SoH Jasio Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Moze pojawia sie jakies nowe AeG'i ;) ?? Quote Link to post Share on other sites
capri Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Jakie? Ostatnio (w zeszłym tygodniu) była dostawa AUG'ów Military CA i MP5 B&T. (Nie)stety poszły na pniu :) Quote Link to post Share on other sites
Commodore Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Obsługa sklepu stoi na najwyższym poziomie. Zamówiłem u nick kulki Gold Fire 0,2g 3000 szt., niestety akurat się skończyły, a oni bez żadnych dopłat przysłali mi Excele 0,2g 3000 szt. ! Widać, że sklep nie leci na jak największą kasę tylko na dobre samopoczucie klienta :D Quote Link to post Share on other sites
mant3z Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 + Normalnie cacy... uzbroiłem się cały w tym sklepie. Dostałem solidny rabat! Oraz zapewniono mi że wszystko dotrze na czas... no i dotarło. Mimo tego że sporo dzwoniłem... marudziłem, żebrałem :roll:, sprzedawca za każdym razem był cierpliwy i uprzejmy. Jeszcze wisi mi sprawa bluzy, jednak jestem przekonany że wszystko będzie ok (brak na stanie). zamówienie: 1. Tokio Marui G36C 2. Ładowarka mikroprocesorowa 3. Bateria 9.6V KAN 1050mAh 4. Dodatkowy magazynek HC-g36cTM oraz 2xMAG LC do mp5CA (metal) 5. Kulki (ok.~6000) Excel.20g 6. Ładownica kulek - 2szt. 7. Kominiarka – cienka, czarna, jeden duży otwór. 8. Okulary Strong PCV 9. Spodnie Woodland 10. Bluza mundurowa Woodland 11. Kapelusz Woodland Cenę za to zamówienie ujawnię jeżeli Pan z Capri pozwoli :wink: ps. Po co zamawiacie w innych sklepach? Tu jest najtaniej i najlepiej... nie róbcie sobie pod górę :P Quote Link to post Share on other sites
trex Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Ceny fajne - ja zacząłem zaopatrywać się u nich w kulki EXCEL - tańszych w sieci nie znalazłem, realizacja też szybka, choć ostatnie zamówienie przysłali z nie moim towarem, i na dzisiejszej imprezie muszę oszczędzać amunicję :cry: Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Zakupilem tam 2 magi CA do MP5(low capy)+ładowarka do kulek magi sprawne ladowarka tez Nie bylo problemu z podlaczeniem sie do zamowienia znajomego Takze duzy PLUS Pozdr Quote Link to post Share on other sites
trex Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Dzisiaj doszła zaległa paczka i ku mojemu zdziwieniu Panowie z Capri dodali mi bonusik - czapkę z daszkiem Classic Army w ramach rekompensaty z tytułu pomylonej przesyłki. Miła niespodzianka, widać że firma dba o klientów i o swój wizerunek. Mimo niewielkiego zamówienia bardzo profesjonalne podejście, dziękuję bardzo i pozdrawiam załogę CAPRI :lol: Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 bardzo fajny sklepik :) kupiłem tam kiedyś 2 maski i trochę kulek :D no i b.ciekawe rabaciki :D Quote Link to post Share on other sites
DesertEagle Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Polecam jak najbardziej, w poniedziałek wieczorem kupiłem magazynek, w wtorek pieniądze były juz na ich koncie i otrzymałem wiadomość, że paczka została wysłana, przed chwilą pojawił się listonosz i doręczył mi paczkę. Wszystko bardzo profesjonalnie, miły i szybki kontakt mailowy, solidnie zapakowana przesyłka. Duży + Quote Link to post Share on other sites
fallkor Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Ode mnie też duży +, bez problemu mimo ze odbierał kumpel a nie ja Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Sklep ma drastyczne błędy w opisach! Kupiłem baterię 9,6 3000mah KAN sugerując się opisem ,ze pasuje do każdego AK-47 i wszystkich eMek i Mp5 ze stałą kolbą.:( Niestety ta bateria nijak sie nie mieści w kolbie AK. Taka mała wpadka , ale dla sklepu i tak plus, bo przeproszono mnie , zaoferowano wymianę .Plus za to ,ze zamówiłem wczoraj, a dzisiaj juz kurier zapukał do drzwi. Quote Link to post Share on other sites
pulsar Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Mam problem z przeglądaniem strony w Operze. Mianowicie nie wyświetla się w ogóle lista kategorii (z prawej strony). Czy ktoś jeszcze(z użytkowników Opery) ma podobny problem? Jeśli tak to sądzę, że sklep powinien coś z tym zrobbić - w końcu jest to trzecia, najpopularniejsza przeglądarka ;) . Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Khy khy... katgorie są po lewej stronie, nalezy poczekac kilka sekund, w zaleznosci od łącza, az sie załaduje Ot cały problem a jezeli chodzi o sam sklep, kolega mila kilka problemow z serwisiem, mianowicie brak angazowania sie w jakakolwiek naprawy karabinu... Quote Link to post Share on other sites
capri Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Hmm... fakt kategorie są po lewej stronie, ale w Operze jest jakiś problem i zgłosiłem go przed chwilą do naszego webmajstra. Mam nadzieję, że uporamy się z nim w ciągu najbliższych dni. A co do problemu z serwisem ... Jaki konkretnie to problem? Może uda mi się jakoś pomóc? Quote Link to post Share on other sites
Necro Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 plus, plus i jeszcze taz plus. nie mniej, tylko więcej Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Też mam problem z kategoriami, pojawia sie ramka ale nic więcej. Mam IE 6. Quote Link to post Share on other sites
capri Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Prawdopodobnie to ustawienia przeglądarki, bo menu było testowane na Firefoxie, IE 5, 6 oraz 6.01 i bezproblemowo działa. W IE czasami trzeba zaczekać aż się "dociągnie", gdyż przy wejściu na stronę ładuje się ono w całości i nie trzeba później czekać na jego ładowanie przy poruszaniu się po menu. Tak, czy inaczej jesteśmy w trakcie tworzenia dwóch całkiem nowych menu (jedno dla Opery 9.0 i drugie dla pozostałych). W przypadku dalszych problemów z działaniem sklepu internetowego lub jeżeli znajdują się w nim błędy (jesteśmy tylko ludźmi ;)) proszę o bezpośredni kontakt mailowy -> strona@asg.com.pl. Quote Link to post Share on other sites
jos Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 osobiscie sklep polecam. doceniam uklon w moja strone jako klienta przy zamawianiu i kupnie p90 ;) wszystko szybko i profesjonalnie. zadnych problemow. Quote Link to post Share on other sites
ksi91 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Profesionalny sklep. Zakup bardzo szybki. Wpłaciłem kase i za 2 dni przesyłka w domu. Najlepszy sklep w jakim kupowałem. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 A co do problemu z serwisem ... Jaki konkretnie to problem? Może uda mi się jakoś pomóc? W tamtym roku, czyli dosc dawno, kolega mial problem z rączką w m15 sprezynowym od CA, raczka przychodzila w stanie takim jakim byla odeslana, tzn lekko przyklejona, po kilkunastu minutach sie lamala na nowo, daj wkoncu sobie spokuj i sprzedal karabin na czesci. Pozdrawiam Sir Quote Link to post Share on other sites
capri Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Nigdy nie kleiliśmy rączek, ani żadnego innego elementu w tych replikach. Zapewne problem polegał na lekkim naciągnięciu rączki w momencie oddawania strzału, a to zawsze w tym modelu kończy się ułamaniem tłoka lub cylindra. Wydaje mi się, że raczej to któryś z tych elementów musiał zostać wymieniony. Nie widzę jednak tu problemu w serwisie, a raczej w samym produkcie i użytkowniku. Tak czy inaczej produkt wycofaliśmy ze stałej oferty właśnie ze względu na jego awaryjność. W chwili obecnej jest on dostępny wyłącznie na wyraźne zamówienie klienta. Quote Link to post Share on other sites
linandar Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 kolejny zakup w Capri. A potem będzie pewnie nastepny, itd. Podziwiam Piotrka za to, że chciało mu się tyle odpisywać na moje e-mail'e. Wyszłaby z tego zapewne ładna broszurka informacyjna :P Polecam - rewelacyjna komunikacja z klientem! Quote Link to post Share on other sites
DesertEagle Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 kolejny plus dla ekipy Capri. Wszystko szybko i sprawnie. Tak jak być powinno. Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 17 moje zamówienie...jak zwykle wszystko w porządku :D napisze jak dojde do 30 zamówienia :D Quote Link to post Share on other sites
Piciosz Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Czy sprężynowy Colt 17 Tokyo Marui, naprawdę kosztuje 115 zł ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts