Nanteris Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Panowie, już nie długo... premiera niby w pierwszym kwartale 2011 ( podaje się datę 12.03.2011 ) . Can't wait... http://www.heroesofstalingrad.com/ http://www.ro.norecoil.pl/ Edited February 23, 2011 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ooo, ja też czekam, jako wielki miłośnik jedynki :happy: Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Brzmi ciekawie ale nie wiem czy się na do skuszę. Kurzą mi się na półce RO i ARMA 2 z dodatkiem. Zbyt realistyczne gry mnie po prostu nie bawią :/ Ale pewnie i tak w RO2 zagram, żeby się przekonać jak jest naprawę :P Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 Polecam oglądnąć gameplay-e na YT , naprawdę twórcy poszli ostro po bandzie, już nie mogę się doczekać premiery. Mam nadzieję, że jej nie przełożą.. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 A w jedynkę ktoś gra jeszcze? Bo dopiero co usłyszałem o tej grze i mi się spodobała ( widziałem gameplay z jedynki) :cool: Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ah sam czekam, w jedynce nadal sie gra, choc juz moze nie ligowo. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 Jedyneczka nadal żyje ale już niestety coraz mniej ludzi . Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 A opłaca się jeszcze ją kupić za te 3 dychy? BTW. czy RO2 śmiga na tym samym silniku co BiA: Hell's highway? Tam też był zaawansowany model uszkodzeń ciała. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 (edited) Nie wiem czy jest sens kupować jedynkę, lepiej poczekać na RO2 . A co do silników to z tego co wiem będzie śmigał na engine Unreal Tournament 3 . Edited February 25, 2011 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Rozumiem. Jednak oczy mnie nie myliły co do silnika :icon_biggrin: BTW czy wam nowe RO nie przypomina takich Gears of War z perspektywy pierwszej osoby? Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 (edited) First to Fight będzie modem poświęconym.. Kampanii Wrześniowej! więcej tu: http://www.red.orchestra.pl/page.php?id=1070 Edited May 17, 2011 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 OOOO to, w takim razie mam na co czekać i trochę kasy zebrać :D Pierwsza część mi się bardzo podobała, więc myślę iż druga będzie lepsza :D Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Najbardziej spodobał mi się motyw przejścia między lunetą ( która wkoncu jest w jakiejś grze dobrze zrobiona czyt. przybliżony jest obraz w lunecie a nie wszystko do okoła) a mechanicznymi :D Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 cała ta gra z resztą słynie z takich 'smaczków' które dodają cholernie atrakcyjności grze. (aż się nie chce wymieniac ich wszystkich ;) poza tym zniszczalnośc terentu to jedna z rzeczy która na pewno przyciągnie równie dobrze jak 'jedynka' już wiem, że częśc funduszy przeznaczonych na kompozyt pójdzie na upgrage komputera :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 Premiera 30 sierpnia :) ! Nareszcie ! Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Opóźniona do 13 września, damn, a już zrobiłem preorder. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 W wydaniu specjalnym KŚ Gry pojawiła się pełna wersja Red Orchestry. Może to troche "odkurzy" grę, jak myślicie? Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 15, 2011 Author Report Share Posted September 15, 2011 No i "Dwójka" ruszyła :) . Jak wasze wrażenia ? Ja jestem zadowolony, oprócz problemów "wieku dziecięcego" gry , raczej nie mam zastrzeżeń, teraz z niecierpliwością ,aż do akcji ruszą moderzy :) . Quote Link to post Share on other sites
PhantomSiN Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Mam pytanie. Kupiłem wersje pudełkową gry w empiku. Po włożeniu płyty 1 do napędu i zaktualizowaniu Steam'a rozpoczęło się pobieranie 8 GB aktualizacji. Każdy to miał? Co najśmieszniejsze, mam dwie płyty, ale Steam nie chciał póki co ani jednej. Instalacja płyt rozpoczyna się po ściągnięciu tej łatki, czy po prostu coś jest nie tak? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Jak steam nie chciał żadnej płyty, znaczy to, że zaczął ściągać pliki gry z serwera, też mi się to zdarza. Usuń grę i zainstaluj jeszcze raz tym razem z płyt. Quote Link to post Share on other sites
PhantomSiN Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 (edited) Ale instalowałeś z płyt konkretnie tą grę? Muszę być pewien, ponieważ ściągam to już 7 godzin i byłoby mi bardzo smutno, gdybym jednak musiał ściągać od początku. Edited September 16, 2011 by PhantomSiN Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Miałem tak z kilkoma grami. Ale jak już tak długo ściągasz to ściągaj dalej. W sumie to nie ważne czy instalujesz z płyt czy ciągniesz z serwera. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ja zrobiłem tak, odpaliłem instalke z płyty, przypisało gre do steam'a (nie lubie tego syfu). Stem aktualizował wczoraj grę 2 godzinki. Dziś znowu był patch, ale maciupeńki. Pierwsze wrażenia są takie: Bardzo fajny odrzut broni, 1 strzał z rajfla zabija, milusia penetracja ścian. Zdziwiło mnie że na niektórych mapach KOMPLETNIE nie ma huda, w sumie tak sie gra najfajniej, masz minimum informacji czyli mape po wcisnieciu m i podpis zabitych graczy + bonusik (widać z jakiej odległości ustrzeliłeś wroga). Już teraz widzę że jakaś część map jest z pierwszej części gry. 64 osoby na servie robią swoje :D Podoba mi się to że nalot czy inne bombardowanie jest raz na jakiś czas i to konkretne a nie jak w bad company 2. Jedyne co mnie martwi to bugi (przenikanie przez ściany), crashe i optymalizacja. Mam qx6700 gtx460 i gra chodzi dość wolno, ok 20-50fps na ustawieniach średnich i najniższych. Nie wiem jak można się dodać do friendsów, bo nie gram w gierki steamowe. Mój nick to pawelo1991 jakby co. Quote Link to post Share on other sites
PhantomSiN Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Gdyby nie te bugi i niedociągnięcia ta gra byłaby świetna. @Pawelo Chyba się spotkaliśmy na serwerze BAS. Ja zabiłem Ciebie, Ty później mnie. (Chyba, że ktoś inny gra pod nickiem pawelo) Edited September 18, 2011 by PhantomSiN Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Chyba się spotkaliśmy na serwerze BAS. Ja zabiłem Ciebie, Ty później mnie. (Chyba, że ktoś inny gra pod nickiem pawelo) Tak, grałem tam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts