Yfronus Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Bo nie ma sensu. Będziesz miał pistolet, który nie będzie spełniał wymagań bocznej. Dzięki, Laokoonie. Tak, tam chodziło o "przez". Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 odświerzam już wiem jaki dokładnie chce colt 1911 full metal na co2 najlepiej srebrny macie jakieś propozycje? dziękuje za odp PS. co to jest szkielet w pistoletach to jest to samo co gear box? Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Dosłownie: nie dotykaj. Tutaj: nie bierz, nie kupuj. pozdrawiam, Laokoon Piękne.... Dopiero przeczytałem, przy najbliższej okazji masz u mnie za to browara/kolę/kawę/wodę mineralną/czy inne piwo ;-) za to :) Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) juz 3 ludzi pisze że to cos jest złomem... a pisząc prosto szkielet to jest częśc zazwyczaj pozwalająca na zamocowanie pozostałych "istotnych elementów" np lufy, zespołu spustowego, zamka itp... Teraz rozumiesz? Edited February 19, 2011 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) Nieźle... ten wątek nawet mnie rozwalił... w negatywnym znaczeniu oczywiście, bo moge tutaj conajwyżej płakać nad poziomem co poniektórych... Dobra, swoje napisałem, a teraz czas pomóc naszemu "zielonemu"; Z mojej strony polecam Berettę STTI, jedyna replika która do czegos się nadaje poza szpanowaniem. Jak chcesz coś "full metalowego" to twory firmy KSC będą się nadawać. Raczej unikaj firm takich jak KJW. Poszukać i wybrać musisz sam :) Edited February 19, 2011 by Vault13 Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 Nieźle... ten wątek nawet mnie rozwalił... w negatywnym znaczeniu oczywiście, bo moge tutaj conajwyżej płakać nad poziomem co poniektórych... Dobra, swoje napisałem, a teraz czas pomóc naszemu "zielonemu"; Z mojej strony polecam Berettę STTI, jedyna replika która do czegos się nadaje poza szpanowaniem. Jak chcesz coś "full metalowego" to twory firmy KSC będą się nadawać. Raczej unikaj firm takich jak KJW. Poszukać i wybrać musisz sam :) ceny tych pistoletów są troche za duże nie mogłem wcześniej napisać że cena to max 350zl bez przesyłki. Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) śmiech na sali, tyle w temacie Edited February 19, 2011 by smuleee Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 śmiech na sali, tyle w temacie nie musisz sie udzieleć. Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) wolny kraj pozdrawiam edit. ze swojej strony dodam, ze ok będzie używany tm, za 350 zł da radę znaleźć Edited February 19, 2011 by smuleee Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Nie ma czegoś takiego jak fulmetalowy 1911, który wytrzymuje CO2 w cenie <350 złotych. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Ja pinkole, na prawdę ludzie nie umiecie czytać? Pomijając już obycie (nikłe) autora wątku ale on pytał o pistolet full metal na CO2. Po kiego polecacie mu plastikowy na GG?! Pytając w warzywniaku o marchewki nikt nie wciska wam ziemniaków więc czemu sami to robicie?! Załamka. Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 widze że nic sie nie dowiem temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Nie ma czegoś takiego jak fulmetalowy 1911, który wytrzymuje CO2 w cenie Nie wystarczy? Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 Nie wystarczy? może być też inna replika wygląd aż tak bardzo sie nie liczy byle by była skuteczna Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 (edited) A czy to taki problem znaleźć sobie w Internecie jakąś replikę i potem wrzucić tu na forum i się dowiesz, czy zła, czy nie? Edited February 20, 2011 by Didizip Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 http://www.specshop.pl/product_info.php?currency=PLN&products_id=8167&name=G&G_-_Xtreme_45_Black_-_CO2= ta replika mi sie podoba jest warta swojej ceny czy nie? Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 licho wie ile to ma fps, a co za tym idzie czy można tego używać w asg ... Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Jakieś 400. Nie ma po co. Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 oglądałem kilka filmików ale czy to jest wytrzymałe ? http://www.youtube.com/watch?v=c1_Ofdl-9Sc Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Jest, ale nie nadaje się do AS. Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 Jest, ale nie nadaje się do AS. dlaczego? Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Bo jest repliką pistoletu mającą 400 fpsów. Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 Bo jest repliką pistoletu mającą 400 fpsów. Wiem ale ja sie strzelam tylko w lesie bo mieszkam w małym mieśćie i nie ma budynków gdzie można strzelać. Tak poza tym to jest wszystko ok? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Do lasu sie nie nada bo krótka lufa i mało celny. Za mocny na mały dystans, zbyt niecelny na daleki dystans (tzw "syndrom rugera") Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Nie. Bo nawet grając wyłącznie w lesie czasem znajdziesz się w sytuacji gdzie wymiana ognia będzie na dystansie zaledwie kilku metrów. Czyli tym, co w środowisku uznaje się za dystans CQB. Ja dziś taką właśnie miałem - ja w jednym okopie, przeciwnik w drugim, między nami może 6, może 8 metrów. I szybkie przejście na krótką (po obu stronach), żeby nie wybijać w koledze dziur główną repliką. Ale skoro tego nie rozumiesz - jak zresztą widzę, wielu rzeczy w AS nie rozumiesz - to może daj dobie chłopie spokój z airsoftem? Dorośnij, złap trochę perspektywy i może wtedy wróć do nas :dry: Bo wyskakiwanie z 400-fps'owym boczniakiem tu, gdzie ja gram skończyło by się dla Ciebie smutno: "jak nie umiesz stosować się do przyjętych reguł, to z nami grał nie będziesz. Dziękujmy, nie trzeba. Spadaj koleś, tam są drzwi". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts