Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Czy mi się wydaje, czy jakieś posty poleciały? A odnośnie angryguna to czekałem na tak cudowne info. Chyba mnie to przekona do zakupu, poczekam aż zrobią ten długi tłumik dedykowany do vectora.

Edited by cyp

Nie wiem dlaczego posty poleciały, w których była poprawka mojego pytania. Pisałem, że źle się wyraziłem z tą eksploatacją. Chodziło mi o przemiał raczej. Myślę, że w te kilka dni nie byłoby problemem zrobić jakiś stresstest np. wystrzelać 5k kulek. Takie mp7 tma zepsuło się axelowi już po 1 magazynku.

Nie wiem dlaczego posty poleciały, w których była poprawka mojego pytania.

Jaki Ty biedny jesteś. Nawet do moderatora nie możesz napisać :(

Myślę, że w te kilka dni nie byłoby problemem zrobić jakiś stresstest np. wystrzelać 5k kulek.

W takim razie zrób to i daj znać jak poszło ;)

Proszę bez jakichś wycieczek w moją stronę. Dyskusja była treściwa i nie wiem dlaczego poleciała. Teraz się z luglem nie zrozumiałem i musiałem pisać drugi raz to samo. Nie będę żalić się moderatorom i truć im na pw w tak błahej sprawie, po prostu wspomniałem o tym w poście i nie wiem dlaczego zostałem zjechany przez Ciebie, OFF. A propos testu, to gdyby ktoś "życzliwy" nie usunął tych kilku postów, teraz wiedziałbyś, że było to sprostwanie do wypowiedzi dextera, w której stwierdził, że testów eksploatacyjnych (jedno i to samo co stresstest w moim mniemaniu, po prostu przyspieszona eksploatacja to wyżej wspomniany test) nie ma, bo replika jest zaledwie kilka dni na rynku.

P.S. dexter miał rację, ostatnie wybory modów to była loteria

P.S.2 zamiast zajmować się usuwaniem zgodnych z topiciem wypowiedzi moderacja powinna się zająć za przeproszeniem burdelem, który panuje w dziale dla zielonych.

Proszę bez jakichś wycieczek w moją stronę. Dyskusja była treściwa i nie wiem dlaczego poleciała.

Jak nie wiesz czemu poleciała, nie chcesz napisać na PW do moderatora to nie jęcz tyle, że ktoś to usunął..

Nie zostałeś przeze mnie zjechany. W mojej wypowiedzi znalazła się pewna sugestia, którą dostrzegłeś jak widzę, ale postanowiłeś z niej nie skorzystać. Twój wybór.

P.S. dexter miał rację, ostatnie wybory modów to była loteria

P.S.2 zamiast zajmować się usuwaniem zgodnych z topiciem wypowiedzi moderacja powinna się zająć za przeproszeniem burdelem, który panuje w dziale dla zielonych.

Ja już się nie dziwię za co Twoje posty lecą :icon_rolleyes:

Pozdrawiam

Posty lecą, bo odbiegacie od tematu.

cyp

Zaczynasz o stress testach, itp a potem nagle w temacie piszecie o MP7 TM, więc nie dziw się że trzeba to po prostu czyścić.

Potem inni na forum narzekają, że w tematach jest stek bzdur i 0 treści.

Później zrobię tu porządek...

BTW kto normalny z gaziaka wystrzeli 5tyś kulek w ciągu tygodnia od premiery no bez przesady, to już wystarczy logika.

A dodatkowo, GBB szczególnie PMy z reguły tego typu zabawki do pierwszej usterki wystarczy już przebieg 2-3tyś kulek.

Do czego zmierzam, GBB nie używa się jak elektryka i nie sieje się na prawo i lewo, co też przekłada się na znikome przebiegi (w porównaniu do AEG'a)

Edited by pidzejfat

Jak na razie po wystrzeleniu jakiś 500 kulek (wiem tyle co nic), żadnych oznak zużycia (jedyne ślady to otarcia w miejscu gdzie rączka przeładowania obija się o body). W środku prawie sama stal wszystko co powinno być stalowe takie jest. Jak dla mnie w tej chwili replika idealna jedyny minus jaki widzę to gwint na lufie większy niż 14mm.

• 3 weeks later...

Powiem tak, jeśli działa na zasadzie podobnej do tego

, czyli przedłużenie lufy wewnętrznej i po prostu dłuższe rozprężanie gazu, to pewnie wynik na gazie o dużym ciśnieniu byłby z ~500? no chyba, że panowie z Gunfire podłączyli Krzysia pod zewnętrzne zasilanie i dali mu naprawdę ogromne ciśnienie pracy.