mampytanie Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 OK. Spokojnie. Posłuchaj sobie Metallici i będzie Ci lepiej (SORRY, ZA OFFTOP) W takim razie biorę ICS'a z allegro, tymbardziej, że jest nowy na gwarancji tylko za 699zł, więc jak by ktoś chciał to są jeszcze 4 sztuki. Ale chyba zmienie sobie sprężyne na M140, bo tam jest M110, lub 120. Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Akurat w tańszej (plastikowej) wersji M4 ICS dwudzielny GB jest wielkim atutem. Dlatego, że ktoś kupujący replike za 600zł dokupi drugą górną połówkę GB, mocniejszą spręzynę, zębatki wytrzymujące mocniejszą sprężyne itd. Edited February 2, 2011 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 m200 wrzuć. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) OK. Spokojnie. Posłuchaj sobie Metallici i będzie Ci lepiej (SORRY, ZA OFFTOP) Na pewno, ale rodzina się drze :hahaha: A ty nie tym tonem, bo wszystko o co pytasz można znaleźć w ciągu kilku minut. End OT. Peace. Edited February 2, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Znalazłem pewną replikę a mianowicie BOYI BS-M4RAS co o niej sądzicie. Wiem BOYI do najlepszych firm nie należy. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Wiem BOYI do najlepszych firm nie należy. Jak dla mnie A&K. A moją opinię o plastikowym ICSie wyraża mój podpis. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Czyli opłaca się brać tego BOYI czy nie??? Na forum nic nie ma na temat tej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Nie. A jak chcesz wiedzieć dlaczego, poszukaj. Zaręczam, że o eMkach Boyi jest duuuużo (wszystkie poza tymi za ok. 200zł z plastikowym gb mają takie same bebechy i wykonanie zewnętrzne na podobnym poziomie) Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Dzięki za info. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Witam, nie chciałem tworzyć nowego tematu dlatego piszę tutaj. Zastanawiam się nad replikami firmy A&K tylko dziwi mnie pewna rzecz dlaczego ta replika: http://www.gunfire.pl/product-pol-1152194760-M4CQB-A-K.html kosztuje 500zł i jest wykonana z ABS+ metal jak moge kupić tą replikę: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=8187&name=A&K_-_M4_CQB za tą samą kasę a jest znacznie cięższa i jest wykonana z metalu+ABS jaka jest różnica pomiędzy replikami??? Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 1# Zadajesz setne pytanie w setnym temacie na praktycznie ten sam temat. 2# To jest to samo, co do wagi to pewnie pomyłka przy pisaniu. 3# Na specshopie jest niedostępne ... 4# Myślisz, że jest jakaś różnica między kompozytem a ABS'em ? Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Wiem, że nie ma różnicy pomiędzy ABS-em i kompozyt-em. A ta replika:http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=8186&name=A&K_-_M4A1 też ma pomylony opis??? Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Bardziej mówię o tym, ze Gunfire się pomylił... co ja mam się za ciebie pytać, weź wyślij do niech maila. Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Dziękuje wszystkim za porady. W końcu zdecydowałem się, i kupiłem to ICS Universal niestety z ABS'owym korpusem, ale za to za 699zł. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Szymek już napisałem do GunFire czy się nie pomylili z wagą tej repliki zobaczę co mi odpiszą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts