kosteQ86 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ślinka cieknie :P http://shop.ehobbyasia.com/catalogsearch/result/?q=BTPJ-SNIPER-M200&x=0&y=0 Jakby ktoś wygrzebał info techniczne to niech się wypowie:) Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Na oko to jest to samo, co ARES. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Na WGC już chyba od dawna dostępny więc co to za nowość? Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 to jest aeg czy spring? Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Jak dla mnie Cheytac M200 to większy lans niż nawet Barret. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 to jest aeg czy spring? Wszystko jest w opisie. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Na WGC już chyba od dawna dostępny więc co to za nowość? A to nie widziałem:) W ogóle to firma Beta project jakoś dopiero niedawno zaczęła coś więcej robić, bo jakoś wcześniej o niej nie słyszałem. Macie jakieś opinie co do jakości ich produktów. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Trochę za lekki, nie uważacie? Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Po świętach wrzucę krótką recenzję Cheytaca. Na razie mogę napisać że jestem pod wrażeniem ;) Quote Link to post Share on other sites
Yelon Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Wie ktoś jak przedstawia się sprawa z tuningiem tej repliki do 500-560fps? Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Jeśli chcesz żeby była sprężynowa to jest to nie do wykonania. Quote Link to post Share on other sites
turek Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Witam jestem w posiadaniu Chey Tac M200 8mm http://www.frysen.nu/produkt.php?viewCategory=2&item=17180 i jestem troszkę rozczarowany myślałem jak za tą kasę będzie lepiej ale mogę się pocieszyć że można kupić bolt na co2 http://socomgear.com/english/index.php?main_page=product_info&products_id=62 co da mi 650 fps na kulce 8mm. Jeśli chodzi o wykonanie to pierwsza liga .Jeszcze nie wiem jak z lufami do nich czy są jakieś lepsze w dostępne . Ale jest warta ceny i troszkę się nadwerężyć finansowo :) Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Napisz do chłopaków z mancraft.pl odnośnie zasilania gazowego, może coś wymyślą ;) Quote Link to post Share on other sites
_OskaR Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Można jeszcze kupić coś takiego - http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Conversion_Kits_Other_SAT_Gas_Cartridges_Bolt_Modification_Kit_Socom_Gear_M200.htm Quote Link to post Share on other sites
turek Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 raczej powędruję do rusznikarza po lufę gwintowaną co poprawi na pewno skupienie jak i zasięg :icon_smile: Kolejny tak napisany post zostanie usunięty./Didi Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Też go mam, ostatnio kupiłem bolta CO2 ale jeszcze nie robiłem dokładnych testów - na razie chrono mi coś pokazało 380 FPS na 0,48 8mm ale to chyba jakiś błąd bo moja M4 ma 450 FPS i też pokazywało mi coś w granicach 380 FPS na 0,2g. 6mm. Co do lufy - wątpię byś dokupił jakąkolwiek lufę do niego, a innych precyzyjnych 8mm na rynku też nie ma - podobno jedyna szansa to kupić lufę albo replikę marushina bo w nich były 8mm ale czy lepsze niż w Cheytac'u to wątpię. Części zamiennych już też się nie dostanie bo replika nie jest już produkowana... Te łuski od SAT są o d... rozbić - z każdym strzałem duża rozbieżność FPS. Quote Link to post Share on other sites
turek Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 łuska nie ma nic spólnego to problem z boltem ja rozkręciłem go i jest on z kilku części i był nie szczelny. wszystko uszczelniłem taśma teflonową i jest teraz ok ale zasięg padaczka zbyt mały Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts