rivc Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Kulasy niedostępne już, szkoda, bo tanie Cena jak i niezły tor lotu, to ich niewątpliwa zaleta, ale co z tego jak w moich magazynkach kończą zwykle TAK . Magazynki do Sig MAG'a i M4 Boyi (mid capy, ale w hi-cap też rewelacji nie ma). Problem zacinania się tych kulek jest już widoczny podczas ładowania magazynków przy pomocy szybko ładowarki... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Dzisiaj specjalnie czyściłem i poddałem renowacji moje wszystkie magi i tak: z 5 magazynków mid-cap do auga firmy King Arms idealnie podają tylko 2, reszta jak im się zachce (parę razy kończyło się nieustannym pukaniem by wydobyć chociażby jedną kulkę) 2 magazynki low cap Boyia do M4 działa wszystko bez problemu 1 magazynek Magpul (wersja ekonomiczna na 70 kulek, nie wiem czy to jeszcze low czy już mid-cap) działa bez problemu. Co do toru lotu - 400fps, precka Promka, gumka G&G - donośność 70m. Mierzone miarką, strzały do znaku wielkości arkuszu A3. Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Jutro jadę z nimi na strzelankę, powiem co i jak ;) Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Aj zapomniałem, że miałem coś skrobnąć ;/ A więc kulasy lecą ładnie, równo, nie zdarzają się gorsze strzały ani nic takiego. Używam hi-capa (na razie) i jestem zadowolony ;) Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Czyli mam rozumieć,że kulki porównywalne do P&J ? Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Źle rozumiesz. Kulki o wiele lepszej jakości niż PJ. Quote Link to post Share on other sites
Rycerz Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Witam , a mnie się dostała parszywa paczka 0,28 . Powiedzieć masakra to mało, połówki kulek, zgniotki,popękane nigdy więcej . Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Porób zdjęcia i wyślij je do Gunfire. Ostatnio mega dbają o klientów więc może coś zaradzą. Quote Link to post Share on other sites
Rycerz Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Teraz to już po ptakach , wywaliłem badziewie . Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 U mnie w 2 paczkach zero takich niespodzianek... Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Ja jestem zadowolony... Kupiłem 2 paczuszki 0,25g i są świetne. Porównywalne z MadBullami i Guarderami... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 A powiedz proszę Zajaszcze czy tną Ci się w magach? Pytam bo ja testowałem jedną z pierwszych serii (rozdawane sample na bornym sulinowie) i zastanawiam się czy coś się zmieniło od tego czasu. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Paulina testowała - lepsze od starych GF, lepsze od P&J, ale do G&G starej partii nie ma porównania. Do precki bym tego nie zapakował, ale do minimi na full auto - czemu nie... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Ostatnio kumpel miał te kulki na strzelaniu. W emkowych midach CA tną się jak młode emosy na wiosnę. Quote Link to post Share on other sites
Render Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Witam! Czy Biodegradalna wersja tych kulek jest ok? Ktoś próbował? Quote Link to post Share on other sites
Walker777 Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 A ja powiem tyle Lepiej kupić sobie te BB Kingi bez brandu Gunfire i zapłacić dużo mniej. No chyba ze ktoś lubi płacić ciężki grosz za kolorowe opakowanie, którym chce się na siłę nawiązać do czołowych marek typu G&G czy Madbull. Dla mnie czyste zdzierstwo. Do tego w firmowych BB Kingach nie widziałem pokiereszowanych kulek. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 A skąd wiesz, że to BB kingi? Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 (edited) A powiedz proszę Zajaszcze czy tną Ci się w magach? Pytam bo ja testowałem jedną z pierwszych serii (rozdawane sample na bornym sulinowie) i zastanawiam się czy coś się zmieniło od tego czasu. Witaj, sorry ze dopiero teraz Mam 7 low-capów Bojca i 1 haj-kapa JG i w żadnym się nie tną. EDIT: mały błąd Edited October 31, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Walker777 Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Skąd wiem to nie jest istotne. Jako wskazówkę powiem tylko ze dziwnym trafem jedna i druga "marka" "produkuje" czarne 0,30 :biggrin: Przypadek? Naiwny może uwierzy :icon_biggrin: Poza tym sam się przekonaj kup po worku :) Nie poczujesz różnicy :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ja jestem kulkowym purystą, do lufy nie pcham nic poniżej G&G, ale właśnie kusi mnie spróbowanie tych nowych rocketsów, stąd moje pytanie - chciałem wiedzieć, czy to pewne info. Quote Link to post Share on other sites
Walker777 Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Kulki Gunfire Rockets, jeszcze dziś będą dostępne do kupienia w Gunfire.pl Tym czasem zapraszam na naszego firmowego facebooka (facebook.com/ASG.Gunfire) gdzie umieszczone są niezależne testy przeprowadzone przez użytkowników facebooka. Powiem tak, pewne. Jeszcze Ci "niezależni" którym się płaci pieniądz, żeby polubili Gunfire :) Co najmniej niesmaczne. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Lesio - odpuść sobie. Kupiliśmy do testów po paczce od 0.25 do 0.36. Te kulki zaczeły się ciąć już w szybkoładowarkach. W midach - cięły się tak że nie dało się ich nawet opróżnić. Darkowi nawet w M249 w box'e na 2400 kulek się cięły. Jak już coś opuściło lufę to latało w każdą stronę tylko nie za poprzednią kulką. Masakra... Nie wiem czy pierwsze kulki z sampli nie były z innej partii ( te z bornego) gdyż tamte 0.20 i 0.25 latały jak by lepiej i nie cięły się w szybkoładowarkach. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 (edited) Powiem tak, pewne. Jeszcze Ci "niezależni" którym się płaci pieniądz, żeby polubili Gunfire :) Co najmniej niesmaczne. Jakby co ja kupowałem te kulki na azteko.pl :P Bo niestety od gunfire.pl staram się trzymać z daleka... Lesio - odpuść sobie. Kupiliśmy do testów po paczce od 0.25 do 0.36. Te kulki zaczeły się ciąć już w szybkoładowarkach. W midach - cięły się tak że nie dało się ich nawet opróżnić. Darkowi nawet w M249 w box'e na 2400 kulek się cięły. Jak już coś opuściło lufę to latało w każdą stronę tylko nie za poprzednią kulką. Masakra... Nie wiem czy pierwsze kulki z sampli nie były z innej partii ( te z bornego) gdyż tamte 0.20 i 0.25 latały jak by lepiej i nie cięły się w szybkoładowarkach. A mi latają prościutko do celu... Nie wiem czy znowu miałem szczęście czy dobra partia... Edited October 31, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 No to cieszę się, że mnie uprzedziliście. G&G o wiele droższe nie są, a nigdy narzekać na nie nie mogłem. Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Do low'ów pakuję G&G/Madbull. Ostatnio grzechotkami nie gardzę, więc do nich lecą rockets'y bo się w nich o dziwo nie tną. Ogólnie jakoś fenomenu nawet w testowej partii na bornym nie zobaczyłem. Do siania i tak bym pozostał przy zwykłych GF, bo się tak w low'ach nie tną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts