Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AKM cyma czy AK47 TM

Recommended Posts

Witam! Czekam na odpowiedzi , na moje pytanie. O to link do Tm ak http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=764&name=Tokyo_Marui_AK_47,tu akm cymy http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=8180&name=Cyma_-_AKM_-_Full_Metal_-_CM048M_Wood. Co mi powiecie , o wykonaniu TM?. Wiem że na pewno lepsze,ale nie zamieszczono tam dokładnych informacji o TM.Słucham wypowiedzi

hmmm. Znalazłem o tym tm temat (wykonanie). Niestety duża część wykonana jest z absu.Jakiej jakości jest ten abs ?

Nie jest chińska, to też jest atut.

zależy jeszcze czy te elementy (poza imitacją drewna) ,można łatwo wymienić.

Tyle że pewnie bym wydał ,tyle co za nową dużo lepszą broń

Nie tylko ak mi się podoba, może do 800zł znalazło by się coś lepszego ?

Cymki osobiście wydają mi się ładniejsze, więc przy nich zostanę.Lubię m4, i inne karabiny tej rodziny ,ale podobno za mniej ,niż 1000zł ,nie dostanę nic dobrego.

Dzięki za wypowiedzi

W każdym bądź razie - czy Boyi, czy Cyma - dla mnie jedno jest jasne - wywaliłbym TM z tego porównania. Co jak co, ale niegdyś miałem okazję porównywać go z byle CM.028 (obecna generka) i TM najlepiej mi w tym porównaniu nie wypadło. Więc tym bardziej nie porównywałbym go do znacznie nowszych Cym, takich jak właśnie CM.048. Ale jak już powiedziałem - to jest moja opinia.

A odnośnie Boyi vs Cyma... Ja wybrałbym Cymę. Ale to dlatego, że bardziej liczą się dla mnie osiągi/niezawodność niż wygląd. Bo pod względem wyglądu - Boyi wypada lepiej.

Pozdrawiam.

za dobrego markowego Full metala widzę że trzeba sporo wydać.Dodam,że AKM CM(048)m będzie moim pierwszą bronią asg

Chinol bo chinol,ale nie znaczy że odrazu słaby.Oczywiście każdy by chciał najsolidniejszy karabin,ale trzeba pamiętać że nie każdego stać ;) Pozdrawiam

Mówisz, że lubisz nie tylko kałachy... M4 CQB od LMT KWA jest za 860zł, a M4A1 zwykłe jest za 960zł tej samej firmy, porządne bebechy, porządna zewnętrznie, troszkę rażą niektóre oznaczenia ale da się to przeżyć.

Dużo osób je ma, i tyle samo je chwali ;p

Hmmm. No właśnie temat m4 czy wszyscy się zgadzają że jest dobra m4 poniżej 1000zł?,bądź m16.

Bardzo ładna ta mka od kwa.Nie podoba mi się lufa ,ale można kupić konwersję więc nie ma problemu.

Mam jedno pytanko.Jestem kompletnie zielony w asg, i chciałem się spytać, czym różni się gearbox v2, od np v3 ,czy v7 ?

w innym temacie ktoś napisał że body jest z absu, a na stronce zbrojowni piszą że body jest z metalu.To jak to w końcu jest ?

Trochę droższa ta mka od kałacha, ale to nie jest chińczyk :)