warat Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Witam Czy byłaby możliwość złożenia w/w repliki po kawałku? A jeśli tak,to części jakich producentów mam szukać. Taki sposób jest podyktowany tym,że nie jestem wstanie wydać x kasy na raz,ale mogę ją wydawać w małych ilościach,a poza tym replika nie jest mi teraz za bardzo potrzebna. Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) Każdą replikę możesz złożyć, ale musisz wiedzieć jak. Nie ma czegoś takiego jak instrukcja, więc nie będzie to łatwe, jeśli nie znasz się na asg. Poza tym za wszystko zapłacisz więcej niż w sklepie. Polecam ci raczej odkładać do skarbonki. Edited October 8, 2011 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Jak nie jest Ci potrzebna to zbieraj kasę. Zresztą - nie widzę najmniejszego sensu takiego działania o jakim piszesz: używane G3 JG kupisz za 200zł jak dobrze trafisz. Części od JG osobno raczej ciężko dostać, nowe innych firm są straszliwie drogie, a niektórych jak np. cocking tube - nie ma w ogóle. Za cenę samego korpusu CA kupisz sobie nowe JG. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 No dobra,to w takim razie jaką replikę tego karabinu byście polecali.Nie musi mieć ona potencjału do tuningu,byleby na stocku działała,i miała jak najniższą cenę. Quote Link to post Share on other sites
patch Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Mogłeś poszukać... no ale masz https://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028-172.html Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 No dobra,to w takim razie jaką replikę tego karabinu byście polecali.Nie musi mieć ona potencjału do tuningu,byleby na stocku działała,i miała jak najniższą cenę. Kup używane G3 JG z plasticzanym korpusem - czasami są na allegro , tanio (ok 200pln) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts