arek88 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Witam jestem na kupnie L96 tylko nie wiem który lepszy Z góry dziękuje za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 l96 AGM ma wszystkie części nie standardowe,więc nie da się go tuningować Natomiast do Mb 01 jest dużo tych części Z tych dwóch najlepszym wyborem jest Mb 01 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 To zejdż szybko z tego kupna bo inaczej po tyłku dostaniesz. Finansowo i nędzną zabawą. Quote Link to post Share on other sites
arek88 Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 l96 AGM ma wszystkie części nie standardowe,więc nie da się go tuningować Natomiast do Mb 01 jest dużo tych części Z tych dwóch najlepszym wyborem jest Mb 01 A jeszcze takie pytanie czy któryś ma więcej FPS-ów, większy dystans itp i który jest bardziej podatny na awarie? Quote Link to post Share on other sites
Sting Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 A jeszcze takie pytanie: czy nie załapałeś, że kupując którąkolwiek z tych replik, stracisz tylko pieniądze? :blink: Kup sobie lepiej zwykłą, polecaną Cymkę 0.28. W czterotakt musisz jednak włożyć niemało kasy, zanim zacznie być tym, na co wygląda. Cyma będzie biła go na głowę od razu po wyjęciu z pudełka. Pozdrawiam, Sting Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Oba są rownie dziadowe, jesli masz zamiar tuningowac bierz wella, jesli nie, odpusc sobie snajperkę. Fpsy masz podane na stronie, a sama snajperka strzela na 40 metrow, mniej niz przecietny elektryk. Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Piękne słowa, Sting.. Nie zdziw się kolego kiedy '' byle elektryk '' będzie miał większy zasięg od Twojej parasnajperki. :> Quote Link to post Share on other sites
arek88 Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 A jeżeli kupie L96 MB-01 Well nie do strzelania się na bitwach tylko do strzelanie w cel i nie będe miał zamiaru pakować kasy w tiuning to dam rade sobie tak postrzelać czy nie, czy ogólnie snajperki są do dupy bez tiuningów. Przepraszam za tyle pytań ale jestem zielony Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 To że jesteś zielony nie zwalnia cię z pisania po polsku. Następny tak napisany post a wpakuję ci warna. Jeżeli niechcesz uzywać i tuningować wella to po co go kupujesz. Jeżeli chcesz postrzelać do celu zdecydowanie lepiej sprawdzi się najtańsza wiatrówka. Będzie niedość że tańsza w zakupie i eksploatacji to jeszcz4e o niebo (albo dwa) celniejsza. Stokowy well ma problemy z wyrobieniem się w celu wielkości 2l butelki PET po koli z odległości 20m (a z wiatrówki za 150 pln na taką odległość bezproblemowo trafia się pudełka od zapałek) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) A tak w ogóle, to 002 nie jest repliką L96. Dexter gdzieś to kiedyś tłumaczył. Majl o tym do krakmana wysłany, zobaczymy co odpiszą i czy poprawią. Edited July 13, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 To coś AGMu jest najbardziej zblizone do Remingtona 700 AICS (jeno raczka insza). Quote Link to post Share on other sites
mike747 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Sting ma 101% racji. Miałem AGM model 002. Podzielam uwagi na jego temat - jest to po prostu syf. Jak najszybciej sprzedałem i kupiłem Cm.028 (o niebo lepsza). Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Odpowiem bezpośrednio na temat: różnią się stopniem kupowatości. Well to wielka kupa, AGM jeszcze większa. Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 I to napisał posiadacz tak wybitnej snajperki jak ATOZ SWD [z profilu czytam] :rolleyes: Sorry, ale jako użytkownik m.in: Warriora poczułem się dotknięty :icon_biggrin: Co do tematu - nie wypada się nie zgodzić, że w oba w stocku strzelają żałośnie. Tyle, że z Wella można sporo wykrzesać, a AGM to się raczej nadaje do zawieszenia nad kominkiem a i to nie za bardzo, bo nie wygląda zbyt reprezentatywnie. Zresztą Warrior też w tej kwestii kuleje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts