Firnow Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Witam Przeglądając tematy zauważyłem pomysł Viamortis'a dotyczacy ankiety i ogolnego badania środowiska postanowiłem zrealizować go na większa skale i ogolnie ulepszyc, dodać pytania itd.Ankieta jest zrobiona żebyśmy mogli się dowiedzieć o panujących trendach i preferencjach graczy.Wszystko jest gotowe-trzeba tylko wypełnic wszystko powinno zajac ok 3-4 min. Prosze wszystkich wypełniających o szczerość i rozsyłanie ankiety do jak najwiekszej liczby osob (z środowiska- tylko nie do wszystkich znajomych bo to jednak zalezy mi na opinii osob ktore czynnie zajmuja sie hobby) bo wtedy wyniki koncowe beda bardziej prawdopodobne. LINK -> http://www.ankietka.pl/ankieta/59765/badanie-srodowiska-airsoftowego.html Chciałbym podziękować także kolegom Viamortis , Master , artur52kh , Ukesu , Baker2222 i całej reszcie chłopaków z czatu którzy pomogli w jej przygotowaniu. Pozdrawiam Firnow Edited April 26, 2011 by Firnow Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Chętnie wypełnię. Quote Link to post Share on other sites
Florecito Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Podziel się wynikami :) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Jeśli ma w czymś to pomóc... No to i ja Ci pomogę ;) Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ja także uzupełniłem :) Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Mało pytan proponuje dodać coś o: Czy dzialam sam czy z taemem czy sie przyznaje czy nie zawsze jak postepuje z termoasami jaki uzywam szpej jakie magi midy czy hicapy jakie wole gry jebanki czy taktyczne albo milsim jaki mundur ile wydalem na oslone oczu? Czy uzywam oslony na zeby? Czy sam serwisuje sobie replike Narazie tyle, pomysły złapane na szybko Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Wypełniona ;) Quote Link to post Share on other sites
przemek_kk Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 wypełniona, trudniejsze niż matura :P o_O Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Gotowe... W pyt. 11 dodaj ile można maxymalnie zaznaczyć odpowiedzi. Bo w innym przypadku ktoś zaznaczy wszystkie. Ja zaznaczylem 3 Napisz jakie wyniki... na chwilę obecną... Edited April 26, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 W pytaniu o wiek zrobiłbym przedział 18-24, 25-xx. Dodałbym też pytanie o wykształcenie: a) średnie ogólne b) zawodowe c) wyższe licencjat d) wyższe magisterskie i zawód: a) uczeń b) student c) student-pracujący d) pracujący e) przedsiębiorca f) bezrobotny Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Wypełnione. Przyznam, że ostatnie sprawiło mi trudność... :icon_eek2: Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Wypełnione, proponuję jeszcze dać pytania: Ile w sumie miałeś replik? Od jakiego czasu zajmujesz się airsoftem? Czy Twoja replika jest dla Ciebie wystarczająca czy chciałbyś w niej coś zmienić? Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Wypełniłem, trudno jednoznacznie określić ile miesięcznie na asg wydaje. po prostu mniej więcej zsumowałem wszystkie koszty i podzieliłem przez liczbę miesięcy od kiedy pasjonuje się airsoftem. Mogłeś dodać granice wiekową 16-18, 80% drużyn ma próg wiekowy 16+ a poza tym jest różnica między 13 latkiem a 17 latkiem bawiącym się w asg. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Firnow Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 (edited) @Jay85 i Viamortis Już nad tym pracujemy zaraz bedą dodane ale nie wszystkie bo ankieta ma pozostać krótka i szybka do wypełnienia żeby największe lenie były w stanie przez nią przebrnąć. @zajeszcze Nawet przy obecnych wynikach strasznie trudno sie połapać mimo tego że ankiete skończyło tylko 70 osób. Jak zauważyłes mamy całkiem sporo pytań otwartych a w każdym jest zuepłnie inna odpowiedź więc aby to podsumować trzeba troche czasu.Pozawszystkim ogranicza nas ankietka.pl bo nie można udostępnić wyników gdy w międzyczasie się je zbiera. Uwaga Jeżeli chcecie dodać jakieś pytania to piszcie na PW bo generalnie od teraz nie bedziemy nic dokładać ale jeżeli pytanie będzie tak dobre że warto się nim podzielic na pewno je dodamy. Edited April 26, 2011 by Firnow Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ankieta jest niekompletna. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Głos oddany :happy: zobaczymy co z tego wyjdzie :happy: Quote Link to post Share on other sites
Firnow Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 @jhony13 Napisz coś więcej to będę mógł coś z tym zrobić - nawet jeżeli napisałeś coś w sugestiach to dopiero po zakonczeniu to przeanalizować wiec proszę napisz tutaj lub PW Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 A do kiedy ta ankieta będzie trwać? Quote Link to post Share on other sites
shortee Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ankieta, wypełniona - mnie osobiście brakowało wzmianki odnośnie MilSimów, bo na strzelanki jeżdżę rzadko :) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 @Jay85 i Viamortis Już nad tym pracujemy zaraz bedą dodane ale nie wszystkie bo ankieta ma pozostać krótka i szybka do wypełnienia żeby największe lenie były w stanie przez nią przebrnąć. To w takim razie bez sensu są dwa pytania o średnie wydatki - miesięczne, a później roczne. Quote Link to post Share on other sites
Firnow Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Ankieta jest anonimowa ale proszę o zachowanie kultury w odpowiedziach. Nie chcesz , Nie musisz wypełniać. Proszę też o dokładne czytanie pytań i szczere odpowiedzie. Jak by ktoś z Moderatorów mógł wrzucić to co napisałem do 1 posta byłbym wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ankieta wypełniona ciesze się że mogłem pomóc :) Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ankieta wypełniona Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Wypełnione :D Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Wypełnione :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts