Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

rękawicei kominiarki WP

Recommended Posts

Są zakontraktowane kominiarki, mam cienką z zielonej bawełny jednootworową i trzyotworową na zimę w kolorze ecru jak to określiła moja dziewczyna :teeth: . Rękawic są dwa modele, polarowe z windstopperem i nomexowe, oba wyroby Galaskóru.

chyba znalazlem jedną - http://allegro.pl/kominiarka-kolor-khaki-wp-i2157026027.html o tej mówisz hellmaker? dobra ona jest czy jakas lipa gorsza od helikona?

Tak, to ta. Co rozumiesz przez "dobra"? Ot, zwykła cieniutka bawełniana kominiarka.

nom ale czy spełnai swoje zadanie, nie porwie sie, nie wyblaknie po pierwszym praniu lub nie rozciągnie, wystarczy do asg? ai co do rozmiaru to jaki polecałbys L czy M? na głowę 59 cm

Edited by Mike007

To to ma jakieś rozmiary? :teeth: Porwać się nie porwała, nie rozciągnęła, ale wyblakła. Tyle, że po kilkunastu praniach dopiero. Ogólnie raz nawet zapleśniała :hahaha:

czyli jest w porządku i polecasz tak? bo planuje wlasnie kupic cos kontraktowego a różne opinie o tym slyszalem

nom ale czy spełnai swoje zadanie, nie porwie sie, nie wyblaknie po pierwszym praniu lub nie rozciągnie, wystarczy do asg? ai co do rozmiaru to jaki polecałbys L czy M? na głowę 59 cm

Też taką mam, to jest właśnie produkt HPE Holsters :wink: Moim zdaniem od helikona jest lepsza. Miałem też wcześniej kilka tanich kominiarek i ta jest moim zdaniem najlepsza z nich. :biggrin: Materiał nie blaknie i nie rozciąga się zbyt mocno. Do asg powinna wystarczyć. Co do rozmiaru to posiadam M i przylega idealnie. Obwód głowy około 57 cm. Kolega z większą głową kupił L, ale ma trochę luzu i lekko na nim wisi :icon_razz2: