Pietrass25 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Ja ostatnio używam P90 + szybkostrzelność+ powiększona pojemność magazynków. Polecam,jeżeli ktoś lubi przeprowadzać szturm :). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Mw3 to niestety jakaś porażka... Jak ktoś chce to mogę zahostować serwer cod4, pisać na pm jak uzbiera się trochę osób to włączę. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Ja gram z taką pierdziawką ppm90 czy jakowoś tak i stringerem na 2. Jak myślicie, jaka kombinacja umiejętność i szpej jest najlepsza :D? Np odrzut i tłumik itp itd? Nie ma najlepszej kombinacji bo to zależy od sytuacji. W sumie moim zdaniem nie ma sensu noszenie cały czas stingera na plecach bo twojemu ludzikowi szybko siądą kolana, a na poważnie to pistolet żeby szybko wyciągnąć jest bardzie użyteczny. No i jest jeszcze dobór nagród za kile. Ostatnio grałem i ludzie co chwilę walili EMP, więc wsparcie lotnicze w nagrodach za bardzo nie miało sensu. W takiej sytuacji to specjalista jest rozsądny, bo możesz mieć np. padlinożercę i szybkie ręce razem. A w ogóle to już rzadko gram bo te gówniane małe mapy i FMG8 akimbo totalnie obrzydziły mi grę. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Akimbo też sie da zabić. Rapid fire + szybkie wyciągniecie/ pewna ręka (jak kto woli) i sie da, w ostateczności szybki nóż :D Jak by mi takie duperele obrzydzały gre, to bym w nic nie grał. Tzn Akimbo też wkurza, ale bardziej wkurzający są snajpierzy. Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 To żeś walnął z tymi snajperami ;D A Trapezowi chodziło chyba raczej o to , że wiara tego fmg8 z akimbo po prostu używa i to wkurza , a nie że nie idzie zabić z tego ``czegoś`` xD . Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Ja (53 lvl) w tej chwili używam P90 rapidfire / odrzut i MP-412 akimbo. Daje to takie efekty, że w ciągu jednego dnia gry podniosłem swój KD ratio o 0.24. Czyli działa. :3 Jak ktoś chce pograć, to można mnie na znaleźć na steamie pod nickiem Slowpoke. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Ja ostatnio używam tego LSW czy jakowoś tak ten 1 KM i gra sie fajnie :D Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 A ja kupiłem gierkę po obejrzeniu tego filmiku xD Jak na razie nie ograniam tych wszystkich nowych pierdół, ale powoli sie EXpi :D Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Straszni są, nie można ich oglądać... Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Obejrzałem jak Rojo gra z żoną xD niezła grzana. Czemu moja girlfriend nie ma takich zainteresowań :P o asg nie wspomne heh. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Bo jest kobietą, a nie zdeformowanym babochłopem. Może dlatego. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 A to w Sims Social na FB jest ASG? Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Uśmiercenie Soapa to chyba najgłupszy pomysł twórców tej gry. W związku z tym pozostaję po stronie BF. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Dzięki za spoiler. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Dzięki za spoiler. Ten spoiler wisiał już tu wcześniej :) Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 Nie wiem kto to ten Rojo, ale koles jest przykry jak zarty w Familiadzie. A w tym filmiku to takie emocje jak na grzybobraniu... Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Ten spoiler wisiał już tu wcześniej :) Już się nie tłumacz. Właśnie zepsułeś mi święta, a miało być tak radośnie i rodzinnie Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Nie wiem kto to ten Rojo Bloger gameplay.pl (chyba współpracował także z gry-online). Postać stosunkowo rozpoznawalna na naszym rodzimym growym podwórku. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=95vDzqR1RYU&feature=plcp&context=C3cebc32UDOEgsToPDskJvuR6bALIckAO76vDxDs0Z Rojo od dziś staje się moim nowym autorytetem. :) Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) Fajnie na encyklopedii dramatice opisali MW3, grałem trochę, fajnie się gra w coopa special ops. Ogólnie może być, ale tych nierealistycznych ruskich i fuszerki nie przeżyje :teeth: . Edited January 27, 2012 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Czy wam też tak często laguje kiedy korzystacie z opcji "Znajdź grę"? Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Czy wam też tak często laguje kiedy korzystacie z opcji "Znajdź grę"? Mi laguje jak nową broń wybieram. Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Wczoraj przeżywałem masakrę, ale dzisiaj już było lepiej - za którymś razem znalazłem odpowiedniego hosta i się go trzymałem, grało się przyjemnie i bez zacięć. Grę mam od wczoraj, byłem też wielkim fanem pierwszego Modern Warfare. Gorąco polecam wszystkim fanom "sportowych" strzelanek - gra się rewelacyjnie, wszystko ładnie wygląda, biegamy sobie w multicamach, w strojach PMCków, z fajnymi lansiarskimi orisowanymi klamami - miszcz, właśnie tego oczekiwałem :). Trochę się swego czasu obraziłem na MW1 bo byłem po prostu zmęczony szybkimi rozgrywkami. Z kolei teraz zmęczyłem się taktycznymi zagrywkami w BC2 i MW3 doskonale nadaje się jako odskocznia. Mimo wszystko mapy nie leżą mi jak te z MW1, chociaż to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Tu jest dużo syfu, wszystko roz***ane i nieprzyjazne, ale co tam! Przede wszystkim podobają mi się rozmaite możliwości jeżeli chodzi o rozwój naszego wojaka, świetny jest też tryb kooperacji. Generalnie: +++++++ Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ostatnio tak mi się pocisnęło z MG36 W sumie jak się doda właściwośc "speed", ostatnia do odblokowania w maszingunach, to da się nawet dosyć szybko przemieszczać po mapie. Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Hehe, ładny streak :). Jeszcze nie latałem z LMG. Jeden dzień pośmigałem sobie z M4, Scarem i Coltem, ale przerzuciłem się na UMP i muszę powiedzieć, że gra mi się o wiele lepiej. Spotkałem się z opinią, że SMG są overpowered. Nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia, ale faktycznie zmiana broni miała duży wpływ na moją skuteczność. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts