Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Snajperski Hydepark

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No dorabia i działają ale LL działają płynniej, nie trzeba nic poprawiać itp. Osobiście polecam triggery Barta ale twierdzenie, że są równie dobre jak LL jest błędne.

Ależ ja nie mówię, że są równie dopieszczone, tylko że wytrzymają wszystkie sprężyny dostępne na rynku ASG.

• 5 weeks later...

Trafiłeś w najbardziej wredne i zatwardziałe towarzystwo airsoftowe ... snajperów! Masz przegibane! :cool:

Odpowiadając w skrócie na Twoje pytanie: osobiste preferencje plus dopasowanie do terenu i akcji...

Suma sumarum posiadam 3 maskowania i to ciągle za mało aby się wszędzie wpasować! :dry:

• 2 weeks later...

Mam pytanie w sprawie Tanaki L96.

Jest nowa a jej zasięg wynosi jakieś 45-50m. Wygląda to tak jak by HU kompletnie nie działał mimo że śruba jest wkręcona na maksa na HOP. Po wystrzeleniu 200 kulek (GUARDER 0,40) postanowiłem że sprawdzę czy gumka nie jest czymś posmarowana. Umyłem ją i wytarłem i HU zaczął działać (kulki szły od razu w niebo) ale nim go wyregulowałem znowu przestał działać.

Ma ktoś pojęcie co może być tego przyczyną ? :zastanawia:

1. Kulki nie zostawiają na gumce osadu jakiegoś?

2. Czy cała droga, którą GG idzie ze zbiornika w magu do lufy nie jest uwalana olejkiem silikonowym czy innym wynalazkiem? Może czas przesiąść się na propan bez dodatku silikonu a smarować wg własnego uznania i w odpowiednich ilościach, ale to tylko przypuszczenia.

Pozdrawiam,

Lao

1. Nic nie widać na niej specjalnego spróbuje jutro 0,28 GFC bo na razie tylko takie mam. Swoją drogą te nowe jaskrawsze GUARDERY są jakieś podejrzane. Ostatnio przebrałem 300 z nich i tylko 50 nie ma dziur i płaskich powierzchni.

2. Z chęcią użył bym propanu ale jak się naczytałem na forum o tych wszystkich drogich i niebezpiecznych instalacjach to mi się odechciało :icon_neutral: Obecnie używam tego green gazu.

• 2 weeks later...