swirekster lol Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Pewnie pracując jako wykładowca. :huh: Link to post Share on other sites
Przypadek Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Nie, ja mysle ze ona sprzedawała kurczaki z grilla tesco :) Tam ją wszystkiego nauczyli :) Link to post Share on other sites
Guest Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Wyrywanie wnętrzności.....? swirekster czy koleżanka pcha się na talerzyk jako smaczny deser czy mi się tylko wydaje :blush: No generalnie strój gotowy, okazało się, że trocheeeee waaaaaaaaaży ale mam nadzieję, że wytrzymam. Charakterystyka postaci ustalona, teraz tylko odliczać dni i w Zonę. Jak pisałem wczesniej będe w sobotę rano. Między 8-9 zrobimy sobie zebranie mutantów w celu obgadania róznych spraw, dla tego ważne, żeby wszyscy byli. Każdy przedstawi swoją charakterystykę, ustalimy zasady, ja mam do przekazania kilka spraw "od organizacyjnych" questy itp. No to tyle, zegar tyka. Link to post Share on other sites
Wiedźma Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Opcja mi się podoba :) Niech tylko będzie więcej "stalkerek" wtedy obdzieranie ze skóry będzie bardziej przyjemne i widowiskowe :D :D :D o nie nie,mnie można oberwać ze skóry jednym ruchem - mam straszne łaskotki ;) poza tym zawsze zostaje ta jedna kulka :P Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 EJEJEJ, do przeszukiwania mają prawo tylko żołnierze na wojskowych posterunkach, bandyci oraz mutanty jeśli uznają, że gdzieś głębiej może znajdować się ukryty snikers. Normalni stalkerzy niech płaczą :P Link to post Share on other sites
Maniak1988 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Żołnierze ale nie tylko na posterunkach... wszędzie... i to jest jeden z powodów dla których warto być żołnierzem... ;) (poza tym dobry plan emerytalny, świetne kombinezony ochronne, opcje dorabiana na boku, absolutna władza nad stalkerami i darmowa opieka dentystyczna) Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 A stalkerzy? W mechanice nie ma ani słowa o przeszukiwaniu, więc chyba też mogą bo co nie jest zakazane jest dozwolone (w granicach rozsądku) np. kto mi broni przeszukać pojmanego bandytę? Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Taka absolutna władza to na papierze tylko :P W uniwersum stalkera już się zdarzyło, że wkurzeni stalkerzy pożyczyli sobie dowódcę na czas nieokreślony :D Dodatkowo Zona ma wpływ na wszystkich. Link to post Share on other sites
syriusz192 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Aż sobie dzisiaj prześwietlenie klatki piersiowej zrobiłem, coby się napromieniowac. Link to post Share on other sites
YARRA Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Pytanko z innej beczki mam wydrukowane mapy w formacie A2 - 6 szt mozna dac dowództwu, do baru, do azymutu itp - pytanko czy orgowie reflektują?? moge druknąc tez jeden czy 2 egz w wiekszym formacie (do A)) jak by co to prosze o info Link to post Share on other sites
soldat Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Hmmm... Fajnie ale już mamy :icon_biggrin: Zawsze drukowaliśmy większe mapki do kluczowych lokacji (to samo plakaty). Oczywiście przywieź je, przyda się taka duża do Baru. Nasze są w formacie A3 (druk na jakimś grubszym papierze). Link to post Share on other sites
CanisPL Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 A stalkerzy? W mechanice nie ma ani słowa o przeszukiwaniu, więc chyba też mogą bo co nie jest zakazane jest dozwolone (w granicach rozsądku) np. kto mi broni przeszukać pojmanego bandytę? Oczywiście, że mogą przeszukiwać, niby dlaczego nie? To nie miałoby sensu. Link to post Share on other sites
Timonek Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Niestety, stało się najgorsze <przynajmniej dla mnie>. Muszę zrezygnować z mojej obecności w Zonie. Chetni na moje miejsce <stalker> pisac do mnie na PW. Edited April 12, 2011 by Timonek Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 EJEJEJ, do przeszukiwania mają prawo tylko żołnierze na wojskowych posterunkach, bandyci oraz mutanty jeśli uznają, że gdzieś głębiej może znajdować się ukryty snikers. Normalni stalkerzy niech płaczą :P Na jakiej więc podstawie kolega Mutant twierdzi powyższe? Link to post Share on other sites
elvithlir Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Takie pytanie może wykraczające poza ostatni temat. Jedzie ktoś z Katowic pociągiem i czy jest możliwość dołączenia się, niestety towarzysz odpadł. Proszę pisać na pw lub na gg 6697979. Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Blefowałem, Stalkerek w zonie mało, nie starczy dla wszystkich :happy: (Tak, wyszła ze mnie zmutowana męska świnia) Edited April 12, 2011 by swirekster lol Link to post Share on other sites
soldat Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Przypominam! Jeżeli ktoś, zapisany już jako zwykły gracz (wojak, stalker itp) chciałby wystąpić jako niezależny NPC to proszę o kontakt na PW. Propozycje zbieram najdalej do czwartku rano, max popołudniu. Szukamy kogoś na lokalnego szamana, włóczykija, przewodnika duchowego, wariata czy narkomana. Proszę przesłać możliwie treściwe wprowadzenie fabularne a przed wszystkim sposób działania oraz pomysły na questy/zajawki. Postaciom NPC przysługuje kilka przywilejów oraz solidny zestaw startowy rekwizytów. Link to post Share on other sites
MadRat Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Soldacie Poszedł OBSZERNY opis mojej postaci ;) Zapraszam do lektursa ;] Jak wypali...to bójcie się mieszkańcy i turyści Zony! :biggrin: Link to post Share on other sites
artur52kh Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Niestety, stało się najgorsze <przynajmniej dla mnie>. Muszę zrezygnować z mojej obecności w Zonie. Chetni na moje miejsce <stalker> pisac do mnie na PW. Timon 1 kwietnia był prawie 2 tygodnie temu nawet tak nie żartuj. :blush: Link to post Share on other sites
Grey Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Mam do odsprzedania miejscówkę w Armii. Zasil szerego dzielnych Gierojów - wstąp do armii! Link to post Share on other sites
vergio Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Pytanko z innej beczki mam wydrukowane mapy w formacie A2 - 6 szt mozna dac dowództwu, do baru, do azymutu itp - pytanko czy orgowie reflektują?? moge druknąc tez jeden czy 2 egz w wiekszym formacie (do A)) jak by co to prosze o info Bar reflektuje na ze dwie mapki A2 ;) Link to post Share on other sites
MadRat Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Update postaci Szykujcie się! ;] (polecam zciągnąć obrazy i przeglądać z poziomu windowsa - przerzucając tylko pomiędzy obrazkami - najfajniejszy efekt :happy: ) Link to post Share on other sites
Timonek Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Timon 1 kwietnia był prawie 2 tygodnie temu nawet tak nie żartuj. :blush: Niestety, broń mi się posypała, brak kasy totalny, zdećka zajob w szkole i de facto obowiązki w PCK.. Takie życie, cóż mam nadzieję że na następnym Stalkerze już napewno będę.. :) Miejsce Stalkera do wzięcia.! PW. Link to post Share on other sites
zia Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Osoby jadące z katowic pociągiem,jakiś punkt zborny? choć raczej po samych plecakach się poznamy :) Link to post Share on other sites
soldat Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Kwestia wolnego miejsca na postać NPC jest już nieaktualna. Sprawa została zamknięta. Link to post Share on other sites
Recommended Posts