QBS Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Witam! Zaczynam przygotowania do organizacji drugiej edycji walk w Kłominie. Termin zostaje ustalony na dni 19 - 21 sierpnia (po raz kolejny przy ramieniu zlotu pojazdów militarnych, który jest miłą atrakcją). Narazie czekam na pozwolenie władz (ale jeśli udało się w tamtym roku to powinno udać się również w tym, choć nie chcę zapeszać). Tegoroczna impreza będzie organizowana o wiele dokładniej niż zeszłoroczna (wynikło sporo niedociągnięć, które zostaną wyeliminowane w tym roku - człowiek uczy się na błędach ;)). Są już pierwsze osoby do pomocy! W tym roku prawdopodobnie zdecyduję się na organizację noclegu w pensjonacie lub (dla chętnych) na polu namiotowym (pole darmowe na czas zlotu). Prawdopodobnie zostaniemy poproszeni o odegranie krótkiej scenki pokazowej (tak jak to miało miejsce w 2004 roku, brawo za symulacje drgawek dla Kaprala :lol: oraz dla grupy BlackWater, która przygotowała materiały pirotechniczne, które przyprawiły publikę o obstrukcję) która dostarcza niesamowitej frajdy tak samo nam - maniakom jak i publiczności. Kto z Was deklarował by się na udział w operacji "Różowy Banan"? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Sierpien dosc daleko, ale jesli nic mi nie wypadnie w tym terminie to na 99% sie pojawie. Quote Link to post Share on other sites
Sony Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 W zeszłym roku żałowałem że mnie nie było. Jeśli nic nie wybuchnie to przyjadę z dalekiego Tarnowa. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Ja też chcę :D. Będę na 99%, a jak mi cuś wyapdnie to na 98% :P . Quote Link to post Share on other sites
eld Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Jako eliminacje błędów - proponuję napisanie scenariusza :P Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted February 23, 2005 Author Report Share Posted February 23, 2005 W tamtym roku był scenariusz partyzancki :lol: "nikt nic nie wie nic, istne archiwum X". Ale w tym damy radę :lol: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 A tam, wiadomo było. Rzucili hasło tylko że mamy zdobyć burd... ee szpital i wszyscy ruszyli do ataku :D . A na ile osób jest zlot przewidziany w tym roku? Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted February 23, 2005 Author Report Share Posted February 23, 2005 Do 100 osób. Liczę na ok. 80 - tak jak w tamtym roku :wink: Pomimo niedociągnięć było chyba nieźle - co? 8) Quote Link to post Share on other sites
Kłos Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 W zeszłym roku było fajnie, pojazdy wojskowe podkrecaly ostro klimat. Pokaz dla publicznosci tez byl dobry:) Postaram sie przybyc i w tym roku. pozdro Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted February 23, 2005 Author Report Share Posted February 23, 2005 No i grochówa! A w nocy nadymające się śpiwory... To miało swój klimat... Czyż nie? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Hehe, ja do dzisiaj pamiętam ten widok, jak Ty QBS przez miasto paradowałeś w uniformie z duuuuuuuuuuużą paczką mąki i wszyscy myśleli, po cholerę. Ale jak konkretnie dupło, to już nikt o nic nie pytał :D . Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted February 25, 2005 Author Report Share Posted February 25, 2005 Razem prawie 20 kg. :) Cała mąka jaka była w sklepie :wink: Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 aaa i QBS zrób tak zeby walki nie skonczyły się po 4 godzinach bo na obiad trzeba wracac ok ? Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted February 25, 2005 Author Report Share Posted February 25, 2005 Ok! W scenariuszu uwzględni się kuchnię polową dla każdej ze stron :) Zmęczeni grą będą mogli brać udział w programie pt: "Gotuj z Kuroniem". W menu: kiełbaski z grilla i kiełbaski z grilla. Dla wyjątkowo zasłużonych bułka! Quote Link to post Share on other sites
Primohastat Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 Dopiero w sierpniu :?: :!: Śmiem twierdzić że Kłomino to jest teren na którym każdy maniak powinien przynajmniej raz w zyciu się postrzelać :wink: P.S. QBS czy od sierpnia 2004 nie pojawiło się tam więcej "mieszkańców" :?: Już wtedy ktoś tam sobie w jednym domku zamieszkał, a od tego czasu mogło ich tam przybyć... Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted February 27, 2005 Author Report Share Posted February 27, 2005 Byłem tam wczoraj i nie zaobserwowałem zwiększonej aktywności sił przeciwnika :wink: Może to przez zimno? Quote Link to post Share on other sites
Łęca Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Szkoda, że w sierpniu, bo przez całe wakacje będe procował i na 80% nie przyjade :cry: A teren jest bajeczny :roll: Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 przyjedziemy :) Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 QBS czy od sierpnia 2004 nie pojawiło się tam więcej "mieszkańców" Już wtedy ktoś tam sobie w jednym domku zamieszkał, a od tego czasu mogło ich tam przybyć... Zamieszkały JEDEN budynek od '93 roku to chyba nie duzo ? W roku 200 mieszkały tam dwie kobiety. W 2004 były tam 3 do 5 rodzin. Wątpie żeby w ciągu roku taaak się Gródek zaludnił ze bedziemy mieli prawdziwe walki w miescie z cywilami włącznie. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 ...Wątpie żeby w ciągu roku taaak się Gródek zaludnił ze bedziemy mieli prawdziwe walki w miescie z cywilami włącznie. :wink: A ciekawie by mogło być :) Quote Link to post Share on other sites
robical Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Aby uniknąć natłoku wypowiedzi moich przyjaciół - napiszę: GĄSKI PRZYBĘDĄ NA PEWNO W SILE __ OSÓB z niespodzianką 8O W zeszłym roku było super to i wtym będzie :D :D :D :D Pozdrawiamy i liczymy na odzew naszej zwierzęcej braci Gąski Quote Link to post Share on other sites
Dumek Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 W zeszłym roku mnie nie było, ale tym razem chętnie się pojawie. :) Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 1 obkp Ozorków na 50% niestety :? Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 Oi! W tamtym roku niestety nie udało mi się pojawić - czego bardzo żałuję:] W tym postaram się to naprawić:] Myślę, że Białystok wystawi jakąś reprezentację. Cheers! BoT Quote Link to post Share on other sites
nep2n-MORS Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 miewiem jak reszta gdanska ale MORSy przyjada na pewno .jaskier tez sie odgrazal ze jedzie.mysle ze sklad ten co rok temu bedzie napewno Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts