soldat Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Mile widziane będą zdjęcia legitymacyjne lub w stylizacji. Lecz prawdę mówiąc może być jakiekolwiek :happy: Link to post Share on other sites
Guest Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Mutanty i Mutantki - przypominam: Sobota 16 kwietnia: 8:00 - Odprawa postaci NPC oraz dowódców frakcji. 8:00 - 9:00 - Rejestracja uczestników imprezy grających po stronie wojska, specnazu, najemników i mutantów. PUNKTUALNOŚĆ OBOWIĄZKOWA! w związku z powyższym: proszę od godziny 8 rano o nierozłażenie poza obręb fortu, po odprawie, będę miał do przekazania ważne informacje do tyczące naszej skromnej kompaniji. Nie zajmie to wiele czasu i spokojnie zdążymy sie porejestrować, a informacje ważne, bo w tym naszym chaosie też musi być jakaś metoda. I pamiętacie: to mutanty żądzą w Zonie - cała reszta to pokarm. :icon_twisted: Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 I snikersy Link to post Share on other sites
GZ Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 I snikersy Daj spokój. Jak ktoś będzie mnie chciał przek...eee...dogadać się za pomocą Snickersa lub Marsa dostanie w odpowiedzi kompozyt :biggrin: Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ja po ostatniej Nysie mam wstręt do snikersów (przez cały czas jadłem tylko to) :/ Zona zmienia ludzi, nawet tych grających mutki, nie ma co... Link to post Share on other sites
Sąsiad Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Jakie snikersy , dla mne walutą przetargową będą liony, a jak zobacze snikersa to poleci biały kompozyt :D Link to post Share on other sites
Juza Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) "Daj spokój. Jak ktoś będzie mnie chciał przek...eee...dogadać się za pomocą Snickersa lub Marsa dostanie w odpowiedzi kompozyt " I później na zlecenie mutka najemnicy sie tobą zajmna :D hehehe wiec przemysl sprawe KOMPOZYTU :D Bo najemnik robi dla tego kto da wiecej :]] Edited March 27, 2011 by Juza Link to post Share on other sites
Guest Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Wierz mi nie trzeba będzie nikomu nic zlecać ......... :icon_twisted: .......nigdy nie wiadomo, co w zonie piszczy. Link to post Share on other sites
GZ Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 I później na zlecenie mutka najemnicy sie tobą zajmna :D hehehe wiec przemysl sprawe KOMPOZYTU :D A co ma mutek do tego ? To się tyczyło tylko Stalkerów. Co do najemników to się nie boję, a nawet, jak są chętni to mogą przyjść, ugościmy ich odpowiednio :biggrin: Link to post Share on other sites
Juza Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 a to ma mutek co tego, że to mutek napisał więc tak to wyglądało jakbyś mutkowu grozil hehe :D Link to post Share on other sites
GZ Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) a to ma mutek co tego, że to mutek napisał więc tak to wyglądało jakbyś mutkowu grozil hehe :D Bez obrazy, ale czy czytanie ze zrozumieniem już umarło :biggrin: Tak przy okazji, ja dla mutków już mam smakołyki, no poza świeżymi ciałami stalkerów :biggrin: Edited March 27, 2011 by GZ Link to post Share on other sites
Rokka Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Mutki, mutkami. Ja wam radzę panowie kombinować jak tu Monolit ugłaskać :maniak_jezyk2: Link to post Share on other sites
Doktor P Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) oj wy paskudni! ja wam dam takie zboczone frazesy! :P na tą edycję jedzie nas trójka jako dzieci zony... już się doczekać was nie mogę... niektórym batoniki ani konserwy wojskowe nie pomogą z tego co widzę xD Doktorku, jesteś moim numerem jeden na tą edycję... ciekawe ile mutek dostanie batoników za Twą głowę w gułagu? ]:-> a batoniki...hmmm.... snikersy Mutek lubi Aghhhrrrrrr! :) a i Doktorku! zastanów się czy to normalne "czynności seksualne z mutem" xD Najpierw będzieci mnie musieli zidentyfikować a to nie będzie łatwe z racji profesji jaką pełnie w tej edycji. A co do czynności seksualnych z mutkami to po ostatniej dawce fluktuacji psionicznych każdemu by sie we łbie to i owo popier*** Edited March 27, 2011 by Doktor P Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) Ostatecznie zjemy każdego w Zonie :) Mutki zostawiają rzeczy w forcie, czy mają jakieś inne miejsce? Edited March 27, 2011 by swirekster lol Link to post Share on other sites
Guest Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Myślę, że w forcie ;) najbezpieczniej - zresztą co tam za rzeczy "cywilki" + jakieś żarcie na "game pause". :blush: Link to post Share on other sites
Argonath24 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ostatecznie zjemy każdego w Zonie :) Mutki zostawiają rzeczy w forcie, czy mają jakieś inne miejsce? skoro zjecie każdego to kupie pawełki:P Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 super, najpierw nienawiść do snikersów, teraz będzie do pawełków, jak tak dalej pójdzie to przestanę jeść... Po jakiejś 1000 edycji Nysy :) Czy mutki muszą łazić w jednej grupie, czy mogą czasem pofiglować w pojedynkę? Bo wiecie, chciałbym wreszcie odwiedzić 'Słodką anomalię' x3 Link to post Share on other sites
Memoris Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Czy mutki muszą łazić w jednej grupie, czy mogą czasem pofiglować w pojedynkę? Wedle uznania, nie ma co do tego żadnych ograniczeń. Ba! Pojedyncze/dwójkowe eskapady mutantów są nawet polecane, bo przecież im więcej grupek tym więcej ludzi was spotka i tym więcej będzie "przeżyć". :happy: Link to post Share on other sites
Argonath24 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 mam nadzieje że będą łazić w mniejszych "grupach" bo ostatnio to Tylko Ciebie swirku spotkałem w forcie i chyba tyle pamiętam :D Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 "TYLKO CIEBIE ŚWIRKU" >foch-z-przydupem< masz jak w banku, że nie spotkasz teraz żadnego mutanta :( Link to post Share on other sites
afkurczak Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Albo spotka, ale to nie będzie miłe spotkanie. Nam na szczęście udało się cichaczem was ostatnio tyłem ominąć. Coś słaby słuch i wzrok miały mutki na poprzedniej edycji. Widać snickersy przytłumiają zmysły. Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Mutanty są jak koty. Jak się najedzą to robią się rozlazłe ... i zaczynają mruczeć :D Link to post Share on other sites
Argonath24 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 chociaż nie wybacz spotkalłem was po emisji was spotkalismy tzn omijalismy :P bez focha mi tu:P Link to post Share on other sites
Jade Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 ktoś możne wie jak zabezpieczyć szkiełka maski MP-4 przed kulką? Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) wiem na taiwangunie są bardzo tanie maski z goglami siatkowymi (19zł?) ja kupiłem, same gogle swietnie pasują do mp4 Edited March 28, 2011 by swirekster lol Link to post Share on other sites
Recommended Posts