MatriX482 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 I jak? Znowu będzie Cpt.Price w 15 smakach? Ja tego imo nie widzę. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) W związku z wyciekiem informacji Acti postanowiło oficjalnie potwierdzić CoD: MW3 i wypuściło cztery teasery: Dwa z nich bo można wrzucić tylko dwa filmiki do posta. Edited May 14, 2011 by aciepk Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Będzie kolejny odgrzewany kotlet z 3-5 godzin gry, małe mapy a sprzeda sie jak zwykle bo hordy fanatyków kupią... Ja grywam teraz w bf2142 ostatni prawdziwy bf jak dla mnie. W bf bd2 wkurzała mnie regenracja zdrowia co zapoczatkował cod już w 2... Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) Tu macie całość http://gry.wp.pl/wiadomosci/a-jednak-modern-warfare-3,50364,1.html Osobiście urzekły mnie wypowiedzi makarova Edited May 14, 2011 by kuba23 Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 O Raven Software współtworzy MW3, może pojawi się weń zatem efektowny model obrażeń. Quote Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 wyciek tutaj macie cały wyciek do sieci i jest nawet fabuła MW3(zakręcona jak zawsze:D) Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Tylko żeby zatrudnili jakiegoś znawcę... bo od ruskich w michach i z famasami czasem chce się rzygać Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 (edited) Tylko żeby zatrudnili jakiegoś znawcę... bo od ruskich w michach i z famasami czasem chce się rzygać To jest gra a nie symulator wojenny, nie patrzysz czy masz na sobie micha, LWH czy inny hełm tylko zbierasz fragi. Teasery bardzo ciekawe, trzymają w niepewności tylko żeby gra była na innym silniku była nieco ogarnięta. Edited May 15, 2011 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Gra będzie na tym samym silniku, z tego co wiem. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Gra będzie na tym samym silniku, z tego co wiem. Czyli nie jest to potwierdzone ? Chociaż znając życie to i tak będzie na starym silniku :happy: Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Nie rozumiem czego Wy chcecie od silnika z MW2? Mi gra działa w full HD, ładnie wygląda, hitpointy zalicza, czego chcieć więcej? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Ładnie wygląda? Cóż w takim razie ja inaczej postrzegam piękno bo nie lubię kiczu. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Jednak silnik ma być na 100% taki sam jak począwszy od coda 4. W sumie ja tam nic do niego nie mam, ale jak ściągają z nas graczy tyle kasy na DLC i innych pierdołach to mogliby zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Nie rozumiem czego Wy chcecie od silnika z MW2? Mi gra działa w full HD, ładnie wygląda, hitpointy zalicza, czego chcieć więcej? Nie wiem czego chcieć więcej... Może lepszej fizyki? Może zniszczalnego otoczenia? Może wielu innych rzeczy, których nie chce mi się wymieniać? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) Krążą plotki, że destrukcja otoczenia ma być w MW3 możliwa. Nie zmienia to jednak faktu, że silnik mogliby zmienić choćby na UE który nadal ma duży potencjał, nie ma dużych wymagań gdy gra jest dobrze zoptymalizowana, a w "tunelowym" modelu rozgrywki CoDa sprawdziłby się wyśmienicie (co nie znaczy, że nie da się w nim wygenerować ładnych przestrzeni i widoczków jak w MoH 2010 i Bulletstormie), albo chociaż popracować nad kolorami bo od pierwszego MW jest coraz bardziej pstrokato, pastelowo i dosłownie wszystko ma głupawy połysk (który w serii CoD jest obecny od drugiej części). Edited May 16, 2011 by aciepk Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Destrukcja w mw3 jest zbędna (ofc na multi) bo zwiększy to ilość "tuberów" i gra się po miesiącu znudzi. Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Jak ktoś chce destrukcję otocznia niech zagra sobie w crysis'a albo bc...ja tam bym właśnie chciał żeby nie było fizyki w nowym mw, szczególnie chodzi mi o multi Co do silnika graficznego jest przejrzysty i na najwyższych wszystko ładnie widać, gdy w takim crysis'ie według mnie jest przedobrzone Quote Link to post Share on other sites
bender Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Nawet już dostałem maila o przedsprzedaży. Niech żyje kapitalizm. Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Ja tam tylko modlę się o dedyki + mod supporta... Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 tak, dedykowane servery powinny być, tak jak w mw1, gram sobie teraz w mw2 na multi i brak dedykowanych serverów boli...te hosty które nagle sobie migrują i tracisz wszystkie zdobyte punkty...a co do singla to ja chcę tylko: Prica, Soup'a i kogoś za gaz'a/ghosta ;) Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 A może Randalla, McGregor'a z CoD2 i dwóch z CoD1? :biggrin: IMO- powinni wprowadzić kogoś nowego- Price jest od początku, tyle razy ginął, że trochę już jego postać się przejada. Tyle. Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 tzn. price i soap będą, ponieważ gra zaczyna się tam gdzie skończyło się mw2, chodzi mi o to żeby nie umierali, coś takiego w stylu, kamikaze uratujemy świat ale zginiemy....pograłbym w mw4 a mw bez prica, soap'a to już nie to samo ;) Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Gdzieś słyszałem plotki że Ghost przeżył... chyba na CoD wikia, cały wątek snajperów ze szturmu na posiadłość Makarova itd.. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Czemu miałby zginąć? Któż to słyszał żeby 44. magnum zabił z przyłożenia... :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Czemu miałby zginąć? Któż to słyszał żeby 44. magnum zabił z przyłożenia... :icon_biggrin: ... w głowę :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts