Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Snajperka 550-650zł

Recommended Posts

Piszę do was po raz drugi i wiem już, że jak nie poszukałem to żebym nie pisał, ale ogarnąłem parę tematów i z tego co przeczytałem już nic nie wiem ;/

Kupiłem AK ( Ak 47 beta specnaz JG ) , które jest bardzo super i je polecam ponieważ bardzo dobrze się sprawuje , ale nie kręci mnie latanie z maszynówką nie wiem czemu :( Dostałem propozycję wymiany tej repliki w sklepie na inną taką jaką chce mieszczącą się w granicach 550-650zł tylko muszę 70zł dołożyć ponieważ broń była używana.

Replikę mogę wybrać każdą, bo działają na zamówienie , dziś powiem jaką chce za 3 dni będzie w sklepie do odbioru.

Więc prośba o podanie jakiś fajnych replik snajperskich mieszczących się w 550-650 zł (SNAJPERKI).

Wiem , wiem http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/37838-snajper-za-xxx-z/ , ale ja nie chce takiej PRO.

Jeżeli temat jest stworzony bez celu proszę o usunięcie.

I jak możecie to żeby to nie było jakieś przerobione M4 w snajpe bo to jest bezsens --'

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

takie cos to nie istnieje snajperka to minum 1500 około lub wiecej Kiedys było powiedziane wielka moc to wieka odpowiedzialnosc. A jesli naprawde chciałbys kupic snajpe juz wmiare prawdziwa to pozostaje przeczytac spory temat w dziale kw o well warrior l96... Najlepiej kupic body i powsadzac to co tam piszą

MisiekZabójca - po co ty w ogóle pytasz o radę? W poście #4 zadałeś pytanie... wszyscy skrytykowali ten pomysł, a ty na to, że i tak to kupisz. To skoro i tak wolisz wiedzieć swoje - daruj sobie i nam nerwów.

A weź za te 70 zł które musisz dołożyć kup montaż i lunetę celowniczą. Replikę przełącz na ogień pojedynczy i już będziesz "snajpił". Tak, tak..."nie kręci mnie latanie z maszynówką". Z tym że ta maszynówa na singlu ma lepszy zasięg (a w najgorszym przypadku taki sam) niż "snajpa za 600 zł". No i zawsze możesz przełączyć ją z powrotem na auto :icon_rolleyes:

Ew. jeżeli nie podoba ci się sam wygląd to weź CM.032 ( http://www.taiwangun.com/shop,show,750 ). Masz wtedy i wygląd "snajpy", i zasięg "snajpy za 600 zł", i nawet tryb single/auto do wyboru. A jak kiedyś kupisz sobie PRO montaż i lunetę to już w ogóle... :icon_rolleyes:

Bo to nie są snajperki,To są repliki wyglądające jak snajperki o zasięgu wystarczającym do strzelania na 50m, czyli porównywalnym z elektrykiem a o celności niewiele go przewyższającej. Do tego są albo praktycznie nietuningowalne albo koszty tuningu są ogromne.

Ale jak MisiekZabójca chce to niech sobie kupi , a potem niech się nie dziwi że ma kupę nie replikę, w końcu wie co robi. Ale potem proszę niech MisiekZabójca nie zawraca nam dupy stękaniem że coś mu nie keka w "snajperce".

Dobra dobra, wolny kraj, chce to kupuje. Mistrzuniu pewnie wypatrzył na taiwanie zestaw tuningowy i myśli, że jeśli wymieni tłoczek, prowadnicę i sprężyne, wyjdzie na dobre. Pograł w CoD, to teraz myśli, że wszystko jest takie fantastyczne :bialaflaga:

Edited by lubiemrowkojady

Kup l96 Warrior po czym dzień po dniu tuninguj go. I tak skończysz na 1500zł.

1. L96 Well Warrior 428,00

2. Komora HU PDI - 299,00

3. Lufa - Najlepiej promyk bo to snajperka - 299,00

4. Tigger 0 - 899,00

5. Cylinder LL - 389,00

6. Głowica Cylindra LL 79,00

7. Tłok LL + głowica = 200,00

8. sprężyna guardera (m150-190) 79,00

-----------------------------------------

~~2600,00 + serwis.

Po prostu nie da się inaczej. Imo sr25 wychodzi dużo taniej.

Sr25 stock - 899,00

GB G&P - 799,00

Komora HU Neo - 219,00

Promyk 299,00

---------------------------

~~2200,00 + serwis

Wybacz ale snajperstwo bez 600fps to nie snajperstwo.

* Ceny zostały podane z głowy, zapewne odbiegają +/- 10zł od rzeczywistej wartości.

Pozdrawiam wszystkich członków gildii Karabiny Wyborowe.

SNAJPY szukales?

Jak sr25 to najlepszej firmy wg mnie/G&G lub G&P. Za jakość się płaci wg mnie.

Zresztą kupiłes ak , polatałeś 3x i już wiesz że jest z ciebie wypasiony snajper? To gratuluje progresu.Jak kupisz jakiś szmelc to potem taki finansowy regres cie spotka że ci się odechce.Będziesz pchał każdą złotówkę w coś co się będzie psuło co chwile , wkońcu rzucisz w szafe i taki będzie finał :)

ps. Pod bannerem WMASG powinno pisac " WMASG.PL WITRYNA MANIAKOW AIRSOFTU GDZIE SNAJPERSKI KARABIN TO 1500 ZL"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...