Pvt-Max Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Witam! Jestem zielony w ASG i zamierzam kupić sobie replikę, ale skoro jestem zielony poproszę Was (zaawansowanych) o pomoc. Poszukuje repliki AK-47 sprężyna cena to 100-170zł, najlepiej wytrzymała, i dobra moc. Jeśli jest cod lepszego w tym przedziale (tylko szturmowce) to proszę o link. Mam na oku: 1 2 proszę o pomoc Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Na przyszłość takie pytania to tu: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/145-jestem-zielony/ Te AK to lipa. Z tanich sprężyn tylko shotguny się do czegoś nadają. Niestety ostatnio jest problem z ich dostępnością - zostało tylko to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=574 http://allegro.pl/shotgun-asg-spas-12-hfc-okazja-500-kulek-i1552473642.html Najlepsze jednak będzie to: http://allegro.pl/shotgun-mossberg-590-akcesoria-i1583771830.html Jeśli nie chcesz - ewentualnie możesz wziąć jakąś sprężynę od TMa - jest jedno mp5 na allegro za 150zł. Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Zbieraj dalej, to jest syf. W tej cenie tylko shotguny Sory, ale z karabinków za 150 zł nic nie spełni twoich wymagań. Link to post Share on other sites
hokager Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Chyba żeby znalazł cm.028 ale na nie liczyłbym na to,że ktoś mu za tyle sprzeda Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 jakąś po crashteście... Link to post Share on other sites
Pvt-Max Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 dobra, dzięki za poradę, a teraz może podeślecie mi link jakiegoś shoguna w przedziale 500-130 zł jakiego polecacie Link to post Share on other sites
hokager Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Kolega Wiciok ci już podał Link to post Share on other sites
michal52 Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 ja na przykład chce złożyć sam i taniej wyjdzie oczywiście z częściami używanymi. Link to post Share on other sites
Didi Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 ja na przykład chce złożyć sam i taniej wyjdzie oczywiście z częściami używanymi. Kurde, kogo to obchodzi. Juz w jednym temacie dla zielonych się tym chwaliłeś :icon_neutral: Wiciok wyczerpał temat. I chyba tyle. Nic więcej w tej cenie załatwić się nie da. Link to post Share on other sites
Pvt-Max Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 a co powiecie na to i nie biorę udziału w jakiś Pro strzelaniach tylko strzelam do celu i czasami 4 fun z kolegami Link to post Share on other sites
Dread Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Nie warto. Bierz szotgana, na resztę szkoda pieniędzy. Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Większość (choć nie wszystkie) repliki cyberguna to zwykła chińszczyzna, tyle, że z dorabianymi oznaczeniami. Stąd więc taka cena. Zresztą, ten model przypomina mi akurat ak z cymy. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 za tyle kasy to możesz ode mnie mp5 galaxy mieć z allegro, a strzela ono 3 razy dalej i 15 razy szybciej... :| Nie opłaca się kupować zabawek z kiosku w cenie 50 wojaków mocnych, serio. ;/ Link to post Share on other sites
Pvt-Max Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 ej, a za il oddasz tą MP5 poza allegro? Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Bardzo prosze z tematow technicznych nie robic komisu. Tresci tutaj zawarte maja byc czysto informacyjne. Jesli chcecie dokonac tranzakcji, zrobcie to za posrednictwem Prywatnych Wiadomosci. Nie uzywam polskich znakow z przyczyn technicznych. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Pvt-Max Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 dobra temat do zamknięcia jest, wszystko wiem Link to post Share on other sites
Recommended Posts