Hargin Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 miewiem jak reszta gdanska ale MORSy przyjada na pewno .jaskier tez sie odgrazal ze jedzie.mysle ze sklad ten co rok temu bedzie napewno ciekawe, czy Padre dopisze :roll: Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Padre chocby mialby sie i zesrac to przyjedzie ...hehehe...pod warunkiem ze pojawi sie reszta tego doborowego towarzystwa co w zeszlym roku. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Padre chocby mialby sie i zesrac to przyjedzie ...hehehe...pod warunkiem ze pojawi sie reszta tego doborowego towarzystwa co w zeszlym roku. trzymam Cie za slowo :twisted: Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Ma ktoś może link do jakiejś mapy Kłomina albo okolic Bornego bo szukałem i nic nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Bestia Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 Witam!! Mam pare pyatan odnosnie tego zjazdu szalencow :twisted: gdzie dokladnie znajduje sie ten teren i jak tam mozna z olsztyna przyjechac ,bo jest mozliwe ze jeszcze nikuska uda mi sie namowic i pare osob z warmii i mazur!! Trzeba w koncu rozwinac skrzydla i pokazac sie gdzies w Polsce!! Prosze o potwierdzenie dokladnej daty poniewaz musze w pracy zlozyc propozycje urlopu bo jestem chcetny do Was przyjechac i zobaczyc czy Wasza grochowka jest tak samo wiatropedna jak nasza :wink: pozdrawiam /155 Delta Olsztyn Quote Link to post Share on other sites
Bestia Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 zapomnialem dodac kontakt do mnie!! gg: 4859005 kom: 501 43 99 53 mail: dsmoli@poczta.fm to powinno wystarczyc prosze o kontakt organizatora ze mna!! Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted March 27, 2005 Author Report Share Posted March 27, 2005 Nie dostałem jeszcze ostatecznej zgody - ale to z powodu problemów ze skontaktowaniem się z Burmistrzem - Już wkrótce będzie wiadomo co i jak :) Co do mapy: http://www.dragon.pila.pl/qbs/www/mapy/borne.jpg Niestety nie mam nic bardziej dokładnego :( Miasteczko znajduje się tutaj: http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=99823&lang=pl Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Szczecin, to jest SPAT, S.T.Re.F.A i przyjaciele tez ma zamiar sie pojawic :D Oby tylko nie bylo zimno i nie padalo, bo pod namiotami bedzie wowczas nieciekawie... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Bestia Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 mycha to bedzie koncowka sierpnia wiec bedzie cieplutko :twisted: jest mozliwe ze odemnie z delty przejedzie ok 5-10 osob i jeszcze moze namowie OGUra i IOAT wiec mozliwe ze z warmi przyjedzie ok 15 osob ale to sa tylko wstepne przypuszczenia Quote Link to post Share on other sites
Gumal Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 eszcze moze namowie OGUra i IOAT Hyh... troche nas tam mało ostatnio to bez napalania się na tłumy :P Jak będzie kasa to napewno. Ja pewno do irlandców spadam do roboty to ino nie jestem pewien. Jeszcze kupa czasu to nie ma się co deklarować przedwcześnie. Gdyby pieniądze rosły na drzewach.... :roll: Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Jak Bog da i moja kuzynka postanowi miec slub w innym terminie niz sierpien to tez sie pojawie (fajnie spedzic urodzinki na zlocie :P)... bede wiec na 73% Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 Po niewielkich problemach mamy już nieoficjalne pozwolenie, trzeba jeszcze wysłać pisemną prośbę - później już tylko przygotować teren. Niestety stołówka, która w ubiegłym roku pełniła rolę szpitala w tym roku będzie niedostępna ze względu na jej fatalny stan techniczny. Wyznaczona jest już osoba, która poprowadzi imprezę po jej rozpoczeciu. Więcej info wkrótce. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Niestety stołówka, która w ubiegłym roku pełniła rolę szpitala w tym roku będzie niedostępna ze względu na jej fatalny stan techniczny. zimą tego jeszcze stała i spacerowaliśmy sobie po niej troszkę... Quote Link to post Share on other sites
PA Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Niestety stołówka, która w ubiegłym roku pełniła rolę szpitala w tym roku będzie niedostępna ze względu na jej fatalny stan techniczny. zimą tego jeszcze stała i spacerowaliśmy sobie po niej troszkę... Wilku - od zimy wyjęli pewnie ze ścian wszystkie możliwe pręty zbrojeniowe :P Quote Link to post Share on other sites
