz predatora i będziesz miał 9213619278% do lansu a tylko to i fps'y się liczą w asg, tak przy okazji jeden zamknięty temat ci nie wystarczy? Link to post Share on other sites
darksoviet Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 A tak swoją drogą... Jaka to odmiana fleck'a na tej czapce? Lepiej kupić bonnie "heta" Link to post Share on other sites
jos Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Jaka to odmiana fleck'a na tej czapce? Rozkład plam i kolory sugerują, że chińska. Link to post Share on other sites
berylpl Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Czy te kalesony nadajom się na ASG. Nie. Musisz koniecznie kupić fullmetal i z RISami. Link to post Share on other sites
migeron Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 od razu wymień w nich gumkę niech porządnie leża na tyłku Link to post Share on other sites
berylpl Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Gumkę to raczej z przodu :D Link to post Share on other sites
johny13 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Nic tylko czekać aż ktoś zapyta czy te gacie albo skarpetki nadają się do ASG ... :sciana: Ludzie, co się z tym światem dzieje?? :icon_rolleyes: :bialaflaga: Abra kadabra- jako ze ostatnio cos nie ma grzechotnika, a on jest guru wsrod zielonych i eksperd od chinczykow , spelniam jego powinnosc : To mam teraz kolejne pytanie. Czy te skarpetki nadają się na ASG? http://allegro.pl/bezuciskowe-zdrowotne-skarpety-bawelniane-39-42-i1366913300.html No bo chce w nich chodzić po drzewach, lasach i jeziorach i nie wiem czy dadzą rade. Czy dobrze będą się komponować z mundurem wz.93? Btw: pamietajcie panowie, ze tu jest podforum dla zieleniny wiec jechanie, ciupanie i robienie z nich szpagatow owocuje banem. Edited December 22, 2010 by johny13 Link to post Share on other sites
Qui-gon Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Abra kadabra- jako ze ostatnio cos nie ma grzechotnika, a on jest guru wsrod zielonych i eksperd od chinczykow , spelniam jego powinnosc : Btw: pamietajcie panowie, ze tu jest podforum dla zieleniny wiec jechanie, ciupanie i robienie z nich szpagatow owocuje banem. Zacytowałeś fragment mojego postu, przedstawiając mnie jako trolla. Dziękuję. :P Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Btw: pamietajcie panowie, ze tu jest podforum dla zieleniny wiec jechanie, ciupanie i robienie z nich szpagatow owocuje banem. Coś w tym jest :) Swoją drogą to już raz zamykałem ten temat...hmmmmm... Link to post Share on other sites
Recommended Posts