Afrati Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 (edited) Nie no faktycznie jeżeli porównujesz batesy z gromem... A to przepraszam, nie wiedziałem, że nie wolno... Nie porównuję gromów do flagowych modeli Batesa tylko do butów za niecałe 300zł. Z mojej strony EOT :) Edited September 20, 2011 by Afrati89 Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Myślisz, że polubisz latać w klapkach po lesie? Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Myślisz, że polubisz latać w klapkach po lesie? Jak dostanę i pochodzę w nich kilka tygodni to napiszę jak się sprawują :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 A co oznacza określenie "model flagowy"..? :zastanawia: No i chętnie poczytałbym o aktualnym manu, Eliaszu. :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 (edited) @Wacol - butów z MILteca to bym nie kupił ale kolega pytał się o opinię więc się podzieliłem. Dla mnie osobiście to wstawienie bocznego zamka do takich butów dyskwalifikuje je bo: stają się przemakalne, bo zamek ma więcej dziur niż skóra/materiał gorzej dopasowują się do kostki zamek jest bardziej podatny na uszkodzenia. Ale, że gramy tylko po 3 - 4 godziny to te buty dla większości osób mogą wystarczyć. Ja wolę coś na membranie ewentualnie buty całe ze skóry na zewnątrz. @Eliasz ja mam zdrowe i pożywne obiady - a Ty? Edited September 21, 2011 by wilq1979 Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 @Up: Faktycznie. Nie doczytałem.;p W ciągu 3-4h zły but może tak zmasakrować stopę, że nie pytaj. No i lepiej niech kolega kupi jednak jakieś porządne, bo jak mu się zachce na jakiś zlot jechać, gdzie będzie w takich miltecowskich laczkach pomykał przez cały dzień, to dopiero doceni daną przez naturę możliwość odgryzienia sobie stopy. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Oo,faktycznie - to teraz wiem dlaczego Eliasz nie mógłby tego zrobić i ceni sobie dobrze obuwie. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 (edited) Ja mam od kilku lat Magnumy Phantom 8". I dają radę. Ale oczywiście używam ich tylko do ASG, nie latam po mieście itd. Następne będą Batesy, albo Haixy. Ale ja się nie znam. Zresztą skąd- jak nawet mundur mam szyty na miarę? LOL Edited September 21, 2011 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 No nie gadajcie, że żaden z was nie potrafi odgryźć sobie stopy?o.O Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 A po co? Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Wacol ja potrafię ale się brzydzę :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 (edited) Mam te Batsy ale model za kostkę ponad rok i są ok. Wygodne i bardzo lekkie , nie wygldają jednak jakoś super solidnie, zwłaszcza piankowa podeszwa. Rewelacji jednak nie ma, no ale czego oczekiwać za 199zeta z wysyłką. Na sobotnią jeba%kę w sam raz. Zawsze jednak +10 do lansu za firmę(głownie znaczek bo laczki mic) a nie jakieś tam gromy i inne milteci ;) A ja się jeszcze raz pytam - kto dał Wacolowi admina na WLKP>???? geje , lesbijki żydzi i masoni... Tak serio to pewnie nikt nie był tak zdesperowany użerać się z nami to Wacola w to wrobili jako zemstę. No nie gadajcie, że żaden z was nie potrafi odgryźć sobie stopy?o.O a Ty potrafisz? Jak tak to udowodnij to kręcąc filmik i wrzucając na jutuba... Albo nie bo to obrzydliwe... Obśliniona stopa Wacola blech :bialaflaga: Edited September 22, 2011 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Nie gadaj, Wacol ma piękne.. uzębienie. :dry: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Wielkie dzięki za pomoc zapewne trafi na "Bitelsy"!! :) Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 MOJE BUTY mam takie, Mil_tec, od 4 lat, uzywane na codzień, lato-zima, strzelanki, zloty ( w Tomaszowie 3 dni bez przerwy na nogach, strach było w domu zdjąć), ale nic, absolutnie bez zapachów dziwnych, bez otarć stopy. Ja jestem zadowolony. Kupiłbym takie same jeszcze raz. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Nie gadaj, Wacol ma piękne.. uzębienie. :dry: Pozdrawiam, Lambert Szczery uśmiech, po prostu :cool: Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Wszystko to, co piszecie, to szczera prawda. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Czapki z głów! http://www.youtube.com/watch?v=X3Afqgdq4DI&feature=player_embedded Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Czapki z głów! szkoda źe mózgoczaszki sobie nie przewietrzył, trochę by mu się przejaśniło pod kopułą :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Tym razem fart ale pamiętać o ochronie oczu! :dry: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 U sporego procenta ludzi głowa służy do tego, żeby do karku nie napadało. U niektórych osobników z tej grupy pełni dodatkowo funkcje ozdobne. Z kolei większość z pozostałych lepiej i adekwatniej wyglądałaby po zastąpieniu jej kapustą. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Faceci lubią dziurki i otwory. Ale żeby aż tak być odważnym? Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Faceci lubią dziurki i otwory. Ale żeby aż tak być odważnym? Ale żeby nie trafić z tej odległości w czółko! Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Co za gamoń, tym razem obyło się bez nagrody Darwina ;) Lambert - ochrona oczu by mu nie pomogła za bardzo :D Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=1DETnmpQk9E&feature=player_embedded#! Edited October 2, 2011 by FLC Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts