gewer12 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Witam Ktoś wie (albo ktoś już tak robił) jak podpiłować magazynek z RPK cymy tak żeby podszedł do RK01W? Pozdrawiam gewer Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Stylizacja na Osamę? :icon_twisted: Link to post Share on other sites
gewer12 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 "Stylizacja na Osamę? " Coś w tym stylu :) Ktoś wie jak mogę go podpiłować? Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Wsadzać tak długo aż plastik sam się zetrze? Link to post Share on other sites
gewer12 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 "Wsadzać tak długo aż plastik sam się zetrze? " Nie mam zamiaru siedzieć cały dzień i wkładać ciągle magazynek. Chodzi mi dokładnie gdzie mam podpiłować. Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Cóż ... ja jak robiłem cokolwiek z magazynkami to metodą prób i błędów, to tu podpiłowałem to tam podpiłowałem i jakoś magazynki się trzymają :icon_biggrin: Osoba "X" powie Ci jak masz zrobić, w których miejscach podpiłować, a Ty trafisz na magazynek z innej serii, gdzie minimalnie wymiary będą inne, spiłujesz zbyt dużo i będziesz zły na kolesia, że Cie w bambuko zrobił. Także miły Panie metoda prób i błędów będzie najlepsza :icon_razz2: Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ostatnia fota pokazuje w co masz ingerować . Tylko nie przesadź. KLIK Link to post Share on other sites
gewer12 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Dzięki Sniper1 (nie przypuszczałem ,że fotka może być na stronie sklepu :) Link to post Share on other sites
morf420 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 co do piłowania to chyba Dremlem najlepiej Link to post Share on other sites
hellmans Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Bez żartów, ktokolwiek mógłby być tak leniwy i wyciągać dremla, zakładac frez tylko po to aby zeszlifowac kawałek tworzywa o 0,5-1mm grubości? Proponuję Ci przeciągnąć 2 razy pilnikiem i włożyć, kolejne 2 razy, kolejne, kolejne... aż spasuje. Unikniesz nadmiernych luzów. Pozdro Link to post Share on other sites
Recommended Posts