Ciężki Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 a ja mam takie pytanko czy nowi mile widziani ?? czy trzeba należeć do jakiejś grupy (przestępczej ;-) ) aby wziąść udział w tej strzelance ?? bardzo bym chciał się zjawić tylko nie wiem czy niedoświadczonemu w asg wypada.... Quote Link to post Share on other sites
robical Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 wypada gdzieś trzeba zacząć :D :D :D PS Przypominam też że w nomenklaturze zielonych to nie stołówka a burdel 8O Quote Link to post Share on other sites
Ciężki Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 ok no to super .... pewnie więc wpadnę .... tzn na tą impreskę ;-) a jak dobrze pójdzie to zabiorę ze sobą jeszcze kogoś P.S. czy ktoś z okolic Wawy (Pruszków) wybiera się tam ?? Quote Link to post Share on other sites
Bestia Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 mozliwe ze jeszcze z Chelma jednego czlowieka wezmiemy wiec powoli zaczyna sie nas zbieraj z warmi i gosci! :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Niestety stołówka, która w ubiegłym roku pełniła rolę szpitala w tym roku będzie niedostępna ze względu na jej fatalny stan techniczny. zimą tego jeszcze stała i spacerowaliśmy sobie po niej troszkę... Ja tam nie chcę wyjść na pesymistę, ale ta stołówka to już 2 zimy temu miała takie atrakcje jak płyta betonowa, która oderwała się od sufitu i zawinęła śicznie na takim jednym murku... Chyba, że mylę budynki, ale nie sądzę... Świetne miejsce na szpital - ostateczne rozwiązanie kwestii rannych... :roll: :wink: Mam nadzieję, że w tym roku okoliczności przyrody pozwolą mi dotrzeć na imprezkę. W końcu dość blisko mamy... - Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 Ritter - to właśnie ten budynek. Jest to najlepszy budynek w całym miasteczku, ale niestety coraz gorzej z jego kondycją. :( Na pocieszenie możemy sobie wziąć wszystkie bloki i część kamienic oraz ten duży szpital przy końcu placu (kto był ten wie o który budynek mi chodzi). Przyjechać może każdy, kto ma ukończone 16 lat i jest osobą odpowiedzialną (osoby niepełnoletnie z pisemną zgodą opiekunów i kimś starszym, kto za nie poręczy i zaopiekuje się nimi podczas zlotu). Regulamin będzie dostępny wkrótce. Quote Link to post Share on other sites
Ivanhoe Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 ...a skoro mowa o pelnoletnich i odpowiedzialnych :D to zapowiadam obecnosc dwuosobowego zespolu z beskidow, JESZCZE nikomu nie znanego :twisted: ale od tego momentu nie przepuszczajacego zadnej dobrej zabawy :wink: :D pozdrufka Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Otoz bede na 100% napilbym sie z wami znowu ;) Quote Link to post Share on other sites
tottek Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Ja wpadne, pewnie z dzikkim, a ja nie z dzikkim to z innymi brt, ale wpadne :) Pewnie, że wpadniesz z dzikkim. Taki mały a już chce wpadać. Quote Link to post Share on other sites
Ciężki Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 małe pytanko ... czy na zlocie obowiązuje jakaś granica fps'ów ?? czy inne ograniczenia mocy ?? albo zasada, że każdy musi przed strzelanką dać wypalić ze swojej broni do siebie ... bo skoro nie ma zaufania do innych to jak ktoś ma mieć do niego ?? tak ostatnio czytam te forum i zaczynam się zastanawiać ile trzeba jeszcze aby ktoś naprawdę poważnei ucierpiał ........... Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Po 1. W Polsce mocny tuning jak narazie standardem nie jest... Po 2. Odnośnie ograniczń krzyczą ludzie którzy mają zazwyczaj poniżej 350 fps i co ciekawe mając taką moc repliki starają się strzelać z jaknajwiększej odległosci na grnicy zasięgu czasem są sytuacje kiedy strzelamy na mnijesza odległość. Jak myślisz jak ktoś ma 400 czy 450 fps to jest mało mądrym małolatem myślącym non stop w co tu strzelić czy raczej podkręca giwere zeby na DUZYCH dystansach zwiększyć osiągi. Z tego co sobieprzypominam to w Kłominie nie było walk o pomieszczenia tylko raczej wymiana kulek "obsady" budynku ze szturmanami czyli dystans raczej srednio duzy. Żeby nie było że robie sobie scieżkę do zabawy 500 fps w pomieszczniach, mam półstockowe CA (wymieniłem nieszczelne elementy) i mam na koncie kilka dziur po kulkach zarówno z giwer stockowych jak i dopalonych. pzodr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